Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

Kızlar bu ay bası 1 gram altın aldım ve kumbaraya 50 tl civarı atabildim. Sanırım bayrama kadar baska birikim yapamam ay sonuna kadar harçlığım 200 tl

Kızlar açılmayan kumbara da biriktirelim mi hep birlikte burada yazınca insan birikim için gaza geliyor, belli bir süre koyalım o zaman açalım hep birlikte ne dersiniz ? Ben 2 hafta once iş yerine aldim açılmayan kumbara ,katılmak isterseniz birbirimizi teşvik ederiz 1 tl dahi olsa her gun atalım

Süper olur ben varım zaten öyle yapıyordum ama sizinle daha çok gaza gelirim :)
Yılbaşında açalım

Evet kesinlikle şuana kadar 3 gr altınım oldu kumbaram açılmıyor sayamıyorum ama ne atsak kâr başka türlü birikmiyor
Benimde 3 gr oldu, bir de 50 $aldım aslinda daha cok olabilirdi ama karta yatirdim .artik kart kullanmak istemiyorum. Bundan sonra daha güzel birikimlerim olacak, mayıstan sonra rahatım şükür

merhaba bende de taşınma telaşı vardı nihayet bitti işler güçler bu arada benim de açılmayan kumbara var elime ne geçerse atiyorum bu ay birikim olayı aksadı ama inş önümüzdeki ay devam edeceğim

Merhaba ,ev almıştınız sanırım. Güzel günlerde huzurla oturun hayırlı olsun . Birikim olur gider

Eşim alacak tabi ama zevklerimiz pek uymaz o yüzden hediye konusunda pek anlaşamayız sen beğen ben alayım ya da birlikte beğenelim der çünkü aldığı coğu şeyi daha sonra değiştiriyoruz. Anneler günü için gösterdi sana bunu almayı düşünüyorum diye bende karar veremedim masrafa gerek var mı yok mu diye.

Burası benide motive ediyor hedefime ulaşmak için çaba sarf ediyorum, burası olmasaydı bu kadar çaba sarf etmezdim. Kumbara için bir süre var mı aylık mı yıllık mı yoksa dolana kadar mı yapacağız?

Burası benide motive ediyor hedefime ulaşmak için çaba sarf ediyorum, burası olmasaydı bu kadar çaba sarf etmezdim. Kumbara için bir süre var mı aylık mı yıllık mı yoksa dolana kadar mı yapacağız?

Elimize para geçtikçe kumbaraya atacağız ve yıl başında kumbaralarımızı açacağız.
Kumbaraya attıkça buraya yazın mutlaka birbirimize gaz olsun :)
Sizin yerinizde olsam beş taşın parasını Eşimden alırdım ve zarar ettirmeyeceği için gram altın alırdım :) Hem beştaş kaba duruyor hemde hedefiniz için yatırım yapmış olursunuz

Hmm tamam o zaman . Ev olayına girecekseniz naçinaze biraz öteleyin derim ,sonuçta bir ihtiyaç değil. Ev alacağınız zaman ihtiyacınız olur ev icin tapu,emlakci ,tasinma gibi

Bana da ilk başta kaba geliyordu ,sonra alıştım sanırım şuan çok seviyorum. Ama gerek yok aynen.

Bugün 8 tl attım kumbaraya

Hahha parasını almakta güzel fikirmiş artık taksitleri bana öder sanırım biraz daha ötelemekte fayda var. Tamam şimdi ben tüm bozukları atıyorum bakalım yılbaşında ne kadar olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…