- 30 Mayıs 2013
- 3.295
- 4.558
- 40
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
tamam canim insallah..tamam canim eklerimsimdi kizlara da sorayim ya bu gun ya da yarin baslayalim
tamamzaten boyle isimiz falan cikar diye bi kac gun tutucaz sureyi canim
olsun canim bi kac gun sonra yeni gorevde katilirsin sen de
e azerin ben snein dediklerini hepsini apalı çok olmadı sen en iyisi benımkının hepsine artı koyysure arkadaslar toplandiktan hemen sonra baslasin diyorum
yarin ve obur gun-2 gun nasil?
wuuu bi hava atan hatun dahae azerin ben snein dediklerini hepsini apalı çok olmadı sen en iyisi benımkının hepsine artı koyy
wuuu bi hava atan hatun dahabiz duzenli olunca da seninki dagalacak ama naber
ben onu hiç düşünemedim yahuu ama neyse bı haftalığına bile havamı atabilirim ahahah
abla daha dun actik merak etmeAaaa ne zaman açtınız bu konuyuuuu şimdi gördümmm bende varım bendeeeeee başladınız mı yoksa bitirdiniz mi?
Valla konuyu gördüm hemen gaza geldim dolap içi örtülerimi attım makinaya yıkanmaya yalnız bende gardolap cok benim + cocukların + yazlık Kışlık kaldırdığım bir gardolabım var....
abla daha dun actik merak etmeilk gorev dolap duzenleme
abla cocuk odasini ayri yaparizValla konuyu gördüm hemen gaza geldim dolap içi örtülerimi attım makinaya yıkanmaya yalnız bende gardolap cok benim + cocukların + yazlık Kışlık kaldırdığım bir gardolabım var....
Areser canım nasıl bir örtü kullanıyosun ben de istiyorum örtü aslında.Valla konuyu gördüm hemen gaza geldim dolap içi örtülerimi attım makinaya yıkanmaya yalnız bende gardolap cok benim + cocukların + yazlık Kışlık kaldırdığım bir gardolabım var....
Bu liste uzatıp gideryok bizim cocuk odasi bile halt etmis senin odanin yaninda
mutfak dolabi 1 gardrop 2 banyo 1
hadi bakalim
Şu anda yıkanıyorlar benimkiler bak ben sana cocukların kini gösteriyim benimki de krem rengi....Areser canım nasıl bir örtü kullanıyosun ben de istiyorum örtü aslında.
seni de yaziyim mi canim gardrop ve cekmece duzenlemeye???Geldiiiim geldiiim kayın bakiiiim
Ooo yaz tabi ondan önce mutfak dolaplarım var offf pooofffseni de yaziyim mi canim gardrop ve cekmece duzenlemeye???
dur yapma onu beni de bekle belki gelecek gorevimiz o olurOoo yaz tabi ondan önce mutfak dolaplarım var offf pooofff
Tamam haber ver bana başlarız ben şimdi gidemde çekmeceleri toplayayım:)dur yapma onu beni de bekle belki gelecek gorevimiz o olur
Bendr gelsem katılsam nasıl olur. İnanılmaz derecede motivasyona ihtiyacım var. Benide yazın lütfen. Başlıyorum hemen göreve bir hazirana kadar yatak odası gardırop ve çekmeceler yanlış değilim değilmicanlar o zamam yeni gorev gardrop ve yatak odasi cekmeceleri olsun mu?cekmeceyi ayirmayaim yatak odasi komple bitsin
bu saatden itibaren basliyoruz 1 haziran erkenden yeni goreve geciyoruz tamam mi?
gel tabi canimBendr gelsem katılsam nasıl olur. İnanılmaz derecede motivasyona ihtiyacım var. Benide yazın lütfen. Başlıyorum hemen göreve bir hazirana kadar yatak odası gardırop ve çekmeceler yanlış değilim değilmi