• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

arkadaşım o hal bende de var aşırı duygu yüklüyüm, sizin gibi gülüp eğleniyorum ama mutsuzum genel olarak dün evi temizlerken oturdum bayağı ağladım rahatladım :KK70: çocuk olunca evin işi hic bitmiyor 2 günde bir temizliyorum ama yine de ıstediğim gibi olmuyor heyattan bezmiş durumdayım
Yalniz olmadigima sevindim inanin :) Küçük duraklamalar bunlar sanirim, bence de gececek, daha iyi hissedecegiz, yaz geliyor :))

Yengeç burcuyum. Her daim tutumluyumdur. Icim acir para harcadikca:)
Para konusunda okudugum her yazi der ki, tüm ay harcayip sonra para biriktirmeyin. Once birikiminizi yapin. Sonra kalanini harcayin.
Ben de bugün oyle yaptim. Madem basladim bu ise...
Bizim is yerinde bir kiz var. Tam bir pembik gelin. Koca adayi yok ama her hafta ceyiz alisverisi yapar. Tam altin alir makreme ile bileklik yapar kolunda tasir falan :) ilginc bir kiz. Ondan ilham aldim bu ay bari kumbaraya altin atmayayim da,kendime altin kolye zinciri alayim, zorda kalinca bozdururum dedim. Zaten bir suru kolye ucum var yillardir biriken,zincirim yok. Zaten alacaktim.
Satarken yuzde otuz falan bir fiyat farki oluyormus.
24 ayar altindan aldim. 250 lira odedim indirimle.
Beklediğimden daha ucuzdu. Yanimda da para oldugu icin gekmisken bir de gram altin aldim 260 tlye.
Eki Görüntüle 2280725
Yani bugun 560 tl harcadim. Hepsi ile de altin aldim:)) onun disinda ne yemek ne yol ne abur cubur. Hicbirsey almadim.
Mutluyum 🏅
Para konusunda ben de tutumluyumdur :) Birikiminiz hayirli ve bereketli olsun. Arkadasiniza yaptiginiz hediye cok hos, sanki daha once gormusum gibime geldi, el emegi güzel bir hediye.

Bugun çalışıyordum. Çıkışta kuzenim ile kadikoye gidecektik. Isten cikarken kendime yumurta kirdim ki bulusunca karnim acikmasin diye:)) ama beraber cok zaman gecirince acikti karnim yemek yemek zorunda kaldim. Canim nargile de cekti...en son da en cok yemegi ben yedigim icin tum hesabı odedim:) Bir de susadım su aldim,6 lira olduğunu bilmeden misir aldim. Akbil doldurdum falan...
Hersey dahil günü 66 lira ile kapatıyorum

Gecmis olsun, Allah seni ve yakinlarini korusun arkadasim.
Diger yönden senin adina cok sevindim. Ben de bir hayata sıkı sarılma-hicbir seyi takmama denemesindeydim bu ara ama tokezlemeler yasadim minik minik. Amacimdan uzaklasmis degilim cok şükür, düşsek de kalkmaya devam :))
Teşekkürler canım.aynen.ne olursa olsun kalkmaya devam :)

Günaydın arkadaşlar;
Herkese güneşi bol, enerjisi yüksek, çok güzel bir gün diliyorum.
Hafta sonu kızımla baya zaman geçirdik. Hafta içi onunla çok ilgilenemiyorum çalıştığım için. Evi karınca bastı, her yer ilaçlandı.Tekrar sil süpür toz al. Yemek, yoğurt mayalama falan derken kendimle hiç ilgilenemedim.

İşe gelmek kendimi dinlemek adına güzel bir fırsat oluyor benim için. Akşamdan uykusuzum ama güzel bir duş ve iyi bir kahvaltı ile güne başladım. Gelirken yolda baya bir kitap okudum. Yürüme mesafemi de biraz daha artırdım.Şimdi işlerimi bitirip, akşam bu ayki gram altınımı alıp eve gideceğim.

