- 28 Temmuz 2015
- 799
- 1.019
- 113
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #1.021
Kızlar bu ay bası 1 gram altın aldım ve kumbaraya 50 tl civarı atabildim. Sanırım bayrama kadar baska birikim yapamam ay sonuna kadar harçlığım 200 tl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne atarsak kâr artık, yazın hesaplarım şaşar benimde ,daha yeni düzene koymak üzereydim oysaKızlar bu ay bası 1 gram altın aldım ve kumbaraya 50 tl civarı atabildim. Sanırım bayrama kadar baska birikim yapamam ay sonuna kadar harçlığım 200 tl
Evet kesinlikle şuana kadar 3 gr altınım oldu kumbaram açılmıyor sayamıyorum ama ne atsak kâr başka türlü birikmiyorNe atarsak kâr artık, yazın hesaplarım şaşar benimde ,daha yeni düzene koymak üzereydim oysa
Kızlar açılmayan kumbara da biriktirelim mi hep birlikte burada yazınca insan birikim için gaza geliyor, belli bir süre koyalım o zaman açalım hep birlikte ne dersiniz ? Ben 2 hafta once iş yerine aldim açılmayan kumbara ,katılmak isterseniz birbirimizi teşvik ederiz 1 tl dahi olsa her gun atalım
Benimde 3 gr oldu, bir de 50 $aldım aslinda daha cok olabilirdi ama karta yatirdim .artik kart kullanmak istemiyorum. Bundan sonra daha güzel birikimlerim olacak, mayıstan sonra rahatım şükürEvet kesinlikle şuana kadar 3 gr altınım oldu kumbaram açılmıyor sayamıyorum ama ne atsak kâr başka türlü birikmiyor
Yılbaşı bana uyar . Ne kadar attığımizi yazalim mi yoksa yılbasinda açınca mi yazalımSüper olur ben varım zaten öyle yapıyordum ama sizinle daha çok gaza gelirim :)
Yılbaşında açalım
Her gün yazamamda aralarda yazarımYılbaşı bana uyar . Ne kadar attığımizi yazalim mi yoksa yılbasinda açınca mi yazalım
TamamdirHer gün yazamamda aralarda yazarım
En son toplamı yılbaşında yazalım güzel olur
Merhaba ,ev almıştınız sanırım. Güzel günlerde huzurla oturun hayırlı olsun . Birikim olur gidermerhaba bende de taşınma telaşı vardı nihayet bitti işler güçler bu arada benim de açılmayan kumbara var elime ne geçerse atiyorum bu ay birikim olayı aksadı ama inş önümüzdeki ay devam edeceğim
Eşim alacak tabi ama zevklerimiz pek uymaz o yüzden hediye konusunda pek anlaşamayız sen beğen ben alayım ya da birlikte beğenelim der çünkü aldığı coğu şeyi daha sonra değiştiriyoruz. Anneler günü için gösterdi sana bunu almayı düşünüyorum diye bende karar veremedim masrafa gerek var mı yok mu diye.5 taşı niye siz kendinize alıyorsunuz onu anlamadım, eşinizin özel bir gününüzde size alması gerekmez mi ne bileyim doğum günü, evlilik yıl dönümü, bebeğiniz olduğunda vs. Kendi adıma eşim bana almadan kendime değerli hiç bir takı almadım bu zamana kadar ondan 5 taşı kendinize alma isteğinizi anlamadım kusura bakmayın. Sorunuza gelecek olursak nasıl bir 5 taş istiyorsunuz 1000tl ye de 5 taş var 50bin tl ye de . Tek taşınız varsa ev alma niyetiniz de var madem bence 5 taş düşüncenize ara verin ,benim var 5 taşım ama tek taş daha zarif 5 taş gibi ben buradayım diye bağırmıyor, gösterişe gerek de yok, eşim almasa hayatta kendime 5 taş almazdım
Burası benide motive ediyor hedefime ulaşmak için çaba sarf ediyorum, burası olmasaydı bu kadar çaba sarf etmezdim. Kumbara için bir süre var mı aylık mı yıllık mı yoksa dolana kadar mı yapacağız?Kızlar açılmayan kumbara da biriktirelim mi hep birlikte burada yazınca insan birikim için gaza geliyor, belli bir süre koyalım o zaman açalım hep birlikte ne dersiniz ? Ben 2 hafta once iş yerine aldim açılmayan kumbara ,katılmak isterseniz birbirimizi teşvik ederiz 1 tl dahi olsa her gun atalım
Ne kadar kenara koysak kardır, birikiminiz bereketli olsun.Kızlar bu ay bası 1 gram altın aldım ve kumbaraya 50 tl civarı atabildim. Sanırım bayrama kadar baska birikim yapamam ay sonuna kadar harçlığım 200 tl
Hayırlı olsun eviniz güle güle oturunmerhaba bende de taşınma telaşı vardı nihayet bitti işler güçler bu arada benim de açılmayan kumbara var elime ne geçerse atiyorum bu ay birikim olayı aksadı ama inş önümüzdeki ay devam edeceğim
Burası benide motive ediyor hedefime ulaşmak için çaba sarf ediyorum, burası olmasaydı bu kadar çaba sarf etmezdim. Kumbara için bir süre var mı aylık mı yıllık mı yoksa dolana kadar mı yapacağız?
Hmm tamam o zaman . Ev olayına girecekseniz naçinaze biraz öteleyin derim ,sonuçta bir ihtiyaç değil. Ev alacağınız zaman ihtiyacınız olur ev icin tapu,emlakci ,tasinma gibiEşim alacak tabi ama zevklerimiz pek uymaz o yüzden hediye konusunda pek anlaşamayız sen beğen ben alayım ya da birlikte beğenelim der çünkü aldığı coğu şeyi daha sonra değiştiriyoruz. Anneler günü için gösterdi sana bunu almayı düşünüyorum diye bende karar veremedim masrafa gerek var mı yok mu diye.
Bana da ilk başta kaba geliyordu ,sonra alıştım sanırım şuan çok seviyorum. Ama gerek yok aynen.Elimize para geçtikçe kumbaraya atacağız ve yıl başında kumbaralarımızı açacağız.
Kumbaraya attıkça buraya yazın mutlaka birbirimize gaz olsun :)
Sizin yerinizde olsam beş taşın parasını Eşimden alırdım ve zarar ettirmeyeceği için gram altın alırdım :) Hem beştaş kaba duruyor hemde hedefiniz için yatırım yapmış olursunuz
Bugün 8 tl attım kumbarayaElimize para geçtikçe kumbaraya atacağız ve yıl başında kumbaralarımızı açacağız.
Sizin yerinizde olsam beş taşın parasını Eşimden alırdım ve zarar ettirmeyeceği için gram altın alırdım :) Hem beştaş kaba duruyor hemde hedefiniz için yatırım yapmış olursunuz
Hahha parasını almakta güzel fikirmiş artık taksitleri bana öder sanırım biraz daha ötelemekte fayda var. Tamam şimdi ben tüm bozukları atıyorum bakalım yılbaşında ne kadar olacakElimize para geçtikçe kumbaraya atacağız ve yıl başında kumbaralarımızı açacağız.