- Konu Sahibi KedidirKedii
- #2.001
Patlıcan domates uygunmuş akdenizde misinBarbunya 7 tl bekliyorum bezelye 4-5 tl arası domates 1.5-2 tl patlıcan 1.5-2.5 arası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Patlıcan domates uygunmuş akdenizde misinBarbunya 7 tl bekliyorum bezelye 4-5 tl arası domates 1.5-2 tl patlıcan 1.5-2.5 arası
geçen sene nasıl gözüm korktuysa stoklarım hala bitmedi ben en iyisi yenilerini ekleyeyim. Ben zamlardan ziyade savaştan korkuyorum sınırımız yine hareketli Rabbim askerimize devletimize güç versinÇay ve şekere gelen zam hemen marketlerde fiyatlara yansımış!!!
Ben stok için birşeyler almaya balsadim, geçen yıl da aynı şeyi yaşadık malum. Bir iki hafta içerisinde alım gücümuz çok düşmüştü hatırlarsınız.
Yağ, süt ürünleri, kağıt grubu, deterjan, şampuan gibi şeylere çok fazla zam geliyor.
Allah yardımcımız olsun
iyi yapmışsınız bende başlamalıyım en kısa zamanda daha da pahalanmadanKizlar inşaat sektörü durdu gercekten çünkü insanlarda alacak para yok faizler yüksek...
Her alanda iş sıkıntısı mevcut o yuzden her harcamayı kuruş kuruş hesap etmek gerekli...
Ben başlamadım dondurucu doldurmaya henüz.. kısmet olursa haftaya baslayacagim en azindan zor anlarda iyi olur..
Yok marmaradayımPatlıcan domates uygunmuş akdenizde misin
Allah göstermesin öyle kötü düşünceler getirmeyin aklınıza kışın ekonomik hiç zorlanmıyor insan birde hazır yemek olmuş oluyorgeçen sene nasıl gözüm korktuysa stoklarım hala bitmedi ben en iyisi yenilerini ekleyeyim. Ben zamlardan ziyade savaştan korkuyorum sınırımız yine hareketli Rabbim askerimize devletimize güç versin
Canım tanıdık bir kuyumcu edin güvenilir biri olsun gün gelir bozdurmak isteyincede yardımcı olur hiç fiyatını indirmeden çeyrekleri alıp bilezik yapan yer var hem her ay alıcağından onlarda kazanır büyük markalı dükkanlara gitme zaten dükkan masrafı kendi marka patası daha çok oluyorNaail ya? Dogru mu anladim? Genelde daha mu aşağı fiyatta satiyorlar nete göre? Yine mi kandirildim? Önceki kuyumcum kapatmış gitmis, bu da büyük yer guvenilirdir demistim. Bilindik büyük markali dukkanlara gitmek aklima gelmedi hic. Kana kana kandirilmamayi öğrenir miyim acaba...
Bezelyenin sonuna yetiştim ben de kilosu 6 tl den buldum koydum dondurucuya. Kızımın yemeklerine katıyorum.Hiç pazar fiyatlarını bilmiyorum biraz mezarlı ben de marketten alıyorum
Barbunya bezelye falan ne kadar
inş canım, bir askerimiz yine şehit olmuş Rabbim ailesine sabır versin ateş düştüğü yeri yakıyor mağlesefAllah göstermesin öyle kötü düşünceler getirmeyin aklınıza kışın ekonomik hiç zorlanmıyor insan birde hazır yemek olmuş oluyor
Allah ailesine sabır versin duyunca biz bu kadar üzülürken onların halini düşünrmiyoruminş canım, bir askerimiz yine şehit olmuş Rabbim ailesine sabır versin ateş düştüğü yeri yakıyor mağlesef
Teşekkür ederim öyle yapıcam bundan sonra ins., sagol canim.Canım tanıdık bir kuyumcu edin güvenilir biri olsun gün gelir bozdurmak isteyincede yardımcı olur hiç fiyatını indirmeden çeyrekleri alıp bilezik yapan yer var hem her ay alıcağından onlarda kazanır büyük markalı dükkanlara gitme zaten dükkan masrafı kendi marka patası daha çok oluyor
öyle mağlesef, Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasınAllah ailesine sabır versin duyunca biz bu kadar üzülürken onların halini düşünrmiyorum
