Merhabalar. Ben de ufak birikimler yapmaya calisiyorum. Altin biriktirme başlığında arkadaslardan aldığım cesaretle gram altin almıştım biraz. Bu forum basligi yakinda açılmış olunca takip icin katilmak istedim :) Listeye adımı yazdiracak kadar büyük bir meblağ degil hedefim :) Muhabbetinizi begendim, geldim, 105 sayfayi nerdeyse 1 günde okudum, o kadar akıcı muhabbetiniz var ki dayanamadim :))
Çalışmıyorum, 1 cocugum var, esimin maaşı fazla degil, ona ragmen 5-10 Lira kenara koymaya calisiyorum. Kumbarada biriktiriyorum, sabit bir zaman yok, ne zaman fazla para olursa o zaman atiyorum kumbaraya.
Esim sizinkiler gibi birikimi sevmez, yiyelim bitirelim kafasinda :)) Borc ödüyoruz akrabalara, cocuguma bir gelecek kurmak yatirim yapmak istiyorum, ne zaman para gorsem biriktirmek icin ayiririm :) Gereksiz-fazla alis veris yaptigimizi fark edersem aciyorum verdigimiz paralara. Ama esimle kavga edemiyorum bunun icin, zira umursamiyor. Belki sizinkiler gibi bi uyanis yaşar. Birikimimi sakli tutacagim yalniz, gram altinlarimi bilmiyor. Kumbarami bilmiyor. Kendisi kumbaraya atmaz, atsa da attığını geri alacak diye korkarim, biraz harcamayi seviyor diyeyim.
Bulasik makinesi tabletini bölüp kullanmaya baslayacagim, ortasindaki jel akiyor mu kesince? :)
Elektrik açık birakmamaya, suyu az kullanmaya (banyoda akan suyu doldurup yer silmeyr kullanirim, meyve yikadigim suyu dokmem bulasik yikayaksam ona kullanirim) dikkat ediyorum. Şimdilik böyle.
Tekrar merhaba :))