- 20 Eylül 2013
- 7.493
- 16.346
- 448
- 41
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #1.941
Yalniz olmadigima sevindim inanin :) Küçük duraklamalar bunlar sanirim, bence de gececek, daha iyi hissedecegiz, yaz geliyor :))arkadaşım o hal bende de var aşırı duygu yüklüyüm, sizin gibi gülüp eğleniyorum ama mutsuzum genel olarak dün evi temizlerken oturdum bayağı ağladım rahatladımçocuk olunca evin işi hic bitmiyor 2 günde bir temizliyorum ama yine de ıstediğim gibi olmuyor heyattan bezmiş durumdayım
Para konusunda ben de tutumluyumdur :) Birikiminiz hayirli ve bereketli olsun. Arkadasiniza yaptiginiz hediye cok hos, sanki daha once gormusum gibime geldi, el emegi güzel bir hediye.Yengeç burcuyum. Her daim tutumluyumdur. Icim acir para harcadikca:)
Para konusunda okudugum her yazi der ki, tüm ay harcayip sonra para biriktirmeyin. Once birikiminizi yapin. Sonra kalanini harcayin.
Ben de bugün oyle yaptim. Madem basladim bu ise...
Bizim is yerinde bir kiz var. Tam bir pembik gelin. Koca adayi yok ama her hafta ceyiz alisverisi yapar. Tam altin alir makreme ile bileklik yapar kolunda tasir falan :) ilginc bir kiz. Ondan ilham aldim bu ay bari kumbaraya altin atmayayim da,kendime altin kolye zinciri alayim, zorda kalinca bozdururum dedim. Zaten bir suru kolye ucum var yillardir biriken,zincirim yok. Zaten alacaktim.
Satarken yuzde otuz falan bir fiyat farki oluyormus.
24 ayar altindan aldim. 250 lira odedim indirimle.
Beklediğimden daha ucuzdu. Yanimda da para oldugu icin gekmisken bir de gram altin aldim 260 tlye.
Eki Görüntüle 2280725
Yani bugun 560 tl harcadim. Hepsi ile de altin aldim:)) onun disinda ne yemek ne yol ne abur cubur. Hicbirsey almadim.
Mutluyum
Teşekkürler canım.aynen.ne olursa olsun kalkmaya devam :)Gecmis olsun, Allah seni ve yakinlarini korusun arkadasim.
Diger yönden senin adina cok sevindim. Ben de bir hayata sıkı sarılma-hicbir seyi takmama denemesindeydim bu ara ama tokezlemeler yasadim minik minik. Amacimdan uzaklasmis degilim cok şükür, düşsek de kalkmaya devam :))
bence coğu kadın hissediyor bu hissettiklerimiziYalniz olmadigima sevindim inanin :) Küçük duraklamalar bunlar sanirim, bence de gececek, daha iyi hissedecegiz, yaz geliyor :))
ben artık yakmak istiyorum direkt, yok çalışmıyorum işsizlikte iş arıyorumS Sen hep gul o duygu halleri ev isleri bizde de mevcut... bazen kaçıp gitmek istiyorumm sonra sakınmıyorum
Çalışıyor musun
Bahçe işi yapmak güzel olmuştur. Havalı havuzları ben de izliyorum denk geldikçe :)Haftasonu ev işi, bahçe işi, Minik bi arkadaş ziyareti ile geçti.
Tv izliyorum havalı havuzları
Hafta sonu oglumla gecti ben de ona vakit ayırıp zaman geçirdim...Sizler nasılsınız? Nasıl geçti hafta sonunuz?
Bence ufak ufak alın hepsini aynı anda almayacaksanız, uzun vadede alındığından 1 sene sonra bu fiyatları göremezsiniz . Benim bir tanıdığım vardı kuruş hesabı yapardı borçlarını öderken geçen sene dolar altın fırlayınca elindeki tl eridi döviz karşısında kar edeyim derken zarar ettikızlar altın cok yükseldi benim 60 ceyrek borcum var altin almalimiyim yoksa biraz bekleyeyim mi acaba. Akil verin kizlar
Cnm 20 ceyreği almiştım eşim esnaf parayönünde cok sıkışınca bozdurduk. Temmuzun 2 sinde. Alacakti gitgide artmaya başladi hayirlisi bakalimBence ufak ufak alın hepsini aynı anda almayacaksanız, uzun vadede alındığından 1 sene sonra bu fiyatları göremezsiniz . Benim bir tanıdığım vardı kuruş hesabı yapardı borçlarını öderken geçen sene dolar altın fırlayınca elindeki tl eridi döviz karşısında kar edeyim derken zarar etti
Rica ederim canım. Kendini iyi hissetmende ufak bir katkım olduysa ne mutlu bana. Harika bir gün geçirmişsin. Bazen rutini kırıp ferahlamak gerekiyor :)B black cat Ailelere vakit ayiralim dedim, sabah benimkilere, aksam esiminkilere gittik. Esiminkiler parka cikacakmis, beraber parkta cay ictik. Degisiklik oldu sag olsunlar. Esim de bana surpriz yapti, gitmek istedigim bir yer vardi, dün gidiverdik, cok iyi geldi. Yola cikmak bile iyi hissettirdi, çünkü şu anki ruh halimde kafayi alip gidip uzaklasmak vardi benim de. Degisiklik oldu. Cok şükür. Allah arttirsin degisik ve mutlu gün sayimizi hepimizin.
Guzel guzel yaziyorsun, enerjin bize de ulasiyor sag olasin, renk katiyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?