• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

Herkesin içinde bir sıkıntı varmış anlaşıldı, bayram tatili hepimize iyi gelecek inşallah 😊
Bende de var yasadigim büyük ekonomik stresten kaynaklı, ama aylardir gecmiyor, maddi gucum de fazla olmayinca iyi bi uzmana gidemedim, kaldi öyle. Kendi kendimi iyi etmeye calisiyorum. B Birgarip_ S Sen hep gul Ben de bu süreçte düşüne düşüne, insanları inceleye inceleye surat asmamayi, dert anlatmamayi, zıt fikirdeysem bunu insanlara gülerek/gülümseyerek anlatip gecmeyi ogrendim, insaallah uygulayacam.

Benden baska herkes rahat, kafaya takmayan tipler. Ben de öyle olacagim bundan sonra ins. 3 günlük dünya zaten, onu da kendime zehir etmemeye karar verdim.

Bende de var yasadigim büyük ekonomik stresten kaynaklı, ama aylardir gecmiyor, maddi gucum de fazla olmayinca iyi bi uzmana gidemedim, kaldi öyle. Kendi kendimi iyi etmeye calisiyorum. B Birgarip_ S Sen hep gul Ben de bu süreçte düşüne düşüne, insanları inceleye inceleye surat asmamayi, dert anlatmamayi, zıt fikirdeysem bunu insanlara gülerek/gülümseyerek anlatip gecmeyi ogrendim, insaallah uygulayacam.
Hepimiz tez zamanda feraha kavuşalım inşallah, hayat çok güzel aslında ,maddi sıkıntılarda gelir geçer. Sağlık olsun herşey bir şekilde yolunu bulur🙋‍♀️

Gunaydin,ben de yarin atacagim insallah😊
Haftasonu kuafore gitmeyi dusunuyorum saclarimla ilgiki epeydir erteliyordum bayram oncesi gidecegim artik,umarim fazla harcaman🙄

Haftasonu kuafore gitmeyi dusunuyorum saclarimla ilgiki epeydir erteliyordum bayram oncesi gidecegim artik,umarim fazla harcaman🙄
Kuaföre bende gideceğim ombrem yenilenecek , bayram geliyor bir manikür pedikür yaptırsam fena olmaz ,açık ayakkabılara geçiş yaptım . Hepsi bir sürü para demek ,yaz geldi artık paralar su gibi akar 🙄

Günaydın, benimde bu ay kuaför masrafım ver epeyce boya manikür pedikür birde kirpik perması yaptırmak istiyorum güzel gözüküyor ama nasıl durur bilmem. Yaz demek masraf demek benim için

En güzeli umursamamak henüz istediğim noktaya gelemesemde bu konuda çabalıyorum diğer türlü hayat bana zehir oluyor, yaşadığım anın tadına varamıyorum

Günaydınlar herkese. Maaştan 2.000 tl ayırma hedefim gerçekleşemedi maalesef. Kızımın tenis turnuvası için Konya’da kaldık 4 gün. Otel, yeme içme, alışveriş derken 1.500 tl gitti. Dönüşte bir kova tenis topu ve taşıma çantasına 1.000 tl verdik. Dün de küçük kızıma idefix’den 28 adet kitap aldım 200 tl’ye. Bir de ikisi de kullanır diye n11’den antrenman seti aldım 200 tl’ye. Koridora parkur kuracağız artık. Yani paracıklar hızla gitti maalesef.

Önümüzdeki hafta başka bir şehir başka bir turnuva var. Yine harcamalar bollaşacak. Sağlık mutluluk olsun diyelim, birikimi biraz erteleyebiliriz tabi.

Back