merhabalar sabahtan beri burayı okuyorum
ve normal doğumdan bende korkuyorum:18:
Pekiii şöyle desem,doğum öncesi 68 kiloydum normal doğum sonrası 63 kilo oldum.Doğumdan 3-4 gün sonra 59 kilo ve 8. gün 57 kilo.Ben hamile kaldığımda 59 kiloydum.
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar sabahtan beri burayı okuyorum
ve normal doğumdan bende korkuyorum:18:
Yok canım ,benim bebişim kuvözde kaldı ya 1 gün boyunca.O yüzden emzirmeme izin vermediler,serum verdiler bebişimeevet cnm benim için hayırlısı böyleymiş diyorum ve iyiki çatıdan korkup girmemezlik yapmamışım. sennninnn bebiş uyuyor mu şimdi? iyi uyuyor demek girebiliyon nete pamuk hiç giremiyor. maviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ya sütüm gelmezse diye korkuyorumm yaa senin hemen geldi mi??
Pekiii şöyle desem,doğum öncesi 68 kiloydum normal doğum sonrası 63 kilo oldum.Doğumdan 3-4 gün sonra 59 kilo ve 8. gün 57 kilo.Ben hamile kaldığımda 59 kiloydum.İnsanı normal doğum konusunda acayip motive edebilecek br durum bu bence
Bu arada epiduralsiz normal doğumdan kork,benimki öyle oldu ne yazıkki.Ama epidural normal doğumdan korkmana gerek yok canım,çok rahat bir şey kesinlikle.