- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.063
- 598
- 38
Allah razı olsunaa öyle mi :) beylikdüzü tavsiye ederim canım. aralarda illa k bulursunuz kolay gelsin size

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsunaa öyle mi :) beylikdüzü tavsiye ederim canım. aralarda illa k bulursunuz kolay gelsin size
tırmıklaya tırmıklaya bulmaya çalışacağım artıkIstanbul da hele metrobüse yakın zor canım 650_700 tl.. En dandik semt ve daireler metrobüse yakın diye en ama en az 1000 tlden başlar..
İnş bulursunuz, metrobüse yakın diye düşünmeyin beylikdüzü biraz daha arkada nezih semtlerde var oralarda 1+1 şansınız daha yüksek, otobüs minübüs sıkıntısı pek olmaz beylikdüzünde..avcılarda seçenek olabilir aslında oralarda kiralar biraz daha uygun..şimdiden hayırlı olsun..sevgiler..tırmıklaya tırmıklaya bulmaya çalışacağım artık![]()
o civarda baktığım tüm kiralar 1000 tl den başlıyor ve ev değil oda kiraları ...çok uçuk kiralar bu sebeple avcılara alternatifler arıyorum.dünden beri zibilyon tane yer aradım yeminle.kafam ağrıyor artık
ben üniversiteden mezun olıup unumu eleyeli on yılı geçtikardeşim için arıyorum 6 senedir istanbulda artık okulu bitirmeye karar verdi ve ben de abla olarak ağırlığımı koymaya karar verdim gidip düzgün bir yere yerleştirmem lazım
![]()
Avcılar ve beylikdüZünde olan deprem beliktaşı etkilemeyecek mi ? :)Beylikdüzü yakın, çok güzel yeni evler var, fakat o taraf (Avcılar ve Beylikdüzü) deprem bölgesi olarak geçiyor, seçimi çok dikkatli yapmalısınız.
Bakırköy, Bahçelievler biraz uzak ama metrobüsle hemen gidiliyor.
6 senedir kendi özgür iradesiyle dandikleşerek yaşamış zaten yaş kemale erip vicdan kalp kapısını tekmelemeye başlayınca doğrultması da biz büyüklerine düştü ...zira 6 senelik kemikleşmiş çevreyi kimse çat diye bırakamaz hele bu erkekse çoook zor malumunuz.6 senedir istanbulda ise nerede kalacağını bulsun o
itekleyen olduğu sürece salmaya müsait tipler oluşur
ben de mini mini bir sandım
sen bütçe söyle o bulsun alternatifleri sen de bak onayla
aynen avatarında yazdığı gibiBeni bilen bilir bilmeyen kendi gibi bilir nedir ya ? Ne populeriten var senin de seni bilelim? Kral faht mısın yoksa sen ?
biz burdan etkileniyouzAvcılar ve beylikdüZünde olan deprem beliktaşı etkilemeyecek mi ? :)
Avatarimi senin gibiler için yazdım cnm .aynen avatarında yazdığı gibi![]()
ah şu istanbulu azıcık ucundan bilsem o da yeterdi ,sağolasınŞükrü bey, ibb sosyal tesisleri gibi duraklarin bulundugu yerlerde benim ogrenciligim zamaninda daha uygun evler vardi. Tabi yepyeni evler degildi ama ben mezun olali da çok oldu.
BeylikduU iyidir ,eski siteler 3+1 145 metrekare kiralar 1200 civarı.tek kişi için fazla olabilir. Yeni evlerde 1+1 bulunur ama kira çok olabilir.
Ben olsam madem evi yatmadan yatmaya kullanacak evi parsellerden tutardım. Mustafa Kemal paşa mahallesi diye geçer. Site değil mahalle. Gelişim üni bin karşı caddesi yıldırım Beyazıt caddesi. 800 civarı kira olur. Metrobüs otobüs minibüs taksi kolay. Hastane market yakındır. E5 e yürüyerek 10 dakikada iner. İki tarafında e 5 üzerinde avm var .Torium ve pelican
tarifeyi gündüzden açarsan ben yine binerimkarşının taksicisiyim apla![]()
hoşçakal o vakitAvatarimi senin gibiler için yazdım cnm .
hoşçakal o vakit
hanımlar ,canlar ,ciğerler beni bilenler bilir bilmeyenler de kendi gibi bilir malum
bu benim için çok önemli
istanbul avcılar gelişim üniversitesi ANA ARTERİMİZ
en yakın semtler metrobüs duraklarına yakın mevkilerin adı lazım bana
evlere bakacağım...
avcılara yakın semtler ve metrobüse yakın mevkiler
hadin bana acilinden yazın yazıştırın ..
bu bir dert mi diyiciler beri gidin yılların bdvlistiyim ben![]()
O zaman karşıya geçmiyor madem ya sağa ya sola gidecek. BeylikduU belli. Ya da avcılar merkez mahallesi olacakah şu istanbulu azıcık ucundan bilsem o da yeterdi ,sağolasın
mustafakemal paşa firuzan ünivesite mahallesi kesin olmaz diye salık verdi paşam
teşekkür ederim bilgiler için
tarifeyi gündüzden açarsan ben yine binerim![]()
yakupluya bakıyordum bende şimdi teşekkür ederimYakuplu, Hasırcılar avm'nin arka sokağında evim var, şu an kentsel dönüşümde , 9 yıl oturdum orada, sakin, ferah, kiralar 3+1 lerde 1200 civarı şu an, muhit olarak önerebilirim
Yakupludan sonra daha ileri Beylikdüzü merkez de iyidir ama trafiği çok hareketli ve kalabalık, Marmara Park civarı ve karşı sırasından bahsediyorum.
Bir durak sonrası yani Beylikdüzü çıkışında mesafe uzar gibi ama oralarda nezihtir
Yaşam alanı olarak Avcıları önermem