Hadi bakalm anlayanlar yoruma :))

Ben spiral ile korunuyorum ama sürekli kaydımı ettimi tedirginliği kaymadıgo halde gebe kalırmıyım tedirginliği beni öldürüyor

Ben spiral ile korunuyorum ama sürekli kaydımı ettimi tedirginliği kaymadıgo halde gebe kalırmıyım tedirginliği beni öldürüyor
Ben çok rahat insanım ya hiç takılmadım öyle şeylere, ben korunuyorum buna rağmen gelirse artık yiyecek ekmeği varmış ne diyeyim ki

İşte yaş önemli bir faktör şimdş kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben daha 20 yaşındayım okuyorum o yüzden bu tedirginlik Rabbim gönlümüzce nasip etsin inşallah istediğim zaman artık olsun dediğim zaman nasip etsin Allahımm inşallah hayırlısıyla Amin

37 yaşındayım, allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

Ooo ablam gelmiş. Nasıl büyüdü mü paşa
Abla sen nasıl anlıyorsun ki
Şimdi yavrum benim, bana özelden yazarsın anlatırım, öğreneceğin çok şey var daha. İlk günü atlattın mı gerisi gelir
Büyüyor paşam maşaAllah. Darısı sana

Şimdi yavrum benim, bana özelden yazarsın anlatırım, öğreneceğin çok şey var daha. İlk günü atlattın mı gerisi gelir
Büyüyor paşam maşaAllah. Darısı sana
Kusura bakmayın rahatsız ediyorum lakin, nasıl hissedileceğini bana da anlatır mısınız?

Penisin sertçe çok ileri gitmesinde acı duymak normalmi sizce spiralden mi kaynaklı birşey yada bu kızçeler
Ay onu bende yaşıyorum ya çok fazla acı değil ama tarif edemiyorum nasıl bir şey olduğunuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…