- Konu Sahibi KedidirKedii
- #1.561
Gunaydin,ben yapiyorum,elimden geldigince kalan bozukluklari filan atmaya calisiyorumGünaydınlar herkese Burada kumbara yapan yok mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin,ben yapiyorum,elimden geldigince kalan bozukluklari filan atmaya calisiyorumGünaydınlar herkese Burada kumbara yapan yok mu
Burada konusmustuk ,sonra kumbara topiği açılınca oraya yazıyorum günlük attıklarımi, buradan kimseyi göremeyince bir sorayim dedim bereketli olsun birikimlerinizGunaydin,ben yapiyorum,elimden geldigince kalan bozukluklari filan atmaya calisiyorum
Bende haftaiçi hergun atmaya çalışıyorum, elime ne geçerse, yıl sonunda açacağımGünaydın herkese
Ben de her gün bozukluk atıyorum kumbaraya. 5-6 ayda bir açıyoruz. 600-800 arası çıkıyor.
Bende de var yasadigim büyük ekonomik stresten kaynaklı, ama aylardir gecmiyor, maddi gucum de fazla olmayinca iyi bi uzmana gidemedim, kaldi öyle. Kendi kendimi iyi etmeye calisiyorum. B Birgarip_ S Sen hep gul Ben de bu süreçte düşüne düşüne, insanları inceleye inceleye surat asmamayi, dert anlatmamayi, zıt fikirdeysem bunu insanlara gülerek/gülümseyerek anlatip gecmeyi ogrendim, insaallah uygulayacam.Herkesin içinde bir sıkıntı varmış anlaşıldı, bayram tatili hepimize iyi gelecek inşallah
Hepimiz tez zamanda feraha kavuşalım inşallah, hayat çok güzel aslında ,maddi sıkıntılarda gelir geçer. Sağlık olsun herşey bir şekilde yolunu bulurBende de var yasadigim büyük ekonomik stresten kaynaklı, ama aylardir gecmiyor, maddi gucum de fazla olmayinca iyi bi uzmana gidemedim, kaldi öyle. Kendi kendimi iyi etmeye calisiyorum. B Birgarip_ S Sen hep gul Ben de bu süreçte düşüne düşüne, insanları inceleye inceleye surat asmamayi, dert anlatmamayi, zıt fikirdeysem bunu insanlara gülerek/gülümseyerek anlatip gecmeyi ogrendim, insaallah uygulayacam.
Kuaföre bende gideceğim ombrem yenilenecek , bayram geliyor bir manikür pedikür yaptırsam fena olmaz ,açık ayakkabılara geçiş yaptım . Hepsi bir sürü para demek ,yaz geldi artık paralar su gibi akarGunaydin,ben de yarin atacagim insallah
Haftasonu kuafore gitmeyi dusunuyorum saclarimla ilgiki epeydir erteliyordum bayram oncesi gidecegim artik,umarim fazla harcaman
Günaydın, benimde bu ay kuaför masrafım ver epeyce boya manikür pedikür birde kirpik perması yaptırmak istiyorum güzel gözüküyor ama nasıl durur bilmem. Yaz demek masraf demek benim içinGunaydin,ben de yarin atacagim insallah
Haftasonu kuafore gitmeyi dusunuyorum saclarimla ilgiki epeydir erteliyordum bayram oncesi gidecegim artik,umarim fazla harcaman
En güzeli umursamamak henüz istediğim noktaya gelemesemde bu konuda çabalıyorum diğer türlü hayat bana zehir oluyor, yaşadığım anın tadına varamıyorumBende de var yasadigim büyük ekonomik stresten kaynaklı, ama aylardir gecmiyor, maddi gucum de fazla olmayinca iyi bi uzmana gidemedim, kaldi öyle. Kendi kendimi iyi etmeye calisiyorum. B Birgarip_ S Sen hep gul Ben de bu süreçte düşüne düşüne, insanları inceleye inceleye surat asmamayi, dert anlatmamayi, zıt fikirdeysem bunu insanlara gülerek/gülümseyerek anlatip gecmeyi ogrendim, insaallah uygulayacam.
Hayırdır niye yasaklıydiniz, burada olumsuz birşey yazmadınız ama kumbaraya para atmak dışında bende birşey yapmadımGünaydın
Dün yasaklı üyeydim.
Birikim adına bir şey yapmadım iki gündür
Hayırdır niye yasaklıydiniz, burada olumsuz birşey yazmadınız ama kumbaraya para atmak dışında bende birşey yapmadım