- 16 Ekim 2014
- 3.602
- 6.690
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
yatak odasının cam kapı perde vs de dahil mi?canlar o zamam yeni gorev gardrop ve yatak odasi cekmeceleri olsun mu?cekmeceyi ayirmayaim yatak odasi komple bitsin
bu saatden itibaren basliyoruz 1 haziran erkenden yeni goreve geciyoruz tamam mi?
hayir canim su anda sadece gardrop ve cekmece icleriyatak odasının cam kapı perde vs de dahil mi?
ok canımhayir canim su anda sadece gardrop ve cekmece iclerikendimizi cok yormayalim
Bu konu çok iyi oldu yahayir canim su anda sadece gardrop ve cekmece iclerikendimizi cok yormayalim
Güzelmiş kapitone dedikleri bu galiba nerde satılıyo bunlarŞu anda yıkanıyorlar benimkiler bak ben sana cocukların kini gösteriyim benimki de krem rengi....
Bak bu büyük çekmeceler için kapaklı şeklinde uzun alta koyup üstünü kapatıyorsun
Eki Görüntüle 1543046
Bu da Küçükçekmece
Eki Görüntüle 1543047
Bu da rafları için birazda karışık ama düzenleyincede koyarım
Eki Görüntüle 1543049
azerin benim büyük kızımın yatağının altındaki çekmecelerin örtüsü de böyleydi.Güzelmiş kapitone dedikleri bu galiba nerde satılıyo bunlar
bu seazaydi galibaazerin benim büyük kızımın yatağının altındaki çekmecelerin örtüsü de böyleydi.
büyüyen yatağının altında.
odaları değişince başka yerde kullandım.
hem toz vs.olmuyor,hem düzgün duruyor.
ben kumaş alıp diktirmiştim ölçülerine göre.
hee oyle tazmanya canavari gibiyiz bizKızlar size yetişilmşyo bide baktım buradasın z.benide ekleyin bende varım:)
evet herkes arı gibi çalışıyor.Herkes çalışıyo galiba evi süpürdüm sildim gardrobun benim tarafı bitti çocuklar ve eşiminki kaldı çok çalışmam gerek çook:)))
Evet ya azerinn bizi ne hale getirdin bu günleri görecek miydik:)))evet herkes arı gibi çalışıyor.
ben yarın temizlik yapacağım.
evde olup temizlik yapsam diye hayal kurmaya başladım sayenizde.
evet herkes arı gibi çalışıyor.
ben yarın temizlik yapacağım.
evde olup temizlik yapsam diye hayal kurmaya başladım sayenizde.
daha gorecek gunleriniz onunuzdeEvet ya azerinn bizi ne hale getirdin bu günleri görecek miydik:)))
kiz bitirdin mi tum gardroplariKızlar çok bitirin işleri sizi bekliyorum mutfak dolaplarını toplıcaz
Bîtti vallaha hadi çabuk olunda mutfak dolaplarım berabattopik amacina ulasiyo desene
daha gorecek gunleriniz onunuzde
kiz bitirdin mi tum gardroplarieneee eteklerim tutustu
kiz dur ya iki ayagimi bi pabuca sokmaBîtti vallaha hadi çabuk olunda mutfak dolaplarım berabat
Aferin bak bi işe yaramışım sevindimFeracelinin gaziyla kalktim cekmeceleri yarina birakip gardroba giristimveee bitirdim sukur cok guzel oldu ya biraz da degisiklik yaptim yarina kaldi cekmeceler onlar kolay bi de kizlar nevresimlerinizin arasina beyaz sabun koyun miss gibi kokuyo dolabi acinca