- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
Nuvaring diye bi bakayım madem durBöyle incelemeden konuşma, aç googleı araştır bak, gerçekten zor değil
Yok benim gibi biri onu her ay takıp çıkaramazBöyle incelemeden konuşma, aç googleı araştır bak, gerçekten zor değil
Ben çok rahat insanım ya hiç takılmadım öyle şeylere, ben korunuyorum buna rağmen gelirse artık yiyecek ekmeği varmış ne diyeyim kiBen spiral ile korunuyorum ama sürekli kaydımı ettimi tedirginliği kaymadıgo halde gebe kalırmıyım tedirginliği beni öldürüyor
25 yaşında evlendim,27 yaşında spiral taktırdım, 28de de çıkardım. Sütten kesince spirali de çıkarıp hapa geri döndümKaç yaşında evlendin ve kaç yaşında spirali taktırdın canım
Nasıl mümkün değil. Ben kasılmadan başka, sıvının akışını da hissediyorumPenisin kasılmasından anlarsın, tabi iş işten geçmiş olur. Sıvının akışını hissetmen mümkün değil.
Tamam o zaman sen istisnasın, çünkü şu ana kadar bunu yazan ilk ya da ikinci kişisinNasıl mümkün değil. Ben kasılmadan başka, sıvının akışını da hissediyorum
Özlemişim yorumlarını okumayıBilmiyorum ki siz ablalarımdan öğrenmeye çalışıyorum bende işte. Birazcık bilgi sahibi oluyorum
Her beden farklı ve gerçekten çok fazla vajina çeşidi var,bir tıp öğrencisinden duymuştum sonra kendim de araştırdım gerçekten çok ilginçbin çeşit vajina çeşitidi var gibi sanki yorumlara bakınca
Ooo ablam gelmiş. Nasıl büyüdü mü paşaÖzlemişim yorumlarını okumayıbişey değişmemiş.
Bilmiyorum çok mu hassasım belki ondandır. Ama onu da her ilişkide hissetmem.Tamam o zaman sen istisnasın, çünkü şu ana kadar bunu yazan ilk ya da ikinci kişisin
Şimdi yavrum benim, bana özelden yazarsın anlatırım, öğreneceğin çok şey var daha. İlk günü atlattın mı gerisi gelirOoo ablam gelmiş. Nasıl büyüdü mü paşa
Abla sen nasıl anlıyorsun ki
Kusura bakmayın rahatsız ediyorum lakin, nasıl hissedileceğini bana da anlatır mısınız?Şimdi yavrum benim, bana özelden yazarsın anlatırım, öğreneceğin çok şey var daha. İlk günü atlattın mı gerisi gelir
Büyüyor paşam maşaAllah. Darısı sana
Ay onu bende yaşıyorum ya çok fazla acı değil ama tarif edemiyorum nasıl bir şey olduğunudaPenisin sertçe çok ileri gitmesinde acı duymak normalmi sizce spiralden mi kaynaklı birşey yada bu kızçeler