Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

Bezelye ve barbunyayi cok severim ama bizim semt pazarina geldigi zamanlari yakalayamiyoruz, geldigi zaman da ya az oluyor ya pahali :) Annem dondurup veriyor sagolsun, onlar her hafta pazara ciktigi icin denk geliyor, pazarlari da daha iyi, yerli üreticiler geliyor.
Allah bereket versin evinize, agiz tadiyla yemek nasip olsun :)

Amin canım. Çok teşekkür ederim. :)

yok çalışmıyorum, iş arıyorum öğretmenim artık asgari ücrete bile razıyım ama yok bulamıyorum bir türlü
Butun sayfalari okumustum ama okurken baskasiyla karistirdim sanirim. Aynen ben de bi ara (cok borca batinca) asgari ucretli bile bir is bakindim ama bulamadim. Allah denk getirsin insaallah gönlünüze göre.

İnşaat sektöründe Durumlar çok kötü gerçekten. Biraz birikimden yedik, biraz ev ekonomisi sayesinde sene başından beri idare ediyoruz. Ama bundan sonra ne olur hiç bilemiyorum.
inşaat sektörü en çok etkilenilen alanlardan biri. Kimsede dogru düzgün para yok, parası olanda elinden çıkarmaya korkuyor. Bizde ev almak istiyoruz ama cesaret edemiyoruz ki alsak çok zorlanmadan ödeyebileceğiz ama önümüzü tam göremediğimiz için öteliyoruz ki bizim gibi binlerce insan var. Ben artık kuruşların hesabını yapıyorum harcarken, şükür türkiye ortalamasına göre ortada bir seviyedeyiz ama yine endişeleniyorum harcarken. Beğendiğim bir elbise vardı 200 250 arası istesem hemen alırım ama ben taksit öder gibi her hafta 50 100 tl biriktip öyle alıyorum artık önceliğim önce birikim sonra harcama elimdeki parayı hemen elden çıkarmıyorum

İnşaat sektöründe Durumlar çok kötü gerçekten. Biraz birikimden yedik, biraz ev ekonomisi sayesinde sene başından beri idare ediyoruz. Ama bundan sonra ne olur hiç bilemiyorum.
Insaallah iyi isler denk getirsin Rabbim esinize. Evinize bereket versin canim.

Butun sayfalari okumustum ama okurken baskasiyla karistirdim sanirim. Aynen ben de bi ara (cok borca batinca) asgari ucretli bile bir is bakindim ama bulamadim. Allah denk getirsin insaallah gönlünüze göre.
inş canım hakkımızda hayırlısı olsun çalışmama ihtiyaç yok maddi olarak ama yaşam kalitemizi daha da arttırmak için çalışmam lazım

Kriz bu sefer çok büyük. İnşaat sektörü bu haldeyse, diğer sektörlerde çalışan insanları düşünemiyorum.
Allah sonumuzu hayır etsin

Kuyumcuya bak sen genelde internet fiyatından aşağı veriyorlar semt kuyumcuları biraz pahalı oluyor sende deseydin ayagımız alışsın azcık düşür fiyatını

Kizlar inşaat sektörü durdu gercekten çünkü insanlarda alacak para yok faizler yüksek...
Her alanda iş sıkıntısı mevcut o yuzden her harcamayı kuruş kuruş hesap etmek gerekli...

Ben başlamadım dondurucu doldurmaya henüz.. kısmet olursa haftaya baslayacagim en azindan zor anlarda iyi olur..

Çay ve şekere gelen zam hemen marketlerde fiyatlara yansımış!!!
Ben stok için birşeyler almaya balsadim, geçen yıl da aynı şeyi yaşadık malum. Bir iki hafta içerisinde alım gücümuz çok düşmüştü hatırlarsınız.
Yağ, süt ürünleri, kağıt grubu, deterjan, şampuan gibi şeylere çok fazla zam geliyor.
Allah yardımcımız olsun

Kuyumcuya bak sen genelde internet fiyatından aşağı veriyorlar semt kuyumcuları biraz pahalı oluyor sende deseydin ayagımız alışsın azcık düşür fiyatını
Naail ya? Dogru mu anladim? Genelde daha mu aşağı fiyatta satiyorlar nete göre? Yine mi kandirildim? Önceki kuyumcum kapatmış gitmis, bu da büyük yer guvenilirdir demistim. Bilindik büyük markali dukkanlara gitmek aklima gelmedi hic. Kana kana kandirilmamayi öğrenir miyim acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…