Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de beklenen doğum tarihim 15 Mayıs... Hayırlısı artık :)
canım yalancı sancılar henüz bendede olmadı bel ağrısı yoğunlukla 35 haftada doktora gittiğinde çatı muayenesi yapmaz genelde 38 haftada yapılır yani son haftalara doğru korku bende de var ama en sağlıklısı normal doğum artık herşeyin hayırlısı olsun
bende 2hafta sonra gidiyorum çatı muayenesine. rica etsem çatıdan sonra nasıl geçti anlatır mısın??? ne yapılıyor?? bende şimdiden stres içindeyim.
işallah dediğin gibi olur canım,35. haftadan sonra muayene yapılabilir diyenler var. :26: Umarım böyle bir şey olmaz.Annem doğum iznine ayrılmadan yanıma gelecekti,ama bazı aksilikler olunca gelişi ertelendi. Kendimi iyice strese soktum bu yüzden,her an doğum yapacakmışım gibi bir duyguya kapıldım.İşallah hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın canım Güzel haberlerini paylaş ki moralim düzelsin biraz
bende çatıya falan girmek istemiyorum aslında ama doktoruma ayıp olmasın diye gircem dedim:)) peki bulantınız oluyor mu kızlar ya?? benim çok bulantım var.
peki ishalde oluyor musun çok sık?? ben çok sık oluyorum yaaaa birde ben hala normal doğumdan tırsıyorum :)
benim bebeğim biraz geç doğdu. 42. haftada... hastanede, gözlem altındaydım sancım başladığında. suni sancıyla doğum yaptım. sabah 5 te sancı verildi. 8 gibi sancılarım şiddetlendi. 11.20 de bebeğim kucağımdaydı... bu kadar basit. şaka bi yana tabiki ağrılı bikaç saat geçio ama yine de korkulcak bişi yok bence. ve kesinlikle yaşanması gereken bi deneyim. sanki sezaryenle o duyguyu yaşayamazmışın gibi geliyo. böle acayip sancı çekerken bebek çıkınca ağrı tık diye kesilio. inanılmaz bişi bence. bi daha doğursam yine normal doğururum valla :)
bu arada Allah yardımcınız olsun. hemencecik doğuruverin inşallah. :) bebişlerinize de sağlıklı,mutlu güzel bi ömür diliyorum
doğumdan 45 dk sonra evimde yatağımdaydım:)
1 saat sonra bebeğimi emzirdim süt de vardı
ertesi gün her ihtiyacımı kendim yapabiliyordum,lavaboya gitmek ,banyo yapmak falan(sütüm çoğalsın diye ertesi gün saçımı ıslatmadan banyo yaptım)
1 haftalıktım ev işlerinede el atıyordum kısacası normal doğumda sanki 2 gün hasta oluyorsun sonra herşey normale dönüyor benim bildiğim sezeryanlılar ise en az 15 günde normale dönüyor
gene çocuk yaparsam inşallah normal doğuracam
adı üstünde normal şu hayatta herşeyin normalini değiştirilmemişini, organiğini almaya yapmaya çalışıyoruz nedense biraz sancıya katlanmayıp sezeryana yöneliyoruz çok yanlış buluyorum ayrıca ilk doğumun olduğu için hiç anlamazsın bile suyun gelince gidersin hastaneye(yol en fazla yarım saat ti bizim)
sancılarını mümkün olduğunca evde çek hastane ortamı insanı geriyor ayrıca sağ ayak baş parmağına mıknatıs bağla kolaylaştırıyormuş allah kolaylık versin kal sağlıçakla:))
normal doğumda peki kaç dikişiniz oldu tecrübelii anneler?? o dikişler kaç günde geçiyor?? benim plesanta sorunum var aşağadaymış birazcık ilk doktorum sezeryan yaparız demişti yeni doktorum normal doğuma engel değil normal yapıcaz dedi hatta çatı kontrolu bile yapıcak 2hafta sonra.normalde böyle sorun yaşayanlara alttan bakılmıyor kanama olmasın diye acaba benim doktorumda mı sorun yoksa hakikaten ben mi abartıyorum???
normaldoğum istiyorum korkuyorumda.epidural anestezi istiyorum bunla avutuyorum kendimi