• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

Ben hiç biriktirmem hemen atarım..Minimalist bir ruha sahibim.Kendimi bildim bileli öyleyim.Hatta arkadaşlarım bizim evede el at diyorlar.Bir kere alıştırdığınız zaman kendinizi bu düzene evde büyük temizlik yaparkende rahat edersiniz.
Aslinda en guzeli sizin yaptığınız, ben genelde toplu atıyorum. Az eşyalı evde temizlikte kolay oluyor, yavaş yavaş olacak benimde .

Ben de evde pek eşya tutmam, ama kurcalasam kesin daha bir sürü şey çıkar.

Ayrıca az önce yaz tatili için otel odası satın aldık. 2758 tl cik
Benimde okadar çıktı ki yoruldum ara verdim ,tatil için verilen paraya hiç acımıyorum, okadar iyi geliyor ki. Tadını çıkarın. Bizde bayram için bakalım diyoruz , temmuz ve agustos var daha ,eylülde yurt dişi yapalım diyor eşim. 3 kuruş birikim yaptım muhtemelen yaz tatilleriyle gidecek 🙄

En güzeli o sanırım, önceden bende biriktirirdim,atmaya kıyamazdım, eşimin aldığı hediyelerin paketlerini poşetlerini dahi atmıyordum manevi değeri var diye okadar yani. Baktım böyle olmuyor, şimdi eskiye oranla çok yol aldım. Şuan 2 çöp poşeti doldu mesela ıvır zıvırlarla. Devam edeyim bakalım, yoruldum ama ferahladım 🤗
Bende öyleydim bir zamanlar baktım yer bulamıyorum kullanladığım hediyeleri atmaya bile başladım :KK43: 2. çocuğum olur diye kızımın küçüklarini bile saklıyordum baktım yer kalmadı birkaç hatıra dışında hep verdim bir yerlere. Eşimde benim tam tersim atma lazım olur der bana bir çöp attırmazdı baktim olmuyor gizli gizli attım, attıklarımı bir kere bile sormadı:KK70::KK70::KK70:

Günaydın herkese
Hızlıca okudum yazdıklarınızı
Kizlar ciddi anlamda giyilmeyenleri çıkarım evden hazırlıyorsunuz..
Hatta eşiniz anlamaz bile o kadar çoksa...

Güzel bir hafta olsun

Bende öyleydim bir zamanlar baktım yer bulamıyorum kullanladığım hediyeleri atmaya bile başladım :KK43: 2. çocuğum olur diye kızımın küçüklarini bile saklıyordum baktım yer kalmadı birkaç hatıra dışında hep verdim bir yerlere. Eşimde benim tam tersim atma lazım olur der bana bir çöp attırmazdı baktim olmuyor gizli gizli attım, attıklarımı bir kere bile sormadı:KK70::KK70::KK70:
Dün çok güzel ayıklama yaptıım baza altından inanılmaz rahatladım,bugün de dolaplara el atacağım enerjim olursa ,bu hafta güzel bir eşya temizliği yapmak istiyorum bakalım 🤗

Günaydın herkese,

Bugün kumbaraya 3 dolar attım.

Hiç TL tutmuyorum yoksa harcıyorum mutlaka bir şey çıkıyor alınacak: )

kumbara topiğine yazacaktım: )

Dün çok güzel ayıklama yaptıım baza altından inanılmaz rahatladım,bugün de dolaplara el atacağım enerjim olursa ,bu hafta güzel bir eşya temizliği yapmak istiyorum bakalım 🤗
İnsan çok rahatlıyor benimde ayırmam lazım giymediklerimi bayramdan önce. Ev alabilirsek kocaman bir dolap yaptıracağım diğer türlü atsam da yine çoğu şeye koyacak yer bulamıyorum

İnsan çok rahatlıyor benimde ayırmam lazım giymediklerimi bayramdan önce. Ev alabilirsek kocaman bir dolap yaptıracağım diğer türlü atsam da yine çoğu şeye koyacak yer bulamıyorum
Dolap en büyük ihtiyaç zaten, bende bulamıyorum eşyalari koyacak yer. Ev almasak da seneye daha büyük bir eve çıkmak istiyoruz . Bakalım artık .

Back