hadi bir el atın çok önemli ,istanbul ve semtlerini bilenler

tırmıklaya tırmıklaya bulmaya çalışacağım artık
İnş bulursunuz, metrobüse yakın diye düşünmeyin beylikdüzü biraz daha arkada nezih semtlerde var oralarda 1+1 şansınız daha yüksek, otobüs minübüs sıkıntısı pek olmaz beylikdüzünde..avcılarda seçenek olabilir aslında oralarda kiralar biraz daha uygun..şimdiden hayırlı olsun..sevgiler..

O civarda kiralar normal ama anca en dandik evler 800 dür.. Üniversiteye yakın olduğu için

6 senedir istanbulda ise nerede kalacağını bulsun o

itekleyen olduğu sürece salmaya müsait tipler oluşur

ben de mini mini bir sandım

sen bütçe söyle o bulsun alternatifleri sen de bak onayla

Beni bilen bilir bilmeyen kendi gibi bilir nedir ya ? Ne populeriten var senin de seni bilelim? Kral faht mısın yoksa sen ?

Avcılar ve beylikdüZünde olan deprem beliktaşı etkilemeyecek mi ? :)

6 senedir istanbulda ise nerede kalacağını bulsun o

itekleyen olduğu sürece salmaya müsait tipler oluşur

ben de mini mini bir sandım

sen bütçe söyle o bulsun alternatifleri sen de bak onayla
6 senedir kendi özgür iradesiyle dandikleşerek yaşamış zaten yaş kemale erip vicdan kalp kapısını tekmelemeye başlayınca doğrultması da biz büyüklerine düştü ...zira 6 senelik kemikleşmiş çevreyi kimse çat diye bırakamaz hele bu erkekse çoook zor malumunuz.
danışıklı olcak zaten bende hızlandırıyorum bir yandan bakıp

Şükrü bey, ibb sosyal tesisleri gibi duraklarin bulundugu yerlerde benim ogrenciligim zamaninda daha uygun evler vardi. Tabi yepyeni evler degildi ama ben mezun olali da çok oldu.

BeylikduU iyidir ,eski siteler 3+1 145 metrekare kiralar 1200 civarı.tek kişi için fazla olabilir. Yeni evlerde 1+1 bulunur ama kira çok olabilir.

Ben olsam madem evi yatmadan yatmaya kullanacak evi parsellerden tutardım. Mustafa Kemal paşa mahallesi diye geçer. Site değil mahalle. Gelişim üni bin karşı caddesi yıldırım Beyazıt caddesi. 800 civarı kira olur. Metrobüs otobüs minibüs taksi kolay. Hastane market yakındır. E5 e yürüyerek 10 dakikada iner. İki tarafında e 5 üzerinde avm var .Torium ve pelican

Şükrü bey, ibb sosyal tesisleri gibi duraklarin bulundugu yerlerde benim ogrenciligim zamaninda daha uygun evler vardi. Tabi yepyeni evler degildi ama ben mezun olali da çok oldu.
ah şu istanbulu azıcık ucundan bilsem o da yeterdi ,sağolasın

mustafakemal paşa firuzan ünivesite mahallesi kesin olmaz diye salık verdi paşam
teşekkür ederim bilgiler için

karşının taksicisiyim apla
tarifeyi gündüzden açarsan ben yine binerim

Yakuplu, Hasırcılar avm'nin arka sokağında evim var, şu an kentsel dönüşümde , 9 yıl oturdum orada, sakin, ferah, kiralar 3+1 lerde 1200 civarı şu an, muhit olarak önerebilirim, 2+1 ler de 800 - 850 lere evler var
Yakupludan sonra daha ileri Beylikdüzü merkez de iyidir ama trafiği çok hareketli ve kalabalık, Marmara Park civarı ve karşı sırasından bahsediyorum.
Bir durak sonrası yani Beylikdüzü çıkışında mesafe uzar gibi ama oralarda nezihtir
Yaşam alanı olarak Avcıları önermem

O zaman karşıya geçmiyor madem ya sağa ya sola gidecek. BeylikduU belli. Ya da avcılar merkez mahallesi olacak

yakupluya bakıyordum bende şimdi teşekkür ederim
beylikdüzü esenyurt küçük çekmece sefaköy şu ana kadar baktığım alanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…