- 28 Nisan 2016
- 1.328
- 3.251
- 133
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #1.981
Evet var canım. Bir kızım var. Teşekkür ederim. Çok şükür ben çalışıyorum. Birikim yapmak bu günden sonra pek mümkün olmayacak sanırım. Tek maaşla idare etmeye bakıcaz.Çocuğunuz var miydi Allah yardımcınız olsun
Bezelye ve barbunyayi cok severim ama bizim semt pazarina geldigi zamanlari yakalayamiyoruz, geldigi zaman da ya az oluyor ya pahali :) Annem dondurup veriyor sagolsun, onlar her hafta pazara ciktigi icin denk geliyor, pazarlari da daha iyi, yerli üreticiler geliyor.Dün işten gelince üşenmeyip pazara gittik. Semt pazarına ilk defa uğradık. Evlendiğimizden beri sürekli marketlerin manav reyonuna gidiyorduk.
Sebze meyvelerin kokusunu ala ala alışveriş yapmak güzel. Aynı zamanda marketten yarı yarıya düşük fiyatlar.
Arabamız olsaydı çok daha kolay olacaktı ama buna da şükür.
Akşam 5 poşet bezelye ayıkladım dondurucuya. Sonra 2 kilo barbunya ayıkladım.
Bu akşam taze fasulyeleri ve ıspanağı ayıklayıp yerleştiricem. Her hafta pazara gidip dondurucu için bir şeyler almayı planlıyorum. Böylece uygun fiyata kışlık hazırlığımı da tamamlamış olurum.
Amin canım. Çok teşekkür ederim. :)Bezelye ve barbunyayi cok severim ama bizim semt pazarina geldigi zamanlari yakalayamiyoruz, geldigi zaman da ya az oluyor ya pahali :) Annem dondurup veriyor sagolsun, onlar her hafta pazara ciktigi icin denk geliyor, pazarlari da daha iyi, yerli üreticiler geliyor.
Allah bereket versin evinize, agiz tadiyla yemek nasip olsun :)
Butun sayfalari okumustum ama okurken baskasiyla karistirdim sanirim. Aynen ben de bi ara (cok borca batinca) asgari ucretli bile bir is bakindim ama bulamadim. Allah denk getirsin insaallah gönlünüze göre.yok çalışmıyorum, iş arıyorum öğretmenim artık asgari ücrete bile razıyım ama yok bulamıyorum bir türlü
inşaat sektörü en çok etkilenilen alanlardan biri. Kimsede dogru düzgün para yok, parası olanda elinden çıkarmaya korkuyor. Bizde ev almak istiyoruz ama cesaret edemiyoruz ki alsak çok zorlanmadan ödeyebileceğiz ama önümüzü tam göremediğimiz için öteliyoruz ki bizim gibi binlerce insan var. Ben artık kuruşların hesabını yapıyorum harcarken, şükür türkiye ortalamasına göre ortada bir seviyedeyiz ama yine endişeleniyorum harcarken. Beğendiğim bir elbise vardı 200 250 arası istesem hemen alırım ama ben taksit öder gibi her hafta 50 100 tl biriktip öyle alıyorum artık önceliğim önce birikim sonra harcama elimdeki parayı hemen elden çıkarmıyorumİnşaat sektöründeDurumlar çok kötü gerçekten. Biraz birikimden yedik, biraz ev ekonomisi sayesinde sene başından beri idare ediyoruz. Ama bundan sonra ne olur hiç bilemiyorum.
Insaallah iyi isler denk getirsin Rabbim esinize. Evinize bereket versin canim.İnşaat sektöründeDurumlar çok kötü gerçekten. Biraz birikimden yedik, biraz ev ekonomisi sayesinde sene başından beri idare ediyoruz. Ama bundan sonra ne olur hiç bilemiyorum.
inş canım hakkımızda hayırlısı olsun çalışmama ihtiyaç yok maddi olarak ama yaşam kalitemizi daha da arttırmak için çalışmam lazımButun sayfalari okumustum ama okurken baskasiyla karistirdim sanirim. Aynen ben de bi ara (cok borca batinca) asgari ucretli bile bir is bakindim ama bulamadim. Allah denk getirsin insaallah gönlünüze göre.
