• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

Temizlik işlerine sardım 2 gündür, yastıkları makinada yıkasam kötü olur mu 🤔 Bugün gardroplari hallettim,yarın yastık yorgan işine girişmek istiyorum . Bayrama kadar yapacak birşey kalmasın rutin işlerime döneyim istiyorum
Ben yastıkları makinada yıkıyorum bir şey olmuyor.Ama yün yastık ve pamuk için garanti veremem.Benim yastıklar silikonlu makinada yıkıyorum.

Konudan ayri bambaska bisey paylasmak istiyorum kizlar sizinle.bazen cok sıkıldigimi hissediyorum, hic kimseyle konusmadan yapayalniz otursam dedigim filan oluyor,boyle bisey yasadiginiz oldu mu,acaba psikolojik destek mi alsam bilemedim

Konudan ayri bambaska bisey paylasmak istiyorum kizlar sizinle.bazen cok sıkıldigimi hissediyorum, hic kimseyle konusmadan yapayalniz otursam dedigim filan oluyor,boyle bisey yasadiginiz oldu mu,acaba psikolojik destek mi alsam bilemedim
Aynı şeyi dün akşam ben düşündüm, hatta bir kaç psikolog ve psikiyatrist araştırdım, iş yerinde çok huzursuzum yapılan en ufak bir haksızlıkta patlıyorum, insanların her konuda politik davranmasını, haksizlik karşısında susup oturmalarını kabul edemiyorum. Önceden çok pozitif ,tüm olaylara olumlu yönünden bakan,her insanın iyi yönlerini görmeye çalışırdım. Artık tahammül edemiyorum kimseye , çok gergin biri haline geldim , kendimi ,hayatı, çevremi çok sorguluyorum bu ara :işsiz:

B Birgarip_ genel olarak hayata bakış açınızı bilemeyeceğim ama bir kaç günlük bir şey ise mevsimsel olabilir ,bahar yorgunluğu falan. Uzun süreli ise bir destek alabilirsiniz. Bende biraz daha kendimi gözlemleyip çaresine bakmak istiyorum, belkide ayni rutinlerden sıkıldık bilmiyorum. Iş ,ev ve eşimle haftasonu aktiviteleri disinda hayatimda birsey yok sanki ,hobi edinmek istiyorum aslinda araştırıyorum :işsiz:

Bahar havası bazen böyle hissetirebilir.

Bende zaman zaman öyleyim çünkü aynı tempo monotonluk insani yoruyor...

Cok fazla çevrem yok mesela bunun etkisi de olabilir bilmiyorum.
Kalabalıktan sıkılıyorum

Eğer uzun süreli ise destek almak faydalı olabilir

B Birgarip_ genel olarak hayata bakış açınızı bilemeyeceğim ama bir kaç günlük bir şey ise mevsimsel olabilir ,bahar yorgunluğu falan. Uzun süreli ise bir destek alabilirsiniz. Bende biraz daha kendimi gözlemleyip çaresine bakmak istiyorum, belkide ayni rutinlerden sıkıldık bilmiyorum. Iş ,ev ve eşimle haftasonu aktiviteleri disinda hayatimda birsey yok sanki ,hobi edinmek istiyorum aslinda araştırıyorum :işsiz:
Is yeri de yoruyor. Herkes ikili oynuyor,stratejik davranislarini gormek beni yordu. Esimle de ufak tefek bazen buyuk tartismalar oluyor,cok yoruldugumu hissediyorum. Bilemedim bir psikologla gorussem iyi olacak sanki😢

Bundan 2 3 hafta önce bende öyleydim, hayatı sorguluyordum her şey boş geliyordu hatta depresyonda falan olduğumu da düşünüyordum zamanla geçti sanırım baharla alakalıydı biraz bekleyin eğer geçmezse psikoloğa gitmenizde fayda var

