aminnnnnnnnnnnnn benimde doğumum inşallah çok kolay olur ama inan beklemek zor :)))) sen 3 gün evde sancıyı nasıl çektin maşallah diyorum benim hastanede bana 10-15 dakika oda kolay
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
evet şu korse olayını aslı varmı diye hep düşünürdüm dikişlere bir zararı varmı korsenin :26: kilonada maşallah diyorum ben 53 kilo ile hamile kaldım şuan 77 kiloyum çok kilo aldım görenler nerene aldın diyo ama tartıda yalan söylemezki :)))) inşallah normal doğum yaparımda çabucak da kilolarımı veririm ama 40 haftayı bitirmek istemiyorum şöyle 15 aralık da doğursam süper olur
sabredin ya ne var 8 buçuk ay beklemişsiniz biraz daha sıkın dişinizi ,
hem biliyormusunuz bebeğinizin 1 gün bile karnınızda kalmasın onun zekasına,sağlığına,
dışarıdaki hayata hazırlanmasına ne kadar çok faydası varmış,
netten araştırın öğrenin değil bir gün bir saatin bile sayısız faydası var,
bende 58 ile hamile kaldım 78 kiloyla doğum yaptım ertesi gün 70 e düşmüştüm
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
valla dikişlere bir zararı olmadı sanırım 5 dikiş vardı, ben korseden vazgeçmem,
Bana da yardim edin...cok korkuorumm kizlarr:18:Stresi 32.haftadan basti benii pek kotuyummm:18:
ooo nettin kız sen baksana millet çatır çatır doğuruyor ne var sanki sen miyapamıycan
kızlar kendinizi sağlam tutun azıcık dayanıklı olun geçen sene bir üniversiteli kız 15 dk da otobüs terminalinda doğurmuştu haberlerde vardı herkes yapabilir yeterki kendinizi salmayın sağlam durun yıkılmayın
32.hafta 2100 gr gayet iyi cnm ya.benim 34.haftada 2350 grmdı doktor zayıf ama normal dedi. şuan 36.haftaya girmek üzereyim dün gece hep normal doğum videosu izledim netten veeeeeeeee şansımada vakumla doğuma rastgelmişim kadına kepçe gibi 2 alet soktular orasından çocuğun kafasını çektiler
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
offffff
allah iyliğini versin ne diye izliyon o videoları pskolojini bozarsın yapma
![KK20 :20: :20:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk20.gif)
sakin sakin kitap oku seni strese sokacak herşeyden uzak dur ve bol bol dua et
Bebek fazla kilolu olmaz değil mi? 4 kilo ve üzeri bebeklerde sezaryen yapılıyormuş diye duymuştum.3.600 gram doğsa yeter.Ben bir tane normal doğum videosu izledim,onda da izledim denilemez.1 dakika bakıp kapattım
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Video falan izlemiyorum artık,insanın psikolojisini bozuyor.
eltim 4 kilo 200 gr doğurdu bende yanındaydım olabiliyor ,ya mantıklı düşünün bundan 15 20bilemedim 30 sene önce sezeryan diye bişimi vardı o kadınlar nasıl doğuruyordu hıııı
silkelenin ,kendinize gelin ,herkes yapabiliyorsa siz haydi haydi yaparsınız,kendinize güvenin asla salmayın
hadi bakiim takipteyim, sorularınız olursa yazın buraya, bildiğim kadarıyla cevaplarım ,
2 normal doğum yapmış gene olsa yaparım diyen biri olarak
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)