hadi bir el atın çok önemli ,istanbul ve semtlerini bilenler

parkbyull

Başlangıç:104 Güncel :65
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
21.404
32.063
598
38
hanımlar ,canlar ,ciğerler beni bilenler bilir bilmeyenler de kendi gibi bilir malum

bu benim için çok önemli

istanbul avcılar gelişim üniversitesi ANA ARTERİMİZ

en yakın semtler metrobüs duraklarına yakın mevkilerin adı lazım bana

evlere bakacağım...

avcılara yakın semtler ve metrobüse yakın mevkiler

hadin bana acilinden yazın yazıştırın ..

bu bir dert mi diyiciler beri gidin yılların bdvlistiyim ben

Merhaba Avcılar civarı daha uygun fiyatta metrobüse yakın dersen Avcılar, beylikdüzü E 5 civarı en uygun fiyatlar.. . Lüks semtler ise florya, ataköy 5 güzergahı olabilir..

Beylikdüzü yakın, çok güzel yeni evler var, fakat o taraf (Avcılar ve Beylikdüzü) deprem bölgesi olarak geçiyor, seçimi çok dikkatli yapmalısınız.
Bakırköy, Bahçelievler biraz uzak ama metrobüsle hemen gidiliyor.

Saadetdere mahallesi olabilir sanırım.
Çok da bilmiyorum ama
Saadetdereyi de çok iyi biliyorum, ilçe olarak Esenyurt'a bağlı metrobüs civarı fena değil ama sadece kiralık daire için uygun, hiç bir sosyal alanı yok..park bahçe gibi..

Merhaba Avcılar civarı daha uygun fiyatta metrobüse yakın dersen Avcılar, beylikdüzü E 5 civarı en uygun fiyatlar.. . Lüks semtler ise florya, ataköy 5 güzergahı olabilir..
bana lüks semt olarak lazım değil de sahibinden ilanlara bakarken mahalle isimleri ne diye geçer onları öğrenmem gerekiyor ben istanbulda değilim 3-5 alternatif ilan bakıp gidip kardeşimi yerleştirip döneceğim de o yüzden..teşekkür ederim bu arada

hem okuyor ikinci öğretim hem de gece çalışıyor ev genel olarak onun için uyku durağı olacak beylükdüzü ilanlalrına bakarken hep yeni yapılanma gördüm genelde deprem yönetmeliğine uygun yazıyor ama istanbulda kiralar aynı bursa gibi uçmuş gitmiş.

beylikdüzü çok yakın ve çok uygun fiyatlı evler var canım. hem de lüks. bakabilirsin. bu arada gelişimde misin ?

Lüks semt değilse beylikdüzünü öneririm daha sakin, sosyal alanları mevcut, yeni binalarda var, metrobüse yakın diye zaten beylikdüzü ev ilanlarında belirtiliyor genelde, olmasada beylikdüzü için otobüs, minübüs ulaşımı çok iyi, ulaşım sıkıntısı pek olmaz..

beylikdüzü çok yakın ve çok uygun fiyatlı evler var canım. hem de lüks. bakabilirsin. bu arada gelişimde misin ?
ben üniversiteden mezun olıup unumu eleyeli on yılı geçti kardeşim için arıyorum 6 senedir istanbulda artık okulu bitirmeye karar verdi ve ben de abla olarak ağırlığımı koymaya karar verdim gidip düzgün bir yere yerleştirmem lazım

Aslında tek yaşayacak ve bütçe sorunu varsa apartlarada bakılabilir, 1+0 -1+1 rezidanslar var normal dairelerden hem daha uygun, hemde daha lüks bilginize...

Cihangir mahallesinde bildiğim kadarıyla bahsettiğiniz üniversite.. O civarlarda çok yüksek değildir kiralar... Ambarlı tarafı yakındır oraya ama parseller , mustafa kemal paşa mahallesi ve üniversite mahallesi var bir minübüs mesafesinde ... Biraz daha uzak düşünürseniz o zaman hacışerif düşünebilirsiniz.. Saadet dere mahallesi de olabilir tabi ama 2 vesaite çıkar durum..

Fikrimi soracak olursanız mustafa kemal paşa benim ilk tercihim olurdu.. Daha lüks düşünürseniz metrobüs kullanır derseniz beylikdüzü , büyükşehir civarı olabilir..

aa öyle mi :) beylikdüzü tavsiye ederim canım. aralarda illa k bulursunuz kolay gelsin size

Aslında tek yaşayacak ve bütçe sorunu varsa apartlarada bakılabilir bilginize..
bütçe sorunumuz var maksimum 650-700 tl lik bir yer bulmalıyım ne geldiyse başımıza aynı evde yaşadığı arkadaşlardan geldi (biraz sıkıntımız var da)bu sebeple apart istemiyorum 1+1 lik bir yer olsun yanına benim bulacağım birini yerleştireyim yerleştiremezsemde 650-700 tl lık kiraya bizde az yardım ederiz (okulunu takside bağlamış oraya 975 tl ödüyor her ay ) şu seneyi atlatır diye düşünüyoruz

İlanlarda beylikdüzü diye geçen uygun fiyatlı yerler aslında esenyurt .Esenyurtta oruranlar nedense hep beylikdüzünde oturuyorum der . Sakın aldanıp esenyurtta ev tutmayın.

o civarda baktığım tüm kiralar 1000 tl den başlıyor ve ev değil oda kiraları ...çok uçuk kiralar bu sebeple avcılara alternatifler arıyorum.dünden beri zibilyon tane yer aradım yeminle.kafam ağrıyor artık

Istanbul da hele metrobüse yakın zor canım 650_700 tl.. En dandik semt ve daireler metrobüse yakın diye en ama en az 1000 tlden başlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…