- 9 Şubat 2010
- 17.835
- 39.769
Spiral ilişki sırasında acı vermez ama nasıl bir acı olduğuna da bağlı,batma hissi gibiyse spiralden kaynaklanıyor olabilir.Penisin sertçe çok ileri gitmesinde acı duymak normalmi sizce spiralden mi kaynaklı birşey yada bu kızçeler
Batıyomuş bişey gibi zevk almanıda engelliyordurAy onu bende yaşıyorum ya çok fazla acı değil ama tarif edemiyorum nasıl bir şey olduğunuda
Bende spiral yok ama sizinkininde spiralle alakası yoktur bence :)Batıyomuş bişey gibi zevk almanıda engelliyordur
Batıyomuş gibi böyle ağrı yani hemen bitmesini isteticek kadr bi sızı zevki öldürenSpiral ilişki sırasında acı vermez ama nasıl bir acı olduğuna da bağlı,batma hissi gibiyse spiralden kaynaklanıyor olabilir.
Bende spiral yok ama sizinkininde spiralle alakası yoktur bence :)
Ya ben git gel yaparken bile fazla hissetmiyorum acaba bende sorun mu varBatıyomuş gibi böyle ağrı yani hemen bitmesini isteticek kadr bi sızı zevki öldürenama böyle pozisyondan pozisyona değişiyor bazılarında hiç ağrımıyor bazılarında çok ağrıyor
Vajinanın ilk 4cmlik kısmından sonrası hissizdir bilimsel olarak,g oktasını uyarınca içerideki hşs artıyorYa ben git gel yaparken bile fazla hissetmiyorum acaba bende sorun mu var
Aaa gerçekten o iki pozisyonda çok ağrıyor ama ben üstte olunca veya altta olunca ağrım diniyorNet bir şey söylemek imkansız ama spiralden de olabilir, o pozisyonları yapmamaya çalış. Şimdi soracağım fazla olacak ama doggy ve bacak omuzada ağrı oluyorsa o duruştan kaynaklı olabiliyor.
Bir giriş anını hissediyorum gerisi çok çok ileri giderse hafif bir acı hissediyorum hatta bazen içimde değil diye düşünüp kuruntu yapıyorumVajinanın ilk 4cmlik kısmından sonrası hissizdir bilimsel olarak,g oktasını uyarınca içerideki hşs artıyor
Sen kaç yıllık evlisin canoBir giriş anını hissediyorum gerisi çok çok ileri giderse hafif bir acı hissediyorum hatta bazen içimde değil diye düşünüp kuruntu yapıyorum
Bacak omuzada kalçanın atrına yastık al, doggyde de kalçanı dışarı itecek şekilde belini içeri bük, hatta başını da yastığa gömebilirsinAaa gerçekten o iki pozisyonda çok ağrıyor ama ben üstte olunca veya altta olunca ağrım diniyor
Ba
Bacak omuzada kalçanın atrına yastık al, doggyde de kalçanı dışarı itecek şekilde belini içeri bük, hatta başını da yastığa gömebilirsin
Bu iki taktiği kkdan öğrendimahhh senin bu yaşanmışlık tecrübelerin olmasa halimiz harap
24 yaşındayım :)Kaç yaşındasıııın
24 yaşındayım :)