Hadi bakalm anlayanlar yoruma :))

Kızlar eşinizin içinize boşaldığını anlayanlar varmı varsa nerden anlıyorsunuuzz 💃🏻
Her zaman değil ama çoğu zaman hissediyorum hem katılmasından hemde spermin akışı hissediliyor özellikle bi kaç gün ilişkiye girmediğimiz zaman sperm toplanıyor

Siz beni başkasıyla karışıyorsunuz sanırım. 🙄
Özelden yazabilr miyim size abla. Belli ki sizden öğrenecek çok şeyim var
Calciferin hesabını çalmışlar diyesim geldi, ne düştü bacım kafana, bir saattir kendimi sorguluyorum, kimi kiminle karıştırdım diye

ben adet dönemin 4-5 gün ilişkiye girmeyip sonrasında girince o sıvının akışını bile hissedebiliyırum :-)

Çok büyük bir ağrısı yok takılırken ama tecrübelibirinin takması önemli, kaymasından kormuyorsan hormonlu düşün onlar daha garanti. Bem bir yıl kullandım çok rahatsızlık verdi dayanamadım ama çok memnun kalan var
Benim çok canın yandı takılınca 😐

Birşey olmuyor hiissedilen birşeymi nasıl hissediliyor diye herkes birbirinden bilgi alıyor canımcım

abartın abartın ben de kendimi bir şey sanayım. Korunmasız ilişkide kasıldığı hissedilir, ben hissediyordum yani, her beden farklı tabi
Ben de sizi üstad ilan ettim bu konuda valla 🤣

Benimki geçenlerde öyle bir densizlik etti hiç anlamadım. Gerçi adam prezervatifi çıkartıp atmış onu da farketmedim heralde iş yorgunluğundan karambole sevişiyorum ben

X