Bugün hayatımızın geri kalanının ilk günü :) Umutla, doyasıya yaşayalım işallah :)

Pazar gunu yazmamisim.
evden oy kullanmaya karnimi doyurup ciktim. Ama sonra sayimi beklemeye karar verdim, sayimda gorev aldim falan,saatler gecti.
16 tlye yemek yemek durumunda kaldim.
Oradan sehirdeki bir parka gectim bir arkadasin yanina. Abur cubur aldim 10 liralik.
Hamakta oturup secim haberleri izledik.
Git gel 4 lira akbili de sayarsam pazar gununu 30 tl ile kapattim.

Ve bugun.
Evden yemek yoktu goturecek. Ben de cikarayak iki patates aldim:)) ogle molama çıkmadan yarim saat önce bir tencereye koyup hasladim. Sonra bol kasar peynirle kumpir yaptım. Mis gibi de yedim. Cikista da oyalanmadan eve geldim.
yani bu gunu 0 tl ile kapattim ;)))

B black cat Ailelere vakit ayiralim dedim, sabah benimkilere, aksam esiminkilere gittik. Esiminkiler parka cikacakmis, beraber parkta cay ictik. Degisiklik oldu sag olsunlar. Esim de bana surpriz yapti, gitmek istedigim bir yer vardi, dün gidiverdik, cok iyi geldi. Yola cikmak bile iyi hissettirdi, çünkü şu anki ruh halimde kafayi alip gidip uzaklasmak vardi benim de. Degisiklik oldu. Cok şükür. Allah arttirsin degisik ve mutlu gün sayimizi hepimizin.
Guzel guzel yaziyorsun, enerjin bize de ulasiyor sag olasin, renk katiyorsun :)

kızlar altın cok yükseldi benim 60 ceyrek borcum var altin almalimiyim yoksa biraz bekleyeyim mi acaba. Akil verin kizlar

kızlar altın cok yükseldi benim 60 ceyrek borcum var altin almalimiyim yoksa biraz bekleyeyim mi acaba. Akil verin kizlar
Bence ufak ufak alın hepsini aynı anda almayacaksanız, uzun vadede alındığından 1 sene sonra bu fiyatları göremezsiniz . Benim bir tanıdığım vardı kuruş hesabı yapardı borçlarını öderken geçen sene dolar altın fırlayınca elindeki tl eridi döviz karşısında kar edeyim derken zarar etti

Bence ufak ufak alın hepsini aynı anda almayacaksanız, uzun vadede alındığından 1 sene sonra bu fiyatları göremezsiniz . Benim bir tanıdığım vardı kuruş hesabı yapardı borçlarını öderken geçen sene dolar altın fırlayınca elindeki tl eridi döviz karşısında kar edeyim derken zarar etti
Cnm 20 ceyreği almiştım eşim esnaf parayönünde cok sıkışınca bozdurduk. Temmuzun 2 sinde. Alacakti gitgide artmaya başladi hayirlisi bakalim

B black cat Ailelere vakit ayiralim dedim, sabah benimkilere, aksam esiminkilere gittik. Esiminkiler parka cikacakmis, beraber parkta cay ictik. Degisiklik oldu sag olsunlar. Esim de bana surpriz yapti, gitmek istedigim bir yer vardi, dün gidiverdik, cok iyi geldi. Yola cikmak bile iyi hissettirdi, çünkü şu anki ruh halimde kafayi alip gidip uzaklasmak vardi benim de. Degisiklik oldu. Cok şükür. Allah arttirsin degisik ve mutlu gün sayimizi hepimizin.
Guzel guzel yaziyorsun, enerjin bize de ulasiyor sag olasin, renk katiyorsun :)
Rica ederim canım. Kendini iyi hissetmende ufak bir katkım olduysa ne mutlu bana. Harika bir gün geçirmişsin. Bazen rutini kırıp ferahlamak gerekiyor :)

Altın fiyatları uçmuş durumda. Benim de 15 gram bilezik almam gerekiyor. Yiğenimin düğününde takacağım.

Onlar da bana düğünde kalın bir bilezik yaptılar. Kumbaram baya baya doldu. Ağzına kadar dolmasını bekleyemeyeceğim. Bu hafta sonu açıcam. Bakalım içinden kaç gram altın parası çıkacak. Kumbaranın dolmasını beklerken iyice yükselişe geçti altın fiyatı.

Back