- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
Çok büyük bir ağrısı yok takılırken ama tecrübelibirinin takması önemli, kaymasından kormuyorsan hormonlu düşün onlar daha garanti. Bem bir yıl kullandım çok rahatsızlık verdi dayanamadım ama çok memnun kalan varSırf onun için spiral düşünüyorum ama taktırmaya korkuyorum hadi diyelim kaydı onu da düşündüm hemen gebe kalan bir insan değilim ama taktırma korkusu var
Kimisinde de adet düzensizliği oluyor kanama yoğun oluyor korkuyorum açıkçasıÇok büyük bir ağrısı yok takılırken ama tecrübelibirinin takması önemli, kaymasından kormuyorsan hormonlu düşün onlar daha garanti. Bem bir yıl kullandım çok rahatsızlık verdi dayanamadım ama çok memnun kalan var
Bende ara kanama çok yaptı, yorulduğumda mutlaka lekelenmem olurdu. Ama dediğim gibi memnun kalan da çom insan varKimisinde de adet düzensizliği oluyor kanama yoğun oluyor korkuyorum açıkçası
Evet lekelenme ben de duydum ama güvenemiyorum denemek lazım sanırım ay tam denerim kayar hamile kalırım işte böyle ikilemBende ara kanama çok yaptı, yorulduğumda mutlaka lekelenmem olurdu. Ama dediğim gibi memnun kalan da çom insan var
Ben o kadar ince düşünmedim açıkçası, ekstra önlem kullanacaksam spiralle hayatta uğraşmam. Vajinal halkayı araştırsana, ben ondan memnun kalmıştım, belki seni de rahat ettirir, fiyatı çok makul değil ama kaydı etti derdi yok.Evet lekelenme ben de duydum ama güvenemiyorum denemek lazım sanırım ay tam denerim kayar hamile kalırım işte böyle ikilem
Nasıl anlıyorsun anlatsanaBen anliyorum
Ahjajaja oyle bir emoji biraktinki utandimNasıl anlıyorsun anlatsana
Ondan pek haberim yok benim onu da kadın doğum uzmanları mı takıyor kim takıyor işte taktırması korkunçtur ya çatı muayenesi ne berbattı yaBen o kadar ince düşünmedim açıkçası, ekstra önlem kullanacaksam spiralle hayatta uğraşmam. Vajinal halkayı araştırsana, ben ondan memnun kalmıştım, belki seni de rahat ettirir, fiyatı çok makul değil ama kaydı etti derdi yok.
+18 burası utanma anlatAhjajaja oyle bir emoji biraktinki utandim
Jajajaj olduruyon beni Calci+18 burası utanma anlat
Yok kız bu öyle bir şey değil, serum hortumu kalınlığında 5cm çapında silikon halka, her ay kendin takıp çıkartıyorsun, nuvaring diye araştır bak, ben hiç zorlanmadımOndan pek haberim yok benim onu da kadın doğum uzmanları mı takıyor kim takıyor işte taktırması korkunçtur ya çatı muayenesi ne berbattı ya
Ben bekarım yaJajajaj olduruyon beni Calci
Kasilmalardan anliyorum birde bazen birsey akiyor gibi oluyorpeki sen he peki sen icine birsey aktigini hissediyormusun
Deget sen nasil bekarsin gecen esim yapiyor yaziyodun yaBen bekarım ya
Öyle bir eş hayal ediyorum. Bir genç kızın hayalleri olamaz mıDeget sen nasil bekarsin gecen esim yapiyor yaziyodun ya
Ah ah ben sazan gibi anlattimÖyle bir eş hayal ediyorum. Bir genç kızın hayalleri olamaz mı
Bilmiyorum ki siz ablalarımdan öğrenmeye çalışıyorum bende işte. Birazcık bilgi sahibi oluyorumAh ah ben sazan gibi anlattim
Ajjaja olamazboyle libidolu esmi hayal ediyorsun dogru soyle
Ayy bi de her ay kendim takıp çıkartmak mı daha çok korktum heYok kız bu öyle bir şey değil, serum hortumu kalınlığında 5cm çapında silikon halka, her ay kendin takıp çıkartıyorsun, nuvaring diye araştır bak, ben hiç zorlanmadım
Böyle incelemeden konuşma, aç googleı araştır bak, gerçekten zor değilAyy bi de her ay kendim takıp çıkartmak mı daha çok korktum he