• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

Kesinlikle öyle, dolap ne kadar çoksa düzen okadar iyi oluyor, aslında dolabımizda çok ama eşyaları az daha azaltayım eve gidince 😊
Az eşya çok huzur, bende en kısa zamanda dolaplara el atmalıyım çok birikti yine. Bu arada birikim hedefleriniz mi değişti 4 bin tl diye hatırlıyorum

Merhaba herkese
Sabah sabah paraları verdik geldik
50 liralık kuşbaşı
30 liraya da domates avokado ve bisküvi aldık.
5 liraya da metal kumbara aldık.

Yemekleri de hallettik.
Sabah sabah kalktım evde süt çoktu sütlü cevizli ekmek yoğurdum.
Fındıklı üzümlü kakaolu kek yaptım.
Tavuk suyundan tarhana çorbası yaptım
Eşim de güveçte kuru fasulye koydu ocağa.

Dolap en büyük ihtiyaç zaten, bende bulamıyorum eşyalari koyacak yer. Ev almasak da seneye daha büyük bir eve çıkmak istiyoruz . Bakalım artık .
Ben de gitmediğim bir çizme bir de bot vardı çocukların eskimiş ev botları vardı geri dönüşüme koydum. Evde fazlalık ne varsa atıyorum artık. Az eşya daha güzel oluyor. Çocukların bir kaç eşyası kaldı mama sandalyesi puset falan onları da atamam birine vereyim diyom kimse ikinci el almak istemiyor.

Döviz hesabı açtırmadım sadece altın hesabı benimki.
İnternet şubesinden hemen açılıyor zaten bankaya gitmenize
Az eşya çok huzur, bende en kısa zamanda dolaplara el atmalıyım çok birikti yine. Bu arada birikim hedefleriniz mi değişti 4 bin tl diye hatırlıyorum
Buraya 6bin yazdırmiştim . Ama kart borclarim bitmek uzere birini kapattim ,digeri de az kaldi . O sebeple aslinda ilk hedefime geri döndüm diyeyim. Bugün ne aldın topiginde hedefim buydu aslinda. Bakip bakip harcamami ona göre yapayim diye profilime yazdım😂

Merhabalar kizlar, pazartesi yogunlugu vardi biraz,butun izinlerimi yaz tatilinde kullanacagim onceden yapilabilecek isleri yapiyorum yavas yavas. Aksama ne yemej yapacaksiniz,dun butun gun evdeydik,sifir harcama sukur

Ben de gitmediğim bir çizme bir de bot vardı çocukların eskimiş ev botları vardı geri dönüşüme koydum. Evde fazlalık ne varsa atıyorum artık. Az eşya daha güzel oluyor. Çocukların bir kaç eşyası kaldı mama sandalyesi puset falan onları da atamam birine vereyim diyom kimse ikinci el almak istemiyor.
Az eşyanin temizligi de çabuk oluyor ,dün bazanin altini temizledim 2 çöp poşeti çıktı. Bugün de dolapları düzenleyeceğim.bir ara mutfak dolaplarına el atmam gerek . Bayrama kadar bitirsem iyi olacak

Merhaba herkese
Sabah sabah paraları verdik geldik
50 liralık kuşbaşı
30 liraya da domates avokado ve bisküvi aldık.
5 liraya da metal kumbara aldık.

Yemekleri de hallettik.
Sabah sabah kalktım evde süt çoktu sütlü cevizli ekmek yoğurdum.
Fındıklı üzümlü kakaolu kek yaptım.
Tavuk suyundan tarhana çorbası yaptım
Eşim de güveçte kuru fasulye koydu ocağa.
Afiyet olsun şimdiden🙋‍♀️ paranın hiç değeri yok,özellikle bu ay çok harcama oluyor ,yazında öyle, eylüle kadar harcamaları öngöremiyorum ne yazıkki 😏

Merhabalar kizlar, pazartesi yogunlugu vardi biraz,butun izinlerimi yaz tatilinde kullanacagim onceden yapilabilecek isleri yapiyorum yavas yavas. Aksama ne yemej yapacaksiniz,dun butun gun evdeydik,sifir harcama sukur
Merhaba. Yaz tatili için bu yıl bende yaklaşık 2 aydır yoğun bir şekilde çalışıyorum, yeterki yaza çok iş kalmasın, tatillerimi rahat geçireyim diye. Aksam eşimin 2.ögretim dersi var son haftasi artik o gec gelir ,bende dünden kalan bezelye ve çorbayi yerim.yarin icin ne yapsam diye düşünüyorum bende🤔

Afiyet olsun şimdiden🙋‍♀️ paranın hiç değeri yok,özellikle bu ay çok harcama oluyor ,yazında öyle, eylüle kadar harcamaları öngöremiyorum ne yazıkki 😏

Aynen. Bi de çok şehir dışına çıkcaz gibi. Haziran da evdeyiz Allahtan. Temmuzda eşim kızımı alıp memleketine gidecek arkadaşın düğününe, bir çeyrek götürcek. Temmuzda deniz tatili yapcaz. Ağustosta denk getirebilirsek kuzenimin şehir dışındaki düğününe gideceğiz, gidersek bir çeyrek de ona. Gene kurban da memlekete gideceğiz. Eylül ekimde de 2-3 günlüğüne istanbula gidelim diyoruz. Arkadaşın bebekleri oldu da 2 gram altın da oraya. Aslında çok gezmek istiyoruz ama 2 yetişkin 1 çocuk uçak biletleri uçuyor

Aynen. Bi de çok şehir dışına çıkcaz gibi. Haziran da evdeyiz Allahtan. Temmuzda eşim kızımı alıp memleketine gidecek arkadaşın düğününe, bir çeyrek götürcek. Temmuzda deniz tatili yapcaz. Ağustosta denk getirebilirsek kuzenimin şehir dışındaki düğününe gideceğiz, gidersek bir çeyrek de ona. Gene kurban da memlekete gideceğiz. Eylül ekimde de 2-3 günlüğüne istanbula gidelim diyoruz. Arkadaşın bebekleri oldu da 2 gram altın da oraya. Aslında çok gezmek istiyoruz ama 2 yetişkin 1 çocuk uçak biletleri uçuyor
Bizde bayramları es geçmeyiz ,haziran ve ağustos ayında tatil olur, temmuzda arada zaten ona da gidilecek bir yer buluruz. Eylülde yurt dışı düşünüyordu eşim, çocuk olmadan bu yaz son kez güzelce gezelim diyoruz ama bakalım kısmet, her zaman planlar gerçekleşmiyor ama çok ihtiyacım var tatile :KK9:

İnternet şubesinden hemen açılıyor zaten bankaya gitmenize

Buraya 6bin yazdırmiştim . Ama kart borclarim bitmek uzere birini kapattim ,digeri de az kaldi . O sebeple aslinda ilk hedefime geri döndüm diyeyim. Bugün ne aldın topiginde hedefim buydu aslinda. Bakip bakip harcamami ona göre yapayim diye profilime yazdım😂
İnşaallah hedefinize ulaşırsınız, ne kadar kaldı hedefe ulaşmaya :KK66: :KK66:

Arabanız varsa arabayla gidebilirsiniz yoksa da kiralamak çok maliyetli olur. Düğünler bütçeyi sarsıyor çeyreğe vs yaklaşılmıyor bile

Bizde bayramları es geçmeyiz ,haziran ve ağustos ayında tatil olur, temmuzda arada zaten ona da gidilecek bir yer buluruz. Eylülde yurt dışı düşünüyordu eşim, çocuk olmadan bu yaz son kez güzelce gezelim diyoruz ama bakalım kısmet, her zaman planlar gerçekleşmiyor ama çok ihtiyacım var tatile :KK9:
Bencede çocuk olmadan değerlendirin çocukla zor oluyor :işsiz: bende gün sayıyıyorum bayram gelsin diye yakın yerlere kaçalım diye şimdi denizde olmak vardı çok özlemişim bende:KK9:

İnşaallah hedefinize ulaşırsınız, ne kadar kaldı hedefe ulaşmaya :KK66: :KK66:
Önceligim hazirana kadar kartlarımı hafifletmek hatta kapatmakti, birini kapattım şükür kartımın, diğerini de hafiflettim o yüzden asıl birikimimi hazirandan sonra yapacağım inşallah. Daha hedefe var baya 😂sizin hedefler ne durumda

Bencede çocuk olmadan değerlendirin çocukla zor oluyor :işsiz: bende gün sayıyıyorum bayram gelsin diye yakın yerlere kaçalım diye şimdi denizde olmak vardı çok özlemişim bende:KK9:
Deniz özlenmez mi 🤗 geçen hafta gitmiştik deniz kenarında yürümek bile insana keyif veriyor ,denize girmeye başlamışlar zaten. Bayramda nasipse bir tatil yapalım diyoruz da bakalım.

Temizlik işlerine sardım 2 gündür, yastıkları makinada yıkasam kötü olur mu 🤔 Bugün gardroplari hallettim,yarın yastık yorgan işine girişmek istiyorum . Bayrama kadar yapacak birşey kalmasın rutin işlerime döneyim istiyorum

Back