Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

Bugün elektrikler gidip geliyor sürekli. Tam çalışmaya motive olduğumda elektrikler kesiliyor. Son 1.5 saatim. Eve gidip kızıma sarılıp günün yorgunluğunu atıcam. Ondan sonra da pazara gideceğim. Bu hafta buzluğumu kış için doldurmaya başlayacağım. Taze fasulye ve bezelye almayı planlıyorum.

Bu koşturmaca içinde 10000 adım atma rutinimi de gerçekleştirebilirim. Günlük kitabımı da okudum. Her gün 1 görev/ödev ekleyerek gidiyorum. 2. gün gayet güzel geçti.

Alınca fiyatını yazar mısınız

ben o yüzden kumbara yapmıyorum elime geçenle birikmesini beklemeden 1 gr alıyorum

Ben de kitabimi aldim elime, bugünkü okumami yapayim :) Leslie yapmaya da baslayacam :) Benim de kendime verdigim gorevler var günlük. Sirayla yapiyorum.

Bugun evden yemek götürmedim. 13 tlye birseyler aldim. Daha da birsey almadim:))) Günü 13 lira ile kapattim

Günaydın arkadaşlar,
Dün eşimin iş başvurusunun olumsuz sonuçlandığını öğrendik. Tabi çok da bel bağlamıyorduk ama yine de hayal kırıklığı oldu bir nebze.
Elinde küçük bir iş var. Onu bitirince tekrar aramaya devam edecek. Sene başından beri hiç işsiz kalmadı ama 1 ay iş varsa gelecek ay bir iş çıkıp çıkmayacağı belli olmuyor. Bu da gönül yorgunluğuna sebep oluyor. Dün onu rahatlatmaya çalıştım. Sohbet ettik. Kafası dağıldı.

Allah hepimizi feraha çıkarsın işallah :)

Dün işten gelince üşenmeyip pazara gittik. Semt pazarına ilk defa uğradık. Evlendiğimizden beri sürekli marketlerin manav reyonuna gidiyorduk.
Sebze meyvelerin kokusunu ala ala alışveriş yapmak güzel. Aynı zamanda marketten yarı yarıya düşük fiyatlar.
Arabamız olsaydı çok daha kolay olacaktı ama buna da şükür.
Akşam 5 poşet bezelye ayıkladım dondurucuya. Sonra 2 kilo barbunya ayıkladım.
Bu akşam taze fasulyeleri ve ıspanağı ayıklayıp yerleştiricem. Her hafta pazara gidip dondurucu için bir şeyler almayı planlıyorum. Böylece uygun fiyata kışlık hazırlığımı da tamamlamış olurum.

Altin düşünce gittim aldim, beklemeyeyim dedim, paranin başına bi is gelecek diye (esim sorup da isterse diye :)).
Çocuğumun bayramda biriken harcligiyla 1 gram altin aldim cok şükür. Kuyumcu 266'dan veriyor, neden piyasadaki güncel fiyattan vermedigini sordum, "internetle ayni olmaz" dedi. Dukkana girmeden önce telefondan baktigimi görmüş gibi :) "Cuma veya pazartesi daha düşer mi beklesem mi" diye sordum da "belli olmuyor, uzun vadede dusunuyorsaniz fiyatina bakmadan almak lazim" dedi. Yeni öğreniyorum bu isleri ne yapayim :)

Simdilik birikmiyor. Bu ay Ramazan'dan dolayi esimin mesaisi yoktu, maas da düşük yatti, idare etmeye calisiyoruz :) Altin düşmüş, az daha düşer mi diye tetikte bekliyorum.
bende biraz daha yükselsin diye bakıyorum ellimdekileri bozduracağım, ekonomi iyice sıkıştı nolacak bilmiyorum merkez bankasının olağan üstü durumlar için ayırdığı paranın bir kısmı artık hazineye aktarılacakmış demek ki sandığımızdan da vahim durumlar. Allah sonumuzu hayretsin

Allah yardımcınız olsun eşiniz gibi bende işsizler kervanındayım eşinizi çok iyi anlıyorum. Eşinizin mesleği ne?

Amin hayrolsun.
Siz calisiyordunuz bildigim kadariyla, yeni mi ayrildiniz?

Allah yardımcınız olsun eşiniz gibi bende işsizler kervanındayım eşinizi çok iyi anlıyorum. Eşinizin mesleği ne?
İnşaat sektöründe Durumlar çok kötü gerçekten. Biraz birikimden yedik, biraz ev ekonomisi sayesinde sene başından beri idare ediyoruz. Ama bundan sonra ne olur hiç bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…