Mune Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 56.773 217.738 1.223 52 29 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi parkbyull #61 1- bu konu bdvlik değildi. 2- polemiğe girmeyin sonu acı biter.
K Kuzum benim Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2017 746 819 23 32 29 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi parkbyull #62 parkbyull .!.: hanımlar ,canlar ,ciğerler beni bilenler bilir bilmeyenler de kendi gibi bilir malum bu benim için çok önemli istanbul avcılar gelişim üniversitesi ANA ARTERİMİZ en yakın semtler metrobüs duraklarına yakın mevkilerin adı lazım bana evlere bakacağım... avcılara yakın semtler ve metrobüse yakın mevkiler hadin bana acilinden yazın yazıştırın .. bu bir dert mi diyiciler beri gidin yılların bdvlistiyim ben Genişletmek için tıkla... istanbul hakkında küçücük bir fikrim dahi yok :)))))
parkbyull .!.: hanımlar ,canlar ,ciğerler beni bilenler bilir bilmeyenler de kendi gibi bilir malum bu benim için çok önemli istanbul avcılar gelişim üniversitesi ANA ARTERİMİZ en yakın semtler metrobüs duraklarına yakın mevkilerin adı lazım bana evlere bakacağım... avcılara yakın semtler ve metrobüse yakın mevkiler hadin bana acilinden yazın yazıştırın .. bu bir dert mi diyiciler beri gidin yılların bdvlistiyim ben Genişletmek için tıkla... istanbul hakkında küçücük bir fikrim dahi yok :)))))