hadi beni normal doğuma ikna edin çok stresteyim

Ocak annelerinde okudumm..mavinin sancilari ara ara giriomus ve de akintisi kanli olmus.bgun dra gtcekmiss insaallah ...amaninn mavide mi dogurup gelcekk:49:

Bu maviii kesin dogurduu:71:ilk ben tebrik edeyim hayirli ugurlu olsun maviiii:71:geksede anlatsa bizeee nasil oldu:18:

aaaa pamukumuzun topiğiymiş burası
korka korka doğurdun
demekki kaçarı yok bu işin bişekilde çıkacak :))
Allah uzun ömür versin kuzeyimize

Hihhh reddbull sende dogurdun kesin yoksun kac vakittir...hadi bi gelin artik da anlatin yaaa

Olsun da normal sezaryen fark etmez.
Doğumda geçmişte annelerimizin yaptığı gibi bir doğum düşünün daha kolay geçecektir.
Allah bir avaz da kurtarsın.
Kuzenimde normal doğum diye gitmişti dayanamamış sancılara kendi dr. da yokmuş, sezaryene almışlar.
4-5 iğne yapmışlar belden sancıdan duramadığı için tam uyuşmamış çünkü.
Doğumdan sonra yüzü felçli gibi olmuş boynu tutulmuş.

Bunları yazmamdaki sebep, önceden karar verin sezaryen mi normal doğum mu yapacağınıza.

Şunu da bilsin herkes dünyaya can getirmek en büyük gurur olsa gerek.

Ocak annelerinde okudumm..mavinin sancilari ara ara giriomus ve de akintisi kanli olmus.bgun dra gtcekmiss insaallah ...amaninn mavide mi dogurup gelcekk:49:
İyi bir tahmin ne diyeyim :46: Yaaa sormayın,benim yalancı sancı zannettiğim şey meğer doğum sancısıymış.Ama çok hafifti ya ve akıntım o ana kadar hiç yoktu.Hatta forumlarda okumuştum hamilelerde son zamanlarda akıntı çok olur diye.Sanırım sona yaklaşıyorum o yüzden akıntım oldu dedim kendi kendime.Gelelim doğumuma çarşamba sabaha doğru hastaneye gittik,doğum sancısı dedi doktor ama açıklık olmadığı için durdurabiliriz belki dedi.4 serum taktılar ama sancılar durmadı.Çok hafif sancı yaşadım,hatta yarım saate bir gelen sancılarla 4 cm açıklığa ulaştı.7 cm den sonra yoğunlaştı sancılarım.Anestezi uzmanı şehir merkezinde olduğu için benim doğumuma yetişemedi.Sabah 9.15 te doğum yaptım,bebeğim 2600 gr doğdu.Çok şükür sağlığımız iyi.Doğumum 10 dk falan sürdü sanırım, size tavsiyem arkadaşlar kesinlikle normal doğum yapın ama sakın epiduralsiz yapmayınnnnnnnnnnn :53: Dikiş attıklarında hissettim yaa,iki iğneye rağmen uyuşmadı :53: Allahtan 3 dikişim var.Darısı başınıza arkadaşlar :54: Tebrikler için çokkkkk teşekkürlerr

İyi bir tahmin ne diyeyim :46: Yaaa sormayın,benim yalancı sancı zannettiğim şey meğer doğum sancısıymış.Ama çok hafifti ya ve akıntım o ana kadar hiç yoktu.Hatta forumlarda okumuştum hamilelerde son zamanlarda akıntı çok olur diye.Sanırım sona yaklaşıyorum o yüzden akıntım oldu dedim kendi kendime.Gelelim doğumuma çarşamba sabaha doğru hastaneye gittik,doğum sancısı dedi doktor ama açıklık olmadığı için durdurabiliriz belki dedi.4 serum taktılar ama sancılar durmadı.Çok hafif sancı yaşadım,hatta yarım saate bir gelen sancılarla 4 cm açıklığa ulaştı.7 cm den sonra yoğunlaştı sancılarım.Anestezi uzmanı şehir merkezinde olduğu için benim doğumuma yetişemedi.Sabah 9.15 te doğum yaptım,bebeğim 2600 gr doğdu.Çok şükür sağlığımız iyi.Doğumum 10 dk falan sürdü sanırım, size tavsiyem arkadaşlar kesinlikle normal doğum yapın ama sakın epiduralsiz yapmayınnnnnnnnnnn :53: Dikiş attıklarında hissettim yaa,iki iğneye rağmen uyuşmadı :53: Allahtan 3 dikişim var.Darısı başınıza arkadaşlar :54: Tebrikler için çokkkkk teşekkürlerr

merhaba,

hayirli olsun canim, ara ara girip okuyorum bu topigi ve dogum yaptigini okuyunca, dedim bir hayirli olsun diyeyim. Darisi bizim basimiza insallah..

