Hadi bakalm anlayanlar yoruma :))

Sırf onun için spiral düşünüyorum ama taktırmaya korkuyorum hadi diyelim kaydı onu da düşündüm hemen gebe kalan bir insan değilim ama taktırma korkusu var
Çok büyük bir ağrısı yok takılırken ama tecrübelibirinin takması önemli, kaymasından kormuyorsan hormonlu düşün onlar daha garanti. Bem bir yıl kullandım çok rahatsızlık verdi dayanamadım ama çok memnun kalan var

Kimisinde de adet düzensizliği oluyor kanama yoğun oluyor korkuyorum açıkçası

Evet lekelenme ben de duydum ama güvenemiyorum denemek lazım sanırım ay tam denerim kayar hamile kalırım işte böyle ikilem
Ben o kadar ince düşünmedim açıkçası, ekstra önlem kullanacaksam spiralle hayatta uğraşmam. Vajinal halkayı araştırsana, ben ondan memnun kalmıştım, belki seni de rahat ettirir, fiyatı çok makul değil ama kaydı etti derdi yok.

Ondan pek haberim yok benim onu da kadın doğum uzmanları mı takıyor kim takıyor işte taktırması korkunçtur ya çatı muayenesi ne berbattı ya

Ondan pek haberim yok benim onu da kadın doğum uzmanları mı takıyor kim takıyor işte taktırması korkunçtur ya çatı muayenesi ne berbattı ya
Yok kız bu öyle bir şey değil, serum hortumu kalınlığında 5cm çapında silikon halka, her ay kendin takıp çıkartıyorsun, nuvaring diye araştır bak, ben hiç zorlanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…