- 12 Ekim 2013
- 424
- 124
-
- Konu Sahibi PinkGirl17
herkes şuanki kilosunu bildirsin.Her cuma kilo bildirimi olsun. Ne dersiniz. Ayrıca listeleyelim takibi kolay olması adına ama nasıl yapılacağını bilmiyorum... Listeli şekilde daha rahat olur diye düşünüyorumhangi gün kilo bildirimi yapalım??
herkes şuanki kilosunu bildirsin.Her cuma kilo bildirimi olsun. Ne dersiniz. Ayrıca listeleyelim takibi kolay olması adına ama nasıl yapılacağını bilmiyorum... Listeli şekilde daha rahat olur diye düşünüyorum
Evet bir ana önce 6 kilo vermek zorundayım 1-1.5 aydır kilom aynı sıkıldımÇok iyi olur her hafta kilo bildirimi yaparsak birbirimizi teşvik de etmiş oluruz
Sabah kalkınca kahvaltıdan önce bi bardak ılık su için ve öğün aralarını 5 saat yapın bu sayede 10 kilo verdim. Tabi ekmek de yemedim.Evet bir ana önce 6 kilo vermek zorundayım 1-1.5 aydır kilom aynı sıkıldım
Yağ yakan sirkeli çay yaptım içtim ama bende bir etkisi olmadı. Ilık suya limon katıyomusun. Ben zaten günde iki öğün yiyorum bazen aralarda atıştırıyorum kendimi çok aç hissedersem. ama hep iki öğün. Önemli çünkü besinler midede tamamen 6 saatte sindiriliyorlar.Onlar sindirilmeden ek besin yemek fazladan yemek gibi bişey oluyor.Sabah kalkınca kahvaltıdan önce bi bardak ılık su için ve öğün aralarını 5 saat yapın bu sayede 10 kilo verdim. Tabi ekmek de yemedim.
Yağ yakan sirkeli çay yaptım içtim ama bende bir etkisi olmadı. Ilık suya limon katıyomusun. Ben zaten günde iki öğün yiyorum bazen aralarda atıştırıyorum kendimi çok aç hissedersem. ama hep iki öğün. Önemli çünkü besinler midede tamamen 6 saatte sindiriliyorlar.Onlar sindirilmeden ek besin yemek fazladan yemek gibi bişey oluyor.
Evet yapıyorum sınavlarımdan dolayı ara vermek zorunda kalmıştım.Hergün yürüyordum tempolu şekilde.pazartesi tekrar başlıcam.eski düzenime dönücem tekrardan ip atlamaya ve egzersiz yapmaya da başlıcam.kolay kilo alıp zor veriyorum sanırım.Bazen psikoloji de kilo verememeyi etkiliyor.Spor yapıyor musunuz peki?
Evet yapıyorum sınavlarımdan dolayı ara vermek zorunda kalmıştım.Hergün yürüyordum tempolu şekilde.pazartesi tekrar başlıcam.eski düzenime dönücem tekrardan ip atlamaya ve egzersiz yapmaya da başlıcam.kolay kilo alıp zor veriyorum sanırım.
Teşekkürle inşallah. Evet öyle daha zor.İnşallah bir an önce kurtulursunuz fazla kilolarınızdan. Olumsuz düşünmeyin kışın kilo vermek daha zordur.
ben not alıcam ilk kilolarımızı cuma günleri bildirim yapılınca yayınlarım farkları ne dersin..Utanarak söylüyorum suan 62 kiloyum :cry
:)) çok iyi olurben not alıcam ilk kilolarımızı cuma günleri bildirim yapılınca yayınlarım farkları ne dersin..