Güle güle büyüt insallah bebegini... :46:

merhaba,

hayirli olsun canim, ara ara girip okuyorum bu topigi ve dogum yaptigini okuyunca, dedim bir hayirli olsun diyeyim. Darisi bizim basimiza insallah..

Güle güle büyüt insallah bebegini... :46:

Çok teşekkürler canım,çok bir sürpriz yaptı bebeğim bize ama sonu güzel oldu çok şükür. :nazar: Hayırlısıyla bütün anne adayları bebişlerine kavuşurlar işallah. :emir_bebek: Amaaa tekraaaaaaarrr ediyorummm normal doğum ama epiduralllisinden.İyi bir anestezi uzmanını bulursanız hiç korkmayın.

Ayyy maviii cok sanslisinnn wlla..allah bi avazda kurtarmis.allahim seni ve bebegini korusun insallah:nazar:Ocak annlerinde okuyunca hemen tahmin ettim ama en cok merak ettigim normalmi sezertanmi olduuu...alttan filan bakarken nasildiii...hayirli saglikli uzun omurlu bi bebek olsun insaallah cnmm:71:

17 aylık bir oğlum var.:nazar:Ben de normal doğum yapmış biri olarak kesinlikle normal doğumu tavsiye ederim.Adı üstünde normal.En sağlıklı doğum şekli.Tabi ki biraz sancı çekiliyor ama sezeryanın da sonrası daha kötü ve bakmanız, ilgilenmeniz gereken bir de bebek.Allah sağlıklı doğum nasip etsin.

Bebeğin hayırlı olsun mavi

Allah herkese nasip etsin.
Ben de merak ediyorum, daha önceden laporoskopi yöntemiyle karından ameliyat olan biri sanırım normal doğum yapamaz dimi arkadaşlar.

cnnmmm ben geldimmm ama doğurmadımmmmm:))) maviyi duydum çok sevindim çok kolay doğum olmuş. bende geçen gün çatıya girdimmmmm nasıl olduğunu anlatamam herkes için değişir ama benim için dayanılmaz bir şeydi çünkü çatım normal doğuma uygun değilmiş kemik yapım çok darmış ve sezeryan dedi doktor bende okeyto dedim:(

Ayyy maviii cok sanslisinnn wlla..allah bi avazda kurtarmis.allahim seni ve bebegini korusun insallah:nazar:Ocak annlerinde okuyunca hemen tahmin ettim ama en cok merak ettigim normalmi sezertanmi olduuu...alttan filan bakarken nasildiii...hayirli saglikli uzun omurlu bi bebek olsun insaallah cnmm:71:

Darısı başınıza canım :) Güzel dileklerin için çok sağol.Normal doğum yaptım canım,çatı kontrolü birkaç saniyelik bir şey.Çok canım yanmadı ama doktor parmaklarını ileri sokunca ister istemez kendini geri çekiyorsun.Çok kafaya takmayın bence,elinin hepsini sokmuyor yani :1: İnan bütün bunlar çok gerekli ya,bebeğinin doğumunu kolaylaştırıyor.Bu şekilde bak çatı kontrolüne :34: Senin doğum ne zamandı?

Bebeğin hayırlı olsun mavi

Allah herkese nasip etsin.
Ben de merak ediyorum, daha önceden laporoskopi yöntemiyle karından ameliyat olan biri sanırım normal doğum yapamaz dimi arkadaşlar.

Çok teşekkürler canım,işallah Allah bebek özlemi çekenlere de nasip eder.Ben laparaskopi yöntemiyle portakal büyüklüğünde kist aldırdım yumurtalığımdan ve normal doğum yaptım. :34: Hiçbir sıkıntısı yok merak etme :34:

Canimm saol insallah kolayca hepimiz dogururz...benim dogum 20sinden sonra denio bakalim.yarin kontrol var 36.hafta..hayirlisi artik..amma ozeniorum bole dogurdum geldimd ienlere:1:

Redbull cnmm dogurmamisin:1:ne bilim kac gundur haber vermeyince merak ettim.hayirlsii olsun kuzum senden gunah gitti sen istedin kemiklerin hayir dedii...tarih ne sezeryanda cnm

eskiden korkuyodum ya normal doğumdan şimdide sezeryandan tırsmaya başladım keşke çatım geniş olsaydıda normal yapsaydım diyorum ama hayırlısı böyleymiş nepalım artık:( 3ocak doğum

Aman cnm ne korkuosun..bayiolarzaten yada hissetmiosun.hayirlsii olsun bisey olmaz korkma lutfenn..yakinn zmnn..:1:3 ocak buyuk gun aman habersiz birakma dikkat et kendine cnmm..

Back