Merhaba herkese. Ufak tefek ev isleri yapiyorum ben de. Bahar temizliginin çoğu bitti de.
Ceteris paribus eslerimiz benziyor, benimki de düzgün uyumlu giyinmeyi sever, ayakkbiya varincaya kadar uyumlu olmaya çalışır, baslarda garibime gidiyordu, "sen kadin olmaliymissin, nasil erkeksin" der gülerdim, sonradan alıştım. Benden cok kiyafeti ve ayakkabisi var, gerci ben de normal kadinlardan farkli sayilirim, sade takilirim, az kiyafet alirim :) Gecenlerde vestiyerdeki ayakabilari eledim, esimin kac yildir boşa beklettigi 2 cift ayakkabiyi attirabildim, seninki gibi "onu surda giyerim, bunu burda giyerim" diye diye kac yil bekletir, evde yer tutar :) Ev nefes almali bence de, esya cok olmamali, biz de ferah hissetmeliyiz.
Dün yapamadigim ütüm var bugün, birkac gömlek utuleyecegim.
Dün harcama yapmak zorundaydim ama fiyati icime oturdu. Kizim bir tanidigin oyuncagina zarar vermisti, onlara yenisini almak istedim, avm'deki magazada zeka küpüne-sinir küpüne 20 Lira verdim, "yuh ya" dedim. Disarda da mi bu fiyata bilmiyorum da bazi seylere avm kirasi oldugu icin fiyat koyuyorlar galiba. Ben de baska yere ugrayip alma imkanim olmayacagi icin mecburen tercih ettim, icime oturdu.