Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi bir tahmin ne diyeyimOcak annelerinde okudumm..mavinin sancilari ara ara giriomus ve de akintisi kanli olmus.bgun dra gtcekmiss insaallah ...amaninn mavide mi dogurup gelcekk![]()
İyi bir tahmin ne diyeyimYaaa sormayın,benim yalancı sancı zannettiğim şey meğer doğum sancısıymış.Ama çok hafifti ya ve akıntım o ana kadar hiç yoktu.Hatta forumlarda okumuştum hamilelerde son zamanlarda akıntı çok olur diye.Sanırım sona yaklaşıyorum o yüzden akıntım oldu dedim kendi kendime.Gelelim doğumuma çarşamba sabaha doğru hastaneye gittik,doğum sancısı dedi doktor ama açıklık olmadığı için durdurabiliriz belki dedi.4 serum taktılar ama sancılar durmadı.Çok hafif sancı yaşadım,hatta yarım saate bir gelen sancılarla 4 cm açıklığa ulaştı.7 cm den sonra yoğunlaştı sancılarım.Anestezi uzmanı şehir merkezinde olduğu için benim doğumuma yetişemedi.Sabah 9.15 te doğum yaptım,bebeğim 2600 gr doğdu.Çok şükür sağlığımız iyi.Doğumum 10 dk falan sürdü sanırım, size tavsiyem arkadaşlar kesinlikle normal doğum yapın ama sakın epiduralsiz yapmayınnnnnnnnnnn
Dikiş attıklarında hissettim yaa,iki iğneye rağmen uyuşmadı
Allahtan 3 dikişim var.Darısı başınıza arkadaşlar
Tebrikler için çokkkkk teşekkürlerr
merhaba,
hayirli olsun canim, ara ara girip okuyorum bu topigi ve dogum yaptigini okuyunca, dedim bir hayirli olsun diyeyim. Darisi bizim basimiza insallah..
Güle güle büyüt insallah bebegini...![]()
Ayyy maviii cok sanslisinnn wlla..allah bi avazda kurtarmis.allahim seni ve bebegini korusun insallahOcak annlerinde okuyunca hemen tahmin ettim ama en cok merak ettigim normalmi sezertanmi olduuu...alttan filan bakarken nasildiii...hayirli saglikli uzun omurlu bi bebek olsun insaallah cnmm
![]()
Bebeğin hayırlı olsun mavi
Allah herkese nasip etsin.
Ben de merak ediyorum, daha önceden laporoskopi yöntemiyle karından ameliyat olan biri sanırım normal doğum yapamaz dimi arkadaşlar.