- 28 Nisan 2016
- 1.328
- 3.251
- 133
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #1.961
Alınca fiyatını yazar mısınızAltın fiyatları uçmuş durumda. Benim de 15 gram bilezik almam gerekiyor. Yiğenimin düğününde takacağım.
Onlar da bana düğünde kalın bir bilezik yaptılar. Kumbaram baya baya doldu. Ağzına kadar dolmasını bekleyemeyeceğim. Bu hafta sonu açıcam. Bakalım içinden kaç gram altın parası çıkacak. Kumbaranın dolmasını beklerken iyice yükselişe geçti altın fiyatı.
Hafta sonuna kaldı bilezik alma işi ama Koçak gold'da işçiliksiz fiyatlar 4.376 tl görünüyor. Almışken bilindik bir kuyumcudan almayı tercih ediyorum.Alınca fiyatını yazar mısınız
Çarşıda muhtemelen daha uygundurHafta sonuna kaldı bilezik alma işi ama Koçak gold'da işçiliksiz fiyatlar 4.376 tl görünüyor. Almışken bilindik bir kuyumcudan almayı tercih ediyorum.
ben o yüzden kumbara yapmıyorum elime geçenle birikmesini beklemeden 1 gr alıyorumAltın fiyatları uçmuş durumda. Benim de 15 gram bilezik almam gerekiyor. Yiğenimin düğününde takacağım.
Onlar da bana düğünde kalın bir bilezik yaptılar. Kumbaram baya baya doldu. Ağzına kadar dolmasını bekleyemeyeceğim. Bu hafta sonu açıcam. Bakalım içinden kaç gram altın parası çıkacak. Kumbaranın dolmasını beklerken iyice yükselişe geçti altın fiyatı.
Ben de kitabimi aldim elime, bugünkü okumami yapayim :) Leslie yapmaya da baslayacam :) Benim de kendime verdigim gorevler var günlük. Sirayla yapiyorum.Bugün elektrikler gidip geliyor sürekli. Tam çalışmaya motive olduğumda elektrikler kesiliyor. Son 1.5 saatim. Eve gidip kızıma sarılıp günün yorgunluğunu atıcam. Ondan sonra da pazara gideceğim. Bu hafta buzluğumu kış için doldurmaya başlayacağım. Taze fasulye ve bezelye almayı planlıyorum.
Bu koşturmaca içinde 10000 adım atma rutinimi de gerçekleştirebilirim. Günlük kitabımı da okudum. Her gün 1 görev/ödev ekleyerek gidiyorum. 2. gün gayet güzel geçti.
merhaba birikimler nasıl gidiyorMerhaba.
Simdilik birikmiyor. Bu ay Ramazan'dan dolayi esimin mesaisi yoktu, maas da düşük yatti, idare etmeye calisiyoruz :) Altin düşmüş, az daha düşer mi diye tetikte bekliyorum.merhaba birikimler nasıl gidiyor
bende biraz daha yükselsin diye bakıyorum ellimdekileri bozduracağım, ekonomi iyice sıkıştı nolacak bilmiyorum merkez bankasının olağan üstü durumlar için ayırdığı paranın bir kısmı artık hazineye aktarılacakmış demek ki sandığımızdan da vahim durumlar. Allah sonumuzu hayretsinSimdilik birikmiyor. Bu ay Ramazan'dan dolayi esimin mesaisi yoktu, maas da düşük yatti, idare etmeye calisiyoruz :) Altin düşmüş, az daha düşer mi diye tetikte bekliyorum.
Allah yardımcınız olsun eşiniz gibi bende işsizler kervanındayım eşinizi çok iyi anlıyorum. Eşinizin mesleği ne?Günaydın arkadaşlar,
Dün eşimin iş başvurusunun olumsuz sonuçlandığını öğrendik. Tabi çok da bel bağlamıyorduk ama yine de hayal kırıklığı oldu bir nebze.
Elinde küçük bir iş var. Onu bitirince tekrar aramaya devam edecek. Sene başından beri hiç işsiz kalmadı ama 1 ay iş varsa gelecek ay bir iş çıkıp çıkmayacağı belli olmuyor. Bu da gönül yorgunluğuna sebep oluyor. Dün onu rahatlatmaya çalıştım. Sohbet ettik. Kafası dağıldı.
Allah hepimizi feraha çıkarsın işallah :)
Amin hayrolsun.bende biraz daha yükselsin diye bakıyorum ellimdekileri bozduracağım, ekonomi iyice sıkıştı nolacak bilmiyorum merkez bankasının olağan üstü durumlar için ayırdığı paranın bir kısmı artık hazineye aktarılacakmış demek ki sandığımızdan da vahim durumlar. Allah sonumuzu hayretsin
İnşaat sektöründeAllah yardımcınız olsun eşiniz gibi bende işsizler kervanındayım eşinizi çok iyi anlıyorum. Eşinizin mesleği ne?
yok çalışmıyorum, iş arıyorum öğretmenim artık asgari ücrete bile razıyım ama yok bulamıyorum bir türlüAmin hayrolsun.
Siz calisiyordunuz bildigim kadariyla, yeni mi ayrildiniz?
Çocuğunuz var miydi Allah yardımcınız olsunİnşaat sektöründeDurumlar çok kötü gerçekten. Biraz birikimden yedik, biraz ev ekonomisi sayesinde sene başından beri idare ediyoruz. Ama bundan sonra ne olur hiç bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?