Hoş geldiniz, tabiki katılabilirsiniz. Evet yıllık hedef belirleyip birikim yapıyoruz. Harcama yapmadan önce birikim parasını ayırıp daha sonra harcamızı yapıyoruzMerhaba hanımlar aranıza katılabilirmiyim
Geçmişi telefonumdaki sorun nedeni ile okuyamıyorum
Nasıl birikim yapıyorsunuz hedef koyarak mı
birikiminiz bereketli olsun, eşiniz harcıyor sanırım gizli birikim yaptığınıza göreKızlar meraba uzun zamandır yazmadım
Dondurucu almıştık haasarli cikti iade ettik eşim alcakmi yeniden bilmiyorum firmaya kizdi en uygun pazar akşam daha uygun oluyor marketten fiyatta susuyor evinin arkası pazar o yönden çok iyi geçen 1.5 kg kırmızı biber 2.5 tl verdim önünde kalmıştı çokta güzeldi esimden gizli biriktiriyorum ucbes çeyrek aliyorum
Kırmızı biber 4tl burda köy pazarı açılıyor bigün orası uçuk zaten bizde salatalığa rastgeldik yaklaşık 2.5 kg için 1tl aldı napcam bilmiyorum ama sürekli yiyorum iyi oluyor yazın barbunya hiç düşmüyor burdaKızlar meraba uzun zamandır yazmadım
Dondurucu almıştık haasarli cikti iade ettik eşim alcakmi yeniden bilmiyorum firmaya kizdi en uygun pazar akşam daha uygun oluyor marketten fiyatta susuyor evinin arkası pazar o yönden çok iyi geçen 1.5 kg kırmızı biber 2.5 tl verdim önünde kalmıştı çokta güzeldi esimden gizli biriktiriyorum ucbes çeyrek aliyorum
Bende söylemiyorum artık ne birikirsebirikiminiz bereketli olsun, eşiniz harcıyor sanırım gizli birikim yaptığınıza göre
Mrblar kızlar benim aslında kurbana kadar ve kurbandan sonra olmak uzere iki hedef var once kurban parasını biriktrmek niyetimiz sonra da Allah nasip ederse ehliyet alabilmek icin para biriktircem bu süreçte aranizda olmak istedim belli bi kural var mi topige dahil olmak icinGruba katılmak isteyen Dm den hedefini bana özel mesaj atabilir mi?
❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Merhabalar yıllardır birikim yapmak istiyorum diye yanıp tutuşsam da elim okadar açık ki, dışarı çıkmasam bile sağda solda markette hep gidiyor. Artık bende altınlarım dolarlarım geleceğe dair bir birikimim olsun istiyorum. Burada çetele tutarak arkadaş olarak mantıklı yürüyerek birikim yapmaya varmısınız?
Benim bu seneki hedefim 5 bin TL
Benimle yol arkadaşı olmak isteyen var mıdır?
HEDEF SKALASI
KedidirKedii 30.12.2019 = 5 bin TL + 300 dolar
@4801b 30.10.2019 = 5 çeyrek Altın
@Guziee 30.12.2019 = 10 çeyrek Altın
@yenidennn 30.12.2019 = 6 bin TL
@Nehirella_ 30.12.2019 =10 çeyrek altın
@willedwoman 30.12 2019 = 6 bin TL
@Ceteris paribus 30.12.2019 = 6 bin TL
S Sen hep gul 30.12.2019 = 10 çeyrek altın + 300 dolar
@slnkhrmn008 30.12.2019 = 2 bin TL
@clementine_ 30.12.2019 = 10 çeyrek altın
@bezginblog 30.12.2019 = 3 bin dolar
@tumah61 30.12.2019 = 2000 dolar 1000 TL
@nery 30.12.2019 = 50.000 TL
@CKbeautyandsheer 30.12.2019 =10 çeyrek altın
@suzi88 30.12.2019 =20 bin TL
@FitfatAnne 30.12.2019 =15 bin TL
B black cat 30.12.2019 =7 gram altın
Kurbana çok az kaldı ilk hedefi gercekleştirin öbürü çok kolay olur hayırlı oldun şimdidenMrblar kızlar benim aslında kurbana kadar ve kurbandan sonra olmak uzere iki hedef var once kurban parasını biriktrmek niyetimiz sonra da Allah nasip ederse ehliyet alabilmek icin para biriktircem bu süreçte aranizda olmak istedim belli bi kural var mi topige dahil olmak icin