Kriz bu sefer çok büyük. İnşaat sektörü bu haldeyse, diğer sektörlerde çalışan insanları düşünemiyorum.inşaat sektörü en çok etkilenilen alanlardan biri. Kimsede dogru düzgün para yok, parası olanda elinden çıkarmaya korkuyor. Bizde ev almak istiyoruz ama cesaret edemiyoruz ki alsak çok zorlanmadan ödeyebileceğiz ama önümüzü tam göremediğimiz için öteliyoruz ki bizim gibi binlerce insan var. Ben artık kuruşların hesabını yapıyorum harcarken, şükür türkiye ortalamasına göre ortada bir seviyedeyiz ama yine endişeleniyorum harcarken. Beğendiğim bir elbise vardı 200 250 arası istesem hemen alırım ama ben taksit öder gibi her hafta 50 100 tl biriktip öyle alıyorum artık önceliğim önce birikim sonra harcama elimdeki parayı hemen elden çıkarmıyorum
Amin canım. Teşekkür ederim. Hepimizin işallah :)Insaallah iyi isler denk getirsin Rabbim esinize. Evinize bereket versin canim.
Kuyumcuya bak sen genelde internet fiyatından aşağı veriyorlar semt kuyumcuları biraz pahalı oluyor sende deseydin ayagımız alışsın azcık düşür fiyatınıAltin düşünce gittim aldim, beklemeyeyim dedim, paranin başına bi is gelecek diye (esim sorup da isterse diye :)).
Çocuğumun bayramda biriken harcligiyla 1 gram altin aldim cok şükür. Kuyumcu 266'dan veriyor, neden piyasadaki güncel fiyattan vermedigini sordum, "internetle ayni olmaz" dedi. Dukkana girmeden önce telefondan baktigimi görmüş gibi :) "Cuma veya pazartesi daha düşer mi beklesem mi" diye sordum da "belli olmuyor, uzun vadede dusunuyorsaniz fiyatina bakmadan almak lazim" dedi. Yeni öğreniyorum bu isleri ne yapayim :)
Ne öğretmenisinizyok çalışmıyorum, iş arıyorum öğretmenim artık asgari ücrete bile razıyım ama yok bulamıyorum bir türlü
Barbunya 7 tl bekliyorum bezelye 4-5 tl arası domates 1.5-2 tl patlıcan 1.5-2.5 arasıHiç pazar fiyatlarını bilmiyorum biraz mezarlı ben de marketten alıyorum
Barbunya bezelye falan ne kadar
Türkçe öğretmeniyimNe öğretmenisiniz
Merhaba , bütün 582 tl ye 100 dolar aldım.. şimdi zula boş tekrar doldurmaya başlıyorum hadi bismillahmerhaba birikimler nasıl gidiyor
Allah sonumuzu hayır etsin. Gidişat iyi değil gerçekten.Hayırlı olsun kızlar elektiriğe %14 zam geliyormuş, diğer zamlarda kapıda sanırım. Bu gidişle kısacak kemerde bulamayacağız
Naail ya? Dogru mu anladim? Genelde daha mu aşağı fiyatta satiyorlar nete göre? Yine mi kandirildim? Önceki kuyumcum kapatmış gitmis, bu da büyük yer guvenilirdir demistim. Bilindik büyük markali dukkanlara gitmek aklima gelmedi hic. Kana kana kandirilmamayi öğrenir miyim acaba...Kuyumcuya bak sen genelde internet fiyatından aşağı veriyorlar semt kuyumcuları biraz pahalı oluyor sende deseydin ayagımız alışsın azcık düşür fiyatını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?