Ben de sizi üstad ilan ettim bu konuda valla
Benimki geçenlerde öyle bir densizlik etti hiç anlamadım. Gerçi adam prezervatifi çıkartıp atmış onu da farketmedim heralde iş yorgunluğundan karambole sevişiyorum ben
Ben de bilmiyorum ki. Yorgunluktan daldım galiba kim bilir ne düşünüyordum yine... Genel olarak dikkatsiz biriyim zaten.prezervatifi çıkarttığını nası anlamadınııızz
İlişki esnasında hayatınızımı gözünüzün önünden geçiriyorsunuz napıyorsunuzBen de bilmiyorum ki. Yorgunluktan daldım galiba kim bilir ne düşünüyordum yine... Genel olarak dikkatsiz biriyim zaten.
İş güç ya valla... Zaten maksimum dikkatim 20 dk benim. Sonrasında ofiste yarım kalan işleri falan düşünüyorum. O bitiyor tezim aklıma geliyor falan.İlişki esnasında hayatınızımı gözünüzün önünden geçiriyorsunuz napıyorsunuz
Eee sonuçİş güç ya valla... Zaten maksimum dikkatim 20 dk benim. Sonrasında ofiste yarım kalan işleri falan düşünüyorum. O bitiyor tezim aklıma geliyor falan.
Evet. Gönderdim gecenin bir yarısı 3 km ötedeki eczaneye yayan hem de. Yine de aklım çıktı adet olana kadar.Eee sonuçertesi günğ hapımı kullandın
HahahahEvet. Gönderdim gecenin bir yarısı 3 km ötedeki eczaneye yayan hem de. Yine de aklım çıktı adet olana kadar.
Ay bu yorum süperKasılmadan hissedilir. Hissetmiyorsanız ya adam boşalmıyordur ya da bamyadır
kasılıyor ve vajina içi doluyor sıvıylaKızlar eşinizin içinize boşaldığını anlayanlar varmı varsa nerden anlıyorsunuuzz
Ben de sizi üstad ilan ettim bu konuda valla
Benimki geçenlerde öyle bir densizlik etti hiç anlamadım. Gerçi adam prezervatifi çıkartıp atmış onu da farketmedim heralde iş yorgunluğundan karambole sevişiyorum ben
Evet. Gönderdim gecenin bir yarısı 3 km ötedeki eczaneye yayan hem de. Yine de aklım çıktı adet olana kadar.
Baktı prezervatifsiz daha zevkliÇok geçmiş olsun, da ben olayı anlamadım prezervatifsiz mi birlikte olmuşsunuz, neden yapmış bunu. Yerinizde olsam döver öyle yollardım eczaneye
Dersini de almış ama hem 3km yürü gecenin bir vakti hem de dünyanın parasını bayıl, diyorum ya ben üzerine bir de döverdim. Tam sopalıkBaktı prezervatifsiz daha zevklifırlattı attı
Bende üçüncü olayım madem bariz hissediyorum çünkü bende...Hatta hissetmemek nasıl oluo çok sasirdimTamam o zaman sen istisnasın, çünkü şu ana kadar bunu yazan ilk ya da ikinci kişisin
Ben bisey anlamiyom parmak kadar pi...den na kasilmasi nerde oldugu bile anlsilmiyorPenisin kasılmasından anlarsın, tabi iş işten geçmiş olur. Sıvının akışını hissetmen mümkün değil.
Tamda bunu diyecektimO zaman tahmin hakkımı bamyadan yana kullanıyorum