hadi beni normal doğuma ikna edin çok stresteyim

Aman cnm ne korkuosun..bayiolarzaten yada hissetmiosun.hayirlsii olsun bisey olmaz korkma lutfenn..yakinn zmnn..3 ocak buyuk gun aman habersiz birakma dikkat et kendine cnmm..

hayirlisi olsun canim, insallah sag salim dogum yaparsin sende... mutlaka dogumdan sonra bizimle paylas hikayeni, bende merak ediyorum...

tamam habersiz bırakmam dua et benim için.. inş senin çatın geniş çıkar ve çok rahat normal doğum yaparsın
Ayy cnm agzindan bal damliyor walla..insallah kuzum.bu aada ruyalda bu gece cati muayenesi olmusum e hic anlamadim nasil bisey hemen bitti...iste ruyalar gercek olsa tosunum coktan dogmus evermisitim bile
Bugun kontrolum war umarim bi sorun yoktur.dualarim senle ve tum hamislerle kuzum

bende rüyamda senin gördüğünü görmüştüm ama tutmadı inş senin tutar. benim hem plesanta hem dar çatı olunca normal için ısrar edemedim ama senin normal olur gibime geliyor ya. valla sezeryana baktım da netten cidden zorrrrrrrrr ya en iyisi normal. inş doktor randevun güzel geçer bebişin iyidir annesi merak etme...
pamuk nerelerde yaaaaa gelse de sezeryanı sorsam :) artık pamuk ve maviye ulaşmak zor bebiş bakıyorlar. bu topiktede ilk normal yapan mavi oldu inş ikincide sen olursun:))

Insallah redbullummmiyi dileklerin icin sagolasin..dra gttik..iimi hersey yolunda..allaha sukur...yalnis dr gidisat sezeryan gibi dedi benim kilomdan dolayi.22 kilo almisim..nie normal deil dedim ani tansiyon yuksekligi olur normalde dikkat et yemene dedi..ama sonradan normal dogum icin aday adayisinama bilmem hayirlsi olsun cnm..ole yaa bole saglikli olsunlardaaa yeter herseye deger tombiklerimizz...

selam arkadaşlar...bende ocak annesi olucam sanırım..doktorum ocak 18 dedi ama merdivenlerden düştüğümüz için beni gören herkes bebek aşağıya inmiş ocak 18 kalmaz diyorlar....hakkımızda hayırlısı olsun...çatı muayenem güzel geçti oğluşumda dönmüş bundan sonrası beklemek sanırım...en zoruda bu....sürekli vücudumu dinliyorum sancımı var ağrımı var....psikolojik olarak rahatlamam lazım sanrım..hayırlısı...

tamam da anestezide de tansiyon yükseliyor. normal doğumu 30 kilo alanlar bile yapıyor cnm. çatı konrtolun ne zaman? çatın genişse çocukta iri değilse bence normal doğur tabi doktorunda normal doğum taraftarıysa.. benim doktorum mesela normal doğum taraftarı o diyince bana sezeryan çocuğu riske atmayalım diye ben güvendim demekki ciddi boyutta çatım dar dedim.

geçmiş olsun cnm. çatı kontrolun nasıl geçti canın hiç yanmadı mı??? kemik yapın hakkında ne dedi doktor??? inşş hayırlı doğum yaparsın cnm

Kuzum benim dr normal dogum taraftari..sen istesende yapmayan biri gidenleden tanidiklardan biliorum.benim dikkat etmem icin soledi heralde...cati muayenesinden hic bahsetmedi.bnde sormadimiste 15/20gun sonra gel ddi..ben 80 kilo bebek 3.hftamiz 2812 g...
Esra cnm gecmis olsun dikkat et cnm..ne guzel catin filan normalmis..keske benimde ole olsaaa...

doktor 2 parmağı ile yapıyor zaten..ben gerildim önce ama doktorun yanındaki kız 5 saniye sürecek kendinizi sıkmayın dedi...bende öyle yaptım ...gerildim biraz ama çok acımadı....çatımız normal doğuma müsait bebeğimizde dönmüş kalkabilirsiniz dedi:)

çok teşekkür ederim....ambulansla gittik hastahaneye kadar,ben merdivenlerden kalkarken heryerim ıslaktı suyum geldi diye panik oldum..üst katımda hemşire oturuyordu abla ben düştüm diye...onlar geldiler ...hemen ambulans çağırdılar ...doktorum nst ye bağladı bebeğimizde bişey yok deyince ağladım...sonra su geldi deyince doktor alttan baktı başladı gülmeye:)korkma belini vurunca idrar kaçırmışsın dede:=)

valla cnm demekki uygunmuşki çatın acımamış ne güzel:) ben doktorun kolunu bir sıkmışımmm sormaa sonra hiç sormadım ne oldu bir hasar var mı diye:)))gerçi doktor bile çatıda zorlandı düşün artık okadar dar. neyse sezeryan da kaderimmiş neyapayım artık ayrıca bana o 2 parmak gibi gelmedi sanki başka bir yaratık parmağıydı:))))

hayırlısı olsun cnm ya ama çatıdan kaçma sakın gir çok gerekli bir şey. sonra normal doğum sancısı çekipte sezeryana girme planlı olsun.. maşallah cnm ya bebişinle sen baya yemişinizz yarasın:))))

Aman aman annemiz gelmis...normal dogumoa taclanan ilk annemizzz..nasilsin bebeginle mavicimm...

Redbullum evet cok yemisiz demeyelim duzensiz beslnme bizde sorun.ben bi oturusta cok yiorum.sonra acikmiorum.acikmasamda azcik yiorum sonraBenim esim 5kilo dogmus babaya cekti galiba

Arkadaşlar benimle doğum esnasında ilgilenen ebe senin çatın geniş,normal doğuma çok müsaitsin demişti.Ben de abla nereden anladın dedim,basenlerimden anlamış.Benim basen kısmın biraz genişte Benim doktorum çatı kontrolünü doğum öncesi yaptı,zaten doğumu tetikleyen bir şey diye biliyorum.Doktor iki parmağını sokuyor ve biraz,ileri itiyor.İleri iterken kendinizi geri çekiyorsunuz ister istemez.REDBULL,canım doktorun sezaryende başarılıysa sakın korkma! Çatın darsa nosmal doğumda bayılabilirsin bile,Allah korusun bebeğin kanalda sıkışma durumu olabilir.Yani tehlikeli canım yaa,sezaryende öyle değil ama,bu riskleri yaşamayacaksın Allah'ın izniyle.Sonuçta senin seçme şansın yok.

Ayyy hakikaten yaa ilk normal doğumu ben yaptımmm Ben bir ara dalgasını geçiyordum diyordum hadi bakalım en önce kim doğuracak diyee Bayrağı ben kaptımm Bebişim emiyor uyuyor teyzesi. Benim dikişlerim de bugün daha iyi,3 dikiş var dedi doktor ama 10 dk sürdü dikiş atma.Geri kalan dantel dikiş dedi,o da ne oluyorsa! Bu arada her anne adayında tansiyon yükselmesi yaşanabilir.Benim doktorum böyle bir durumda epidural normal doğumu öneriyor.Bence onu düşün derim

evet cnm benim için hayırlısı böyleymiş diyorum ve iyiki çatıdan korkup girmemezlik yapmamışım. sennninnn bebiş uyuyor mu şimdi? iyi uyuyor demek girebiliyon nete pamuk hiç giremiyor. maviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ya sütüm gelmezse diye korkuyorumm yaa senin hemen geldi mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…