• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hadi bir el atın çok önemli ,istanbul ve semtlerini bilenler

O zaman karşıya geçmiyor madem ya sağa ya sola gidecek. BeylikduU belli. Ya da avcılar merkez mahallesi olacak
avcıları çözemedim 20 ilanın 19 u bayan pasaport teslimi edecek yabancı bayan ..ne iş bu ilanlar :D
erkek çalışan ya da öğrenciye ilan bulmak deveye hendek atlatmak gibi:olamaz:

yakupluya bakıyordum bende şimdi teşekkür ederim :KK66:
beylikdüzü esenyurt küçük çekmece sefaköy şu ana kadar baktığım alanlar

Esenyurt'a bakma
Yalnız bir öğrenci için pek iyi bir yer değil, çok fazla olaylar oluyor
K.Çekmece, sefaköy metrobüsle ulaşım sağlanır ama bilemedim

Esenyurt'a bakma
Yalnız bir öğrenci için pek iyi bir yer değil, çok fazla olaylar oluyor
K.Çekmece, sefaköy metrobüsle ulaşım sağlanır ama bilemedim
sefaköy , küçük çekmece ,beylikdüzü mü diyorsun ,lokasyonu kadar nezih bir ortam olması da önemli belaya çamura bulaşmayacağı bir yer..

şimdi adam bozuksa her yerde bulaşır diyenler olur muhakkak ta ,malum belanın sana gelmesi de bir dakika yani.

sefaköy , küçük çekmece ,beylikdüzü mü diyorsun ,lokasyonu kadar nezih bir ortam olması da önemli belaya çamura bulaşmayacağı bir yer..

şimdi adam bozuksa her yerde bulaşır diyenler olur muhakkak ta ,malum belanın sana gelmesi de bir dakika yani.

Bu taraftan bakarsan Sefaköy, K.Çekmece çok masum değil maalesef, çok kozmopolit semtler
Yakuplu - Beylikdüzü hattı iyi

Ekran Alıntısı.webp
Bu taraftan bakarsan Sefaköy, K.Çekmece çok masum değil maalesef, çok kozmopolit semtler
Yakuplu - Beylikdüzü hattı iyi

hanımlar ,canlar ,ciğerler beni bilenler bilir bilmeyenler de kendi gibi bilir malum :KK66:

bu benim için çok önemli

istanbul avcılar gelişim üniversitesi ANA ARTERİMİZ

en yakın semtler metrobüs duraklarına yakın mevkilerin adı lazım bana

evlere bakacağım...

avcılara yakın semtler ve metrobüse yakın mevkiler

hadin bana acilinden yazın yazıştırın ..

bu bir dert mi diyiciler beri gidin yılların bdvlistiyim ben :KK66:
avcılar deniz köşkler gayet güzel uygunda kiralar

Avrupa yakasında genel olarak ulaşım ağı çok iyi

Beylikdüzü ,Sefaköy,Ataköy,Esenyurt civarı olabilir yani metro metrobüs güzergahı içinde bu ilçeler

Not :) benim favorim Ataköy birazcık pahalı ama nezih bir yer

Avcilara her yerden metrobus var da sizin istediginiz fiyat araligi kriterlere gore degisir semtler.aviclarda oturmayin derim ben

Avcılar ve beylikdüZünde olan deprem beliktaşı etkilemeyecek mi ? :)

bu konuyu burada tartışmak istemiyorum
zemin denilen bir şey var, evet her zemine göre de ev var ama her ev zeminine uygun yapılmıyor maalesef
şu linke bir göz atabilirsiniz
https://www.artigercek.com/ilce-ilce-istanbul-deprem-haritasi
dikkatinizi çekerim Kadıköy 6 - Avcılar 9!
Prof. Celal Şengör akademik anlamda (siyasi yönde değil) çok iyi bir bilim adamıdır.

MustafaKemal Paşa ve Cihangir mahallesi uygun olabilir.
Avcılardan Beylikdüzü'ne kadar olan metrobüs güzergahı üzerinde ki diğer lokasyonları pek önermem, bir çoğu sanayi bölgesi.

İlanlarda beylikdüzü diye geçen uygun fiyatlı yerler aslında esenyurt .Esenyurtta oruranlar nedense hep beylikdüzünde oturuyorum der . Sakın aldanıp esenyurtta ev tutmayın.
Kesinlikle haklısınız. Esenyurt'un en oturulabilir yeri de Esenkent ama orası da hem metrobüs güzergahına çok uzak hemde öğrenci için çok pahalı.

Avcılar merkez mahallesi,Cihangir mahallesi oturulanilecek yerlerden ,kiralar da buralarda 900 den vs başlıyor, İstanbul merkeze biraz uzak ama kendi çarşısı,metrobüse yakınlığı tercih edilebilirliğini arttırıyor,sahili falan var vs ,20 yıldan fazladır avcılardayım başka bir sorun olursa yardımcı olabilirim,gelirsen çaya da beklerim:)

bana lüks semt olarak lazım değil de sahibinden ilanlara bakarken mahalle isimleri ne diye geçer onları öğrenmem gerekiyor ben istanbulda değilim 3-5 alternatif ilan bakıp gidip kardeşimi yerleştirip döneceğim de o yüzden..teşekkür ederim bu arada :KK66:

beylikdüzü istersen cumhuriyet mh. adakent bak:KK66:
migros arkası olur metrobüse yakın..

Ben gelişim üniversitesinde okuyorum. Yardımcı olabilirim size

Metrobüs aşırı kalabalık oluyor öncelikle bunu söyleyeyim. Okula yakın olduğu için çok kalabalık. Okul mustafakemalpaşa durağında orada oturursanız metrobüse binmeniz bile gerek kalmaz. Eğer tek kişiyseniz yani aile değilseniz öğrenciler ev arkadaşı falan arıyor onlara bakabilirsiniz. Saadetderede okulun biraz ilerisinde durak. Oradan da bakabilirsiniz buralardan alabilirseniz metrobüse bile gerek kalmayabilir kalabalık olduğunda yürüyerek gidip gelebilirsiniz.

Bunların dışında Avcılarda bakmanızı tavsiye ederim metrobüse yakın kısımlarında. O şekilde de zorlanmazsınız

Beylikdüzünde tutabilirsiniz. Metrobüs harici direk önünden geçen minibüslerde var.
Öğrencilern birlikte kaldığı evlerde var. Eğer o şekilde isterse. Metrobüsün dibinde apartta var.
Beylikdüzü Tüyap tarafında stüdyo dairelerde var. Beylikdüzü /Beykent’te olabilir.
Seçenkleriniz az çok belli.
Avcılar,Beylikdüzü, Esenyurt’un e-5 e yakın bölgeleri. Ama ben yerinizde olsam Beylikdüzü tercih ederim. Her açıdan hepsinden iyi.

Mahalle ismi bulduysanız Beylikdüzü’nde , yazın. Bildiğim kadarıyla yardımcı olurum :)

Beylikdüzünde cumhuriyet mahallesi diye arattıklarının çoğu esenyurta götürür dikkatli olun bu konuda. Beylikdüzü diye esenyurta getiriyorlar.
Yakuplu var beylikdüzüne bağlı orasıda metrobüse de yakın ve bahsettiğiniz okula da yakın.

hanımlar ,canlar ,ciğerler beni bilenler bilir bilmeyenler de kendi gibi bilir malum :KK66:

bu benim için çok önemli

istanbul avcılar gelişim üniversitesi ANA ARTERİMİZ

en yakın semtler metrobüs duraklarına yakın mevkilerin adı lazım bana

evlere bakacağım...

avcılara yakın semtler ve metrobüse yakın mevkiler

hadin bana acilinden yazın yazıştırın ..

bu bir dert mi diyiciler beri gidin yılların bdvlistiyim ben :KK66:

Avcılardan ev tutma çürük sefaköy ucuz ama insanları kötü en güzeli beylikdüzü metrobüsede yakın

Back
X