Is yeri de yoruyor. Herkes ikili oynuyor,stratejik davranislarini gormek beni yordu. Esimle de ufak tefek bazen buyuk tartismalar oluyor,cok yoruldugumu hissediyorum. Bilemedim bir psikologla gorussem iyi olacak sanki😢
İnanın kimse dört dörtlük bir hayat yaşamıyor, en çok da ortalıkta gülücük saçan eşini, işini, hayatını öven insanlar bom boş hayatlar yaşıyorlar. Sadece tek taktik insanlara iyi görüneyim,mutlu görüneyim. Ilk zamanlar eşimle en ufak bir tartışmamız bile yüzümden okunuyordu ,ahkam kesenler akıl vermeye çalışanlar falan. (Kimseden akıl alan bir tip de değilim, asi sayılırım ) ,sonra baktım gördüm insanlar sadece oynuyor, bugün fırsatını bulsa kocasını aldatacak ama insanlara "kocamla çok iyiyiz " modunda, kocasindan dayak yiyor ama insanlara kocasının yaptığı yemekten bahsediyor ,zamanla gördüm, duydum, öğrendim. Insanlara mümkün mertebe birşey anlatmıyorum artık , sizde eşinizle olan tartışmaları, kavgaları kafanızda büyütmeyin. 2 farklı karakter illaki tartışma olacak ,olmaması anormal . Bizler daha genciz tartışma yoksa ilişki monotonlaşmis demektir ,kimse birbirini sallamıyordur . O yüzden tartıştığıniz için mutlu bile olabilirsiniz 😊🙋‍♀️

Bundan 2 3 hafta önce bende öyleydim, hayatı sorguluyordum her şey boş geliyordu hatta depresyonda falan olduğumu da düşünüyordum zamanla geçti sanırım baharla alakalıydı biraz bekleyin eğer geçmezse psikoloğa gitmenizde fayda var
Herkesin içinde bir sıkıntı varmış anlaşıldı, bayram tatili hepimize iyi gelecek inşallah 😊

İnanın kimse dört dörtlük bir hayat yaşamıyor, en çok da ortalıkta gülücük saçan eşini, işini, hayatını öven insanlar bom boş hayatlar yaşıyorlar. Sadece tek taktik insanlara iyi görüneyim,mutlu görüneyim. Ilk zamanlar eşimle en ufak bir tartışmamız bile yüzümden okunuyordu ,ahkam kesenler akıl vermeye çalışanlar falan. (Kimseden akıl alan bir tip de değilim, asi sayılırım ) ,sonra baktım gördüm insanlar sadece oynuyor, bugün fırsatını bulsa kocasını aldatacak ama insanlara "kocamla çok iyiyiz " modunda, kocasindan dayak yiyor ama insanlara kocasının yaptığı yemekten bahsediyor ,zamanla gördüm, duydum, öğrendim. Insanlara mümkün mertebe birşey anlatmıyorum artık , sizde eşinizle olan tartışmaları, kavgaları kafanızda büyütmeyin. 2 farklı karakter illaki tartışma olacak ,olmaması anormal . Bizler daha genciz tartışma yoksa ilişki monotonlaşmis demektir ,kimse birbirini sallamıyordur . O yüzden tartıştığıniz için mutlu bile olabilirsiniz 😊🙋‍♀️
Cok tesekkur ederim,cok guzel yazmissiniz ve de cok iyi geldi. Kesinlikle bayram tatilini bekliyorum umarim tatilde bir sıkıntı cikmaz da 9 gunu huzurla gecirebiliriz

endişelenmeyin geçecektir eğer sağlıkla ilgili bir sıkıntı yoksa çok da takılmamak gerek gerisi bir şekilde hallolur emin olun hayat kısa çok fazla takmaya gerek yok(ki bende takıntılı bir insanım ama zamanla gördüm ki bunun bana yararı yık aksine çok fazla zararı var) sağlığınız yerindeyken gezin tozun haytın tadını çıkarın :KK66: :KK66::KK66:

günaydın ben elime ne geçerse atiyorum ama ne kadar attım diye takip etmiyorum . geçen ay 200 t birikmişti bitakım ihtiyaçlardan dolayı açmak zorunda kaldım bakalım bu ay ne kadar olacak

Back