avcıları çözemedim 20 ilanın 19 u bayan pasaport teslimi edecek yabancı bayan ..ne iş bu ilanlarO zaman karşıya geçmiyor madem ya sağa ya sola gidecek. BeylikduU belli. Ya da avcılar merkez mahallesi olacak
yakupluya bakıyordum bende şimdi teşekkür ederim
beylikdüzü esenyurt küçük çekmece sefaköy şu ana kadar baktığım alanlar
sefaköy , küçük çekmece ,beylikdüzü mü diyorsun ,lokasyonu kadar nezih bir ortam olması da önemli belaya çamura bulaşmayacağı bir yer..Esenyurt'a bakma
Yalnız bir öğrenci için pek iyi bir yer değil, çok fazla olaylar oluyor
K.Çekmece, sefaköy metrobüsle ulaşım sağlanır ama bilemedim
sefaköy , küçük çekmece ,beylikdüzü mü diyorsun ,lokasyonu kadar nezih bir ortam olması da önemli belaya çamura bulaşmayacağı bir yer..
şimdi adam bozuksa her yerde bulaşır diyenler olur muhakkak ta ,malum belanın sana gelmesi de bir dakika yani.
Bu taraftan bakarsan Sefaköy, K.Çekmece çok masum değil maalesef, çok kozmopolit semtler
Yakuplu - Beylikdüzü hattı iyi
avcılar deniz köşkler gayet güzel uygunda kiralarhanımlar ,canlar ,ciğerler beni bilenler bilir bilmeyenler de kendi gibi bilir malum
bu benim için çok önemli
istanbul avcılar gelişim üniversitesi ANA ARTERİMİZ
en yakın semtler metrobüs duraklarına yakın mevkilerin adı lazım bana
evlere bakacağım...
avcılara yakın semtler ve metrobüse yakın mevkiler
hadin bana acilinden yazın yazıştırın ..
bu bir dert mi diyiciler beri gidin yılların bdvlistiyim ben
cümlemizden :)Allah razı olsun
Avcılar ve beylikdüZünde olan deprem beliktaşı etkilemeyecek mi ? :)
Kesinlikle haklısınız. Esenyurt'un en oturulabilir yeri de Esenkent ama orası da hem metrobüs güzergahına çok uzak hemde öğrenci için çok pahalı.İlanlarda beylikdüzü diye geçen uygun fiyatlı yerler aslında esenyurt .Esenyurtta oruranlar nedense hep beylikdüzünde oturuyorum der . Sakın aldanıp esenyurtta ev tutmayın.
bana lüks semt olarak lazım değil de sahibinden ilanlara bakarken mahalle isimleri ne diye geçer onları öğrenmem gerekiyor ben istanbulda değilim 3-5 alternatif ilan bakıp gidip kardeşimi yerleştirip döneceğim de o yüzden..teşekkür ederim bu arada
hanımlar ,canlar ,ciğerler beni bilenler bilir bilmeyenler de kendi gibi bilir malum
bu benim için çok önemli
istanbul avcılar gelişim üniversitesi ANA ARTERİMİZ
en yakın semtler metrobüs duraklarına yakın mevkilerin adı lazım bana
evlere bakacağım...
avcılara yakın semtler ve metrobüse yakın mevkiler
hadin bana acilinden yazın yazıştırın ..
bu bir dert mi diyiciler beri gidin yılların bdvlistiyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?