- 18 Ağustos 2009
- 4.889
- 3.320
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu an korunmuyoruz çocuk istiyoruz , geri çekilme ile oluyor oda korunma yöntemi değil tabiki :)ne ile korunuyosunuzz çocuk düşünüyomusun yadaa
Ohh tam yerine dusmussun ablacim bu cinsellik bolumune girince kendimi yeni gelinin sey tuttugu gibi hissediyorum birsey bilmemis gibi takip etBilmiyorum ki siz ablalarımdan öğrenmeye çalışıyorum bende işte. Birazcık bilgi sahibi oluyorum
Her zaman değil ama çoğu zaman hissediyorum hem katılmasından hemde spermin akışı hissediliyor özellikle bi kaç gün ilişkiye girmediğimiz zaman sperm toplanıyorKızlar eşinizin içinize boşaldığını anlayanlar varmı varsa nerden anlıyorsunuuzz
Yeni gelin neyi tutuyor ablaOhh tam yerine dusmussun ablacim bu cinsellik bolumune girince kendimi yeni gelinin sey tuttugu gibi hissediyorum birsey bilmemis gibi takip et
Hahahahha o kadar isin uzagindasin yani yaa calci ozune don tutunca gorursun ablacimYeni gelin neyi tutuyor abla
Siz beni başkasıyla karışıyorsunuz sanırım.Hahahahha o kadar isin uzagindasin yani yaa calci ozune don tutunca gorursun ablacim
Hahahaha yok ablacim once heriftor bul sonra gel yaz incigini cincigini anlatcamSiz beni başkasıyla karışıyorsunuz sanırım.
Özelden yazabilr miyim size abla. Belli ki sizden öğrenecek çok şeyim var
Calciferin hesabını çalmışlar diyesim geldi, ne düştü bacım kafana, bir saattir kendimi sorguluyorum, kimi kiminle karıştırdım diyeSiz beni başkasıyla karışıyorsunuz sanırım.
Özelden yazabilr miyim size abla. Belli ki sizden öğrenecek çok şeyim var
ÇaktırmaCalciferin hesabını çalmışlar diyesim geldi, ne düştü bacım kafana, bir saattir kendimi sorguluyorum, kimi kiminle karıştırdım diye
Ayrıntıya giremem yaKusura bakmayın rahatsız ediyorum lakin, nasıl hissedileceğini bana da anlatır mısınız?
Nam salmışsın kızÇaktırma
Benim çok canın yandı takılıncaÇok büyük bir ağrısı yok takılırken ama tecrübelibirinin takması önemli, kaymasından kormuyorsan hormonlu düşün onlar daha garanti. Bem bir yıl kullandım çok rahatsızlık verdi dayanamadım ama çok memnun kalan var
Aynen anlaşılıyorPenisin kasılmasından anlarsın, tabi iş işten geçmiş olur. Sıvının akışını hissetmen mümkün değil.
Ben de sizi üstad ilan ettim bu konuda vallaabartın abartın ben de kendimi bir şey sanayım. Korunmasız ilişkide kasıldığı hissedilir, ben hissediyordum yani, her beden farklı tabi