• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hadi beni normal doğuma ikna edin çok stresteyim

ben hamile kalmadan önce doğumdan hiç korkumuyordum nevar normal yaparım diyodum ama ta ki bu son haftalar gelene kadar stresimi atmanın yollarına bakıyorum inşallah normal doğum yapabilirm ben yaparsam herkes yapar çünkü aşırı korkuyorum sanada tez zamanda hamilelik diliyorum ozaman :1:

Asıl Ben Yaparsam Herkes Yapar..:1:
Arkadaşına Hastaneye Ziyarete Gidip Dönerken; Asansörde Bayılan Kaç Kişi Vardır..
O Kadar Korkarım Hastanelerden Sen Düşün Gerisini..:17:
Kalbimin Atışları Bile Değişiyor..:5:

Asıl Ben Yaparsam Herkes Yapar..:1:
Arkadaşına Hastaneye Ziyarete Gidip Dönerken; Asansörde Bayılan Kaç Kişi Vardır..
O Kadar Korkarım Hastanelerden Sen Düşün Gerisini..:17:
Kalbimin Atışları Bile Değişiyor..:5:

sende yangına körükle git tabi :1::1:
senmi bayıldın inanmıyorum sen benden de betersin ozaman ama sırf bu yüzden hamile kalmak istemiyorum deme sakın

canım tşk ederim cvbın için biliyosun 10 cm olunca doğum gerçekleşiyor ve sancıları çekememekden korkuyorum bende epidural düşünüyorum bu yüzden tabiki bu operasyondan da korkuyorum ama işin kötü tarafı canım çok tatlı bu huyumada sinir oluyorum ama :34:

sancilar cok kotu oluyor peki sen hz fatma anamizin dogumlari icin kullandigi cicegi biliyormusun ?

sancilar cok kotu oluyor peki sen hz fatma anamizin dogumlari icin kullandigi cicegi biliyormusun ?

sancılar kötü olduğu için epidural anestezi düşünüyorum yoksa başedemem herhalde sezaryanda olmak istemiyorum eee neyapıcam budurumda mecburen 2 doğum şeklinden birini seçmem lazım ama en güzeli tabiki normal doğum inşallah öylede olur hz fatma anamızın doğumu için kullandığı çiçeği bilmiyorum nedir

sancılar kötü olduğu için epidural anestezi düşünüyorum yoksa başedemem herhalde sezaryanda olmak istemiyorum eee neyapıcam budurumda mecburen 2 doğum şeklinden birini seçmem lazım ama en güzeli tabiki normal doğum inşallah öylede olur hz fatma anamızın doğumu için kullandığı çiçeği bilmiyorum nedir

dianatal kullan dogumu kolaylastiran jel sancilari azaltiyor...doguma gitmeden dua okunur sonra suya konur, hamile kisi az o sudan icer ve doguma gider..suda o el acildikca rahimde acilir

Son düzenleme:

selam..
o çiçegi görümcem yapmıştı,,ben dogumdayken 17 saat surdu sancı,dogum,,kayınvalıdemle sureklı telefonlaşmışlar ben dogumdayken hiç açılmamış çiçek dogurdugum an açılmış....yaanı çekiceğiniz varsa çekersiniz arkadaşlar,,sadece dua edın saglıkla dünyaya gelsın bebişiniz..allah herkese nasip etsin

selam..
o çiçegi görümcem yapmıştı,,ben dogumdayken 17 saat surdu sancı,dogum,,kayınvalıdemle sureklı telefonlaşmışlar ben dogumdayken hiç açılmamış çiçek dogurdugum an açılmış....yaanı çekiceğiniz varsa çekersiniz arkadaşlar,,sadece dua edın saglıkla dünyaya gelsın bebişiniz..allah herkese nasip etsin

inşallah kolay doğumlar olur isteyen herkes için :34:

bilemiyorum dogum anindami veya onceden mi kullanilir eczanelerde satiliyor eczacidan sorarsan ogrenirsin

doğaldır ama kullanmayı düşünmüyorum canım ilgin için tşk ederim en iyisi doğal yöntemlerle çatır çatır doğurmak galiba :)))) ayy doğum yapıp buraya nekadar basitmiş diye yazarmıyım acaba

Back