Hadi birlikte zayıflayalım :))))

Kahvaltıda yumurta peynir zeytin yedim ve şekersiz çay içtim bir dilimde tam tahıllı ekmek yedim,öğle yemeğinde de kereviz salatası yiyeceğim.

Sabah haşlanmış yumurta,zeytin,peynir yedim.Çay içtim şekersiz uzun zamandır çayı şekersiz içiyorum.. Hem çayın tadı bence daha iyi oluyor hemde gereksiz yere vücuda şeker alımı olmuyor.

herkes şuanki kilosunu bildirsin.Her cuma kilo bildirimi olsun. Ne dersiniz. Ayrıca listeleyelim takibi kolay olması adına ama nasıl yapılacağını bilmiyorum... Listeli şekilde daha rahat olur diye düşünüyorum

Çok iyi olur her hafta kilo bildirimi yaparsak birbirimizi teşvik de etmiş oluruz

Evet bir ana önce 6 kilo vermek zorundayım 1-1.5 aydır kilom aynı sıkıldım
Sabah kalkınca kahvaltıdan önce bi bardak ılık su için ve öğün aralarını 5 saat yapın bu sayede 10 kilo verdim. Tabi ekmek de yemedim.

Sabah kalkınca kahvaltıdan önce bi bardak ılık su için ve öğün aralarını 5 saat yapın bu sayede 10 kilo verdim. Tabi ekmek de yemedim.
Yağ yakan sirkeli çay yaptım içtim ama bende bir etkisi olmadı. Ilık suya limon katıyomusun. Ben zaten günde iki öğün yiyorum bazen aralarda atıştırıyorum kendimi çok aç hissedersem. ama hep iki öğün. Önemli çünkü besinler midede tamamen 6 saatte sindiriliyorlar.Onlar sindirilmeden ek besin yemek fazladan yemek gibi bişey oluyor.

Bazen psikoloji de kilo verememeyi etkiliyor.Spor yapıyor musunuz peki?

Bazen psikoloji de kilo verememeyi etkiliyor.Spor yapıyor musunuz peki?
Evet yapıyorum sınavlarımdan dolayı ara vermek zorunda kalmıştım.Hergün yürüyordum tempolu şekilde.pazartesi tekrar başlıcam.eski düzenime dönücem tekrardan ip atlamaya ve egzersiz yapmaya da başlıcam.kolay kilo alıp zor veriyorum sanırım.

İnşallah bir an önce kurtulursunuz fazla kilolarınızdan. Olumsuz düşünmeyin kışın kilo vermek daha zordur.

Slm kızlar öglen bir kase çorba bir tane kuru dolma aksam bir kase corba bol yeşillikli lahmacun yedim az önce de yarım elmayı minik dograyıp içine azcık kuru üzüm kayıp tarcın ekleyip light yogurda kattım süper bişiy tatlı krizini tamamen cözüyo bende kilomu bildireyim 58,8 cıktım sabah şimdi cumamı bildircez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…