- 17 Ocak 2019
- 1.053
- 1.366
- 48
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #1.001
60 kiloyum boyum 1.65 55 kilo olsam iyi olacak. Yaz için veriyorum bende, iradem zayıf olmasa çabuk vereceğim.Siz kaç kilosunuz? Yaz geliyor kilolar herkesi düşündürüyor sanırım bu ara
Canim okudum ve sabah protein ağırlıklı yumurta peynir tüketirim...öğlen sebze bakliyat ya da etBoyunuz kilonuz kaç acaba ? Ben dikkat etmiyorum açıkçası ama eşim sağlıklı beslenme adına çok dikkat ettiği için ister istemez uyum sağlıyorum. Ben eşimin yaptıklarını anlatayım en iyisi ben yarısını ancak yapıyorumsabahları; önce aç karnına bir bardak sirkeli su içiyor, sonra yulaf süt içine bal koyuyor, yanında muz ,ceviz ,badem,hurma ,kayısı vb.seyler yiyoruz. Öğle yemeği yemiyor eşim arada öğle arama gelir birlikte yeriz, onda da ekmek falan yemez,diğer zamanlarda kuru meyve ve çerezle geçiriyor, akşamları hafta ici 7 den sonra birşey yemiyor ,ekmek yemiyor ,şeker kesinlikle kullanmıyor, spor yapıyor evde .bir de filtre kahve çok içiyor o da metabolizmasını hızlandırıyormuş. İnanılmaz iradeli ama yemeyeceğim dediğinde kessem yemiyor . Etini,balığını, tavuğunu herşeyi yiyor ama 7den sonra yemiyor .asitli içecek içmiyor . Öyle yani . Bir de ikimizde çok su içiyoruz , yazın ben gunde 4-5 litre iciyorum hiç abartisiz . Canım istedgi için içiyorum kilo ,saglik falan icin değil
Haftasonları tabiki bu sabah kahvaltısı geçerli değil, ben yayıla yayıla kahvaltı yapmaya bayıldigim için, 2 gün güzel bir kahvaltı yapıyoruz, haftaiçi iş dolayısıyla hem pratik hem sağlıklı besleniyoruz. Sirke cok iyi geliyor diyor eşim,ben kokusundan tiksindigim için içemiyorum. Bir de turşu suyu ve şalgam metabolizmayı iyi çalıştırıyor. Bu ara herkesten karatay diyeti duyuyorum ,çevremde karatay diyeti sayesinde 20 kilo verenler oldu,bunlardan biri de eşimCanim okudum ve sabah protein ağırlıklı yumurta peynir tüketirim...öğlen sebze bakliyat ya da et
Akşam da aynı şekilde
Sanirim aksam yemeğini kaldırıp sadece yoğurt ya da salata yiyecegim..
Şu 3 lt en az.. insulin direncim mi yüksek acaba...Belki de daha fazla egzersiz gerekli bilmiyorum
Günaydın. Evet hava sıcak ama kapalı, insan sıkılıyor minimal yaşama ben de merak sarmıştım bir ara,insan ferahlıyor, kıyafetlerde özellikle yapmak gerek arada .Günaydın kızlar. Bugün sıcak ve kapalı bir hava var. Enerjim çok düşük. Minimal yaşama özendim ben de evde ne kadar gereksiz kitap varsa okulun geri dönüşüm kutusuna götürüyorum.
Canim teşekkürler detayla sabırla yazdigin icin not aldim uygulayacağım 1 hafta sonrasında buraya yazacagimHaftasonları tabiki bu sabah kahvaltısı geçerli değil, ben yayıla yayıla kahvaltı yapmaya bayıldigim için, 2 gün güzel bir kahvaltı yapıyoruz, haftaiçi iş dolayısıyla hem pratik hem sağlıklı besleniyoruz. Sirke cok iyi geliyor diyor eşim,ben kokusundan tiksindigim için içemiyorum. Bir de turşu suyu ve şalgam metabolizmayı iyi çalıştırıyor. Bu ara herkesten karatay diyeti duyuyorum ,çevremde karatay diyeti sayesinde 20 kilo verenler oldu,bunlardan biri de eşim
Rica ederim faydalı olduysa ne mutlu. Güzel haberlerinizi bekliyorum .Canim teşekkürler detayla sabırla yazdigin icin not aldim uygulayacağım 1 hafta sonrasında buraya yazacagim
Kıyafetlerde yaptım ama ev malzemeleri çok fazla var. Mesela gelinlik gelin ayakkabısı gibi kullanmadığım çok şey var.Günaydın. Evet hava sıcak ama kapalı, insan sıkılıyor minimal yaşama ben de merak sarmıştım bir ara,insan ferahlıyor, kıyafetlerde özellikle yapmak gerek arada .
Geçen hafta temizlikte mutfak eşyalarından bir kısmını elden çıkardım ben de ,kullanmadığım tencere ,çaydanlık falan . Elimden gelse evde birşey bırakmayacağımKıyafetlerde yaptım ama ev malzemeleri çok fazla var. Mesela gelinlik gelin ayakkabısı gibi kullanmadığım çok şey var.
Ben bi türlü azaltamıyorum çünkü herşey lazım oluyor illaki. Bakıyorum insanların evi çok sade düzenli. Ben mi beceremiyorum anlamadım. Hiçbir zaman sade ve düzenli olamıyorum.Geçen hafta temizlikte mutfak eşyalarından bir kısmını elden çıkardım ben de ,kullanmadığım tencere ,çaydanlık falan . Elimden gelse evde birşey bırakmayacağım
Düzen sıkıntısı bende de var, çok çabuk toparlıyorum bir okadar da çabuk dağıtıyorum. Ben beceremiyorum açıkçası. Çünkü ruh halime göre iş yapıyorum. Ruh halim iyiyse 5 dk durmadan sabahtan akşama kadar iş yapıyorum ama değilse kolumu bile kaldırmıyorum. Aslında belli periyotlarla yapsam iyi olacak da hayat işte her zaman aynı düzen gitmiyorBen bi türlü azaltamıyorum çünkü herşey lazım oluyor illaki. Bakıyorum insanların evi çok sade düzenli. Ben mi beceremiyorum anlamadım. Hiçbir zaman sade ve düzenli olamıyorum.
Persembe tartilma günüm 1 hafta sonra bildirecegim.. yulaf süt uygulaması ve filtre kahveyi ekleyeceğim yeni duzenimeRica ederim faydalı olduysa ne mutlu. Güzel haberlerinizi bekliyorum .
Merakla bekliyorum ben