Hadi birlikte zayıflayalım :))))

Kilon çok fazla değil bence benimde ilk kilom 63 tü.:110:
yok yok kilom var bi 60 a düşsem ben çok kolay kilo alıp çok zor veriyorum platese başlıycaktım zararlı olduğunu öğrendim dışarı çıkmayı sevmiyorum evde yürüsem olmazmı salonda dönüp dursam :KK51:

yok yok kilom var bi 60 a düşsem ben çok kolay kilo alıp çok zor veriyorum platese başlıycaktım zararlı olduğunu öğrendim dışarı çıkmayı sevmiyorum evde yürüsem olmazmı salonda dönüp dursam :KK51:
Bende kolay kilo alan biriyim.Ama zor gidiyor :KK43: Bende koşu bandı var öyle yürüyorum. Evde aç oryantal dans veya zumba dans et hem eğlenirsin.Ya da leslie yap faydasını görürsün bence.

Bende kolay kilo alan biriyim.Ama zor gidiyor :KK43: Bende koşu bandı var öyle yürüyorum. Evde aç oryantal dans veya zumba dans et hem eğlenirsin.Ya da leslie yap faydasını görürsün bence.
:KK70: valla aynen mezdekeyi açıp açıp oynuyorum biraz alaturka ama napıyım :-)sonra duş alıyorum

. akşamları giremedim.,
dünki menüm: kahvaltı: 2 dilim ekmek 3 zeytın 1 yumurta
ara: 2 kayısı
öğle: 2 dilim ekmek 2 köfte salata yoğurt
akşam 1 ayran 5 çiğ köfte. işte bu kadar . spor yok

dün ki menüm: ak hvaltı: 2 dilim ekmek 3 zeytın 1 dilim peynir
ara: yarım armut
öğle: 2 dilim ekmek marul biraz közlenmiş patlıcan yoğurt
ara: 2 yaprak sarma
akşam: 2 dilim ekmek salata yoğurt çorba
ara: yarım kase kısır

Bende kasım ayında 63 kiloydum.koşu bandıyla her gün yürüdüm.2 ayda 58 oldum 1 ayda 56.5 yani sadece 1.5 kilo verdim.Ara vermiştim spora. Şimdi yeniden başladım hergün olmasada iki günde bir yürüyorum.
Sporda yapsan vücudun belli bir süre sonra alışıyo ve yapısını korumaya çalışıyor.Yani kilo verememn normal.Devam et moralini bozma bende senle aynı durumdaydım.şimdi 55.8 kiloyum umudunu kaybetme. 1 haftadır kahvaltıdan önce ılık su içiyorum.Her şeyden yiyorum ama abartmadan ve ekmek hiç yemiyorum. Sende bize katıl istersen, birlikte kiloları verelim.Benimde hedefim 50 olmak, minyonum ideal kilom hatta 47, 50 olsa yeter bana ...

Bende Katılmak ısterım cok ben hergun Kosu bantında 45 dk yürüyorum ınsallah verırım cok sabır lazım cok

X