Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bugün farklı bir hastaneye gittim çatı muayenesi istemediğim için sadece bebeğin sağlığı yerindemi kordon dolanması olmasın kilosunu merak ettim gittim doktor sezaryan taraftarı bir doktordu pazartesi gel alalım bebeği dedi salı gel yok çarşamba alalım dedi ben sezaryan istemiyorum he iki doğum şeklinden korkabilirim ama normal doğuma daha yatkınım hocam dedim peki ozaman haftaya çatı muayenesine gel dedi bende bekle gelirim dedim![]()
çok iyi cnm her şey normalse peki kilosu kaç bebeğinin?? inş sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın az kalmış. sancınn oluyor mu peki bugün mutfağı temizleyeyim dedim hala ağrım geçmedi belimde.
bende korkuyorum ama bebeğime kavuşma hissi biraz olsun o korkuyu alıyor içimden hem normal doğum bizim kontrolumuz altında ebe yada doktor sadece bize yardımcı oluyor kesiklerden korktuğunu söyleyen arkadaşlar olmuş ee eskiden kesme yoktu bebek yırtıp çıkıodu kesilmesi daha mantıklı bişey yırtılıncamı kesilincemi daha düzgün toparlanır...
sezeyanda karnımız 7 kat kesilecek ve dikilecek o ameliyathanede tek başımıza baygın allaha emanet olacağz bunları düşününce normal doğum daha mantıklı
epidural normal bile beni düşündürüyor sadece o ıkınma hissi sancı olmadığı için anlaşılamıyormuş doğum süresi uzuyormuş buda bebek için zararlı...epiduralle normal doğum yapan arkadşların düşüncelerini merak ediyorum açıkçası...
buarada sezeryan karşıtı değilim şartlar normal doğuma uygun değilse normal olacağım diye diretmem paşa paşa yatarım bıçak altına herşey bebeklerimiz için![]()
neye dayanarak sezeryan olmanı söyledi canım herşey normalken gel sezeryan mı yapalım dedi suç işliyorlar yaa kimlere güvenecegiz biz![]()
ben normal doğum istiyorum ama epidural olmasi şartı ile.doğumun uzamasi epiduralin düzgün yapılıp yapılmamasına bağlı.4cm açıklık olduğunda ve düzenli sancılar olduğunda yapılırsa problem çıkmaz sanırım.çok araştırdım.inşbu şartlar yerine gelirde doğumumu rahat yaparım,
ben normal doğum istiyorum ama epidural olmasi şartı ile.doğumun uzamasi epiduralin düzgün yapılıp yapılmamasına bağlı.4cm açıklık olduğunda ve düzenli sancılar olduğunda yapılırsa problem çıkmaz sanırım.çok araştırdım.inşbu şartlar yerine gelirde doğumumu rahat yaparım,
kilosuda gayet normal tam normal doğumluk artık normal doğum yapınca bize burda anlatırsın nasıl olduğunu.
tavsiyeni dikkate alıcam. peki bir şey sorabilir miyim belki saçma gelebilir soru ama hiç bilgim yok bu konuda. kesiyorlarmış ya onu bebek çıkarken rahat çıksın diye mi kesiyorlar yoksa çıktıktan sonra mı kesiyorlar???
gece gece deli etmeyin beniiiiiMerhaba arkadaşlar hamileliğimin sürecinde herşey normal gidiyor doktorum 8 aralık da gel çatı muayenesi yapıcam dedi ve ben bu durumdan çok korkuyorum bunu bile stres yaptım son haftalara girdim artık bugün aşırı stresteyim belim ağrıdıkça sinir yapıyorum artık bebeğime kavuşmak istiyorum sizlere sorum şu;
gerçek sancılarınızı nasıl anladınız ?
ne zaman hastaneye gitmeliyiz ?
doğum stresimi nasıl atmalıyım ?
panik atak oluyorum bir yerim ağrıdığında
hastanede yapılan işlemler neler :26:
bide şu geçmeyen günler geçsin artık![]()
yaa bacım sen ne diyosun 2 gün sancı çektim ama sadece 2 cm açıldı ama rabbim ol dedi ve 30 dk içinde 10 cm e ulaşıp bebeğimi dünyaya getirdim ap ayrı bi güzellik tarifi zor ama tatlıbecerememe gibi bişey yok ki sadece ıkınacaksın o kadar sancı geldikçe bende adet sancısı çekiyordum ve bi seferinde acile kaldırdılar düşün ve canı çok tatlı biriyimdir. zayıflıklada alakası yok çünkü ben 49 kiloda hamile kaldım 54 kiloda doğum yaptım çokta rahattım şükür ve benim bebeğim 6cm açılma olmasına rağmen doğum kanalına inmedi özelde olsam kesin sezeryandı ama çok dua ettim eşimde bende korkuyorduk sezeryandan allah muhafaza ben korkuyorum bayılıp ya tekrar ayılamazsam kim bakardı kızıma allah muhafaza yaa anne olmak evhamlı olmayıda getiriyo heralde :)
yaa bacım sen ne diyosun 2 gün sancı çektim ama sadece 2 cm açıldı ama rabbim ol dedi ve 30 dk içinde 10 cm e ulaşıp bebeğimi dünyaya getirdim ap ayrı bi güzellik tarifi zor ama tatlı![]()