Hadi bakalm anlayanlar yoruma :))

Ben spiral ile korunuyorum ama sürekli kaydımı ettimi tedirginliği kaymadıgo halde gebe kalırmıyım tedirginliği beni öldürüyor🤣🤣

Ben spiral ile korunuyorum ama sürekli kaydımı ettimi tedirginliği kaymadıgo halde gebe kalırmıyım tedirginliği beni öldürüyor🤣🤣
Ben çok rahat insanım ya hiç takılmadım öyle şeylere, ben korunuyorum buna rağmen gelirse artık yiyecek ekmeği varmış ne diyeyim ki

İşte yaş önemli bir faktör 😄 şimdş kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben daha 20 yaşındayım okuyorum o yüzden bu tedirginlik 🤷🏼‍♀️ Rabbim gönlümüzce nasip etsin inşallah 🙏 istediğim zaman artık olsun dediğim zaman nasip etsin Allahımm inşallah hayırlısıyla🙏 Amin

37 yaşındayım, allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

Ooo ablam gelmiş. Nasıl büyüdü mü paşa 😍
Abla sen nasıl anlıyorsun ki 🙄
Şimdi yavrum benim, bana özelden yazarsın anlatırım, öğreneceğin çok şey var daha. İlk günü atlattın mı gerisi gelir 🤣🤣🤣🤣
Büyüyor paşam maşaAllah. Darısı sana 🤣

Şimdi yavrum benim, bana özelden yazarsın anlatırım, öğreneceğin çok şey var daha. İlk günü atlattın mı gerisi gelir 🤣🤣🤣🤣
Büyüyor paşam maşaAllah. Darısı sana 🤣
Kusura bakmayın rahatsız ediyorum lakin, nasıl hissedileceğini bana da anlatır mısınız? 😁

Penisin sertçe çok ileri gitmesinde acı duymak normalmi sizce spiralden mi kaynaklı birşey yada bu kızçeler🤷🏼‍♀️
Ay onu bende yaşıyorum ya çok fazla acı değil ama tarif edemiyorum nasıl bir şey olduğunuda :olamaz:

X