hadi beni normal doğuma ikna edin çok stresteyim

merhabalar sabahtan beri burayı okuyorum
ve normal doğumdan bende korkuyorum:18:

Pekiii şöyle desem,doğum öncesi 68 kiloydum normal doğum sonrası 63 kilo oldum.Doğumdan 3-4 gün sonra 59 kilo ve 8. gün 57 kilo.Ben hamile kaldığımda 59 kiloydum. İnsanı normal doğum konusunda acayip motive edebilecek br durum bu bence Bu arada epiduralsiz normal doğumdan kork,benimki öyle oldu ne yazıkki.Ama epidural normal doğumdan korkmana gerek yok canım,çok rahat bir şey kesinlikle.

Yok canım ,benim bebişim kuvözde kaldı ya 1 gün boyunca.O yüzden emzirmeme izin vermediler,serum verdiler bebişime Başta az geldi,ben de çok korktum,ama çok yersizmiş bu korkum.Süt sonrasında hücum ediyor memişlerine ve canım yanıyor yaa.Hiç korkma canım,dediğim gibi komposto ve aşure müthiş!

anladım cnm kurtuldun valla ikinciyi artık çok rahat yaparsın nasıl olsa çatır çatır doğurdun:)) ama bu sefer epiduralli yap:)

Mavi sormadim epidural olayini.off bilmiorum ki du bakalim catimiz nasil...veee bnm nasenim de darryane demek oluoki benim cati da minnicik

kızlar çatı muayenesi kaçıncı hafta yapılıyo? bide dr. parmaklarını nereye kdr sokuyo

çatı 2parmakla yapılıyor kişiden kişiye değişiyor eğer çatın darsa muhakkak acıyacak. parmağını derinlere kadar sokuyor. 38.haftadayapılıyor genelde. bazılarında doğumda oluyor.

Kizlar gunaydin.nerdeyse 5 gundur gecmisi okuyodum. Cok hos seyler konusmussunuz.ben de 30.haftalik hamileyim.normal dogurmayi cok istiyorum.korkmuyorum desem yalan olur:) umarim bi engelim cikmaz da catir catir dogururum.hepinize dua ediyorum Allah m sag salim evlatlarimizi kucaklamamizi nasip eylesin

ticker falan ben anlamam cnmmmm:)) 38+6 yım. 39 haftalıkken doğurcam inş. ama hala hastaneye ne götürcem ne yapcam bilmiyorum. hazır değilim yani. sen kaç haftalık oldunnn???

Bitanem ben 36 hafta 1gunlukumcnm ne var hazirlanmada pijama hasta bezi bebek kiyfaeti..kolaydir heralde bu haftasonu hazirla amaaKolay gele

pijamam yok benim( neyse cnm hazırlıcam inş doğumdan önce. sende 9a girmişin maşallahhh fazla yemee bak sonra ağırlaşırsınnn mide yanman olur az ve öz yeeeeee...

en sağlıklı olanı normal doğum ikisinide denemiş biri olarak sana tavsiyem normal doğum sezeryan daha acılı ve iyileşme süreci uzun.

canım öncelikle günaydın diyorum cuma günü çıkmak zorunda olduğum için yazamadım cvp
ben küçük bir şehirde yaşıyorum ve epidural doğum varmı burda bilmiyorum ayın 12 sinde doktor
kontrolü var gidince konuşacağım zaten doğum hakkında evet kiloların gitmesi açısından normal doğum
çok iyi ama canım azıcık olduğu için korkuyorum ben inşallah hakkımızda hayırlısı olur canım

Kuzum senin sezeryan carsambamiydii...offf helejan yaptim simdi.allahim herseyi gonlune gre versin hersey yolunda saglicakla gtsinnAl gel tosunu evinizeee

arkadaşlar geçmiş sayfaları okudumda gerçekten ikna edici msjlar ama işte nasip birazda.. konu sahibi arkadaşımıza nasip olmamış mesela.. hayırlısı olsun hepimiz için sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşuruz inşallah öyle yada böyle bir şekilde dünyaya gelicekler bu arada ben temmuz annesi olcam inşallah ama şimdiden stres ve heyecan yaşıyorum sizin haftalarınıza gelince ne yaparım hiç bilmiyorumyeni doğum yapan annelere hayırlı olsun..

cnm ben doğurdum ama 2ocak gece 3de. yani planlarda değişiklik oldu şimdi evimdeyim darısı başına çok öptüm

Canım yaa hayrılı olsun Allah sizlere bağışlasın yavrucuğunu Senden haber bekliyordum,rahatladım mesajını görünce. Sütün gelmiştir işallah,bol komposto,su ve aşure tavsiyem.Neyse kendini iyi hissettiğinde anlatırsın doğumunu.Çok öpüyorum seni taze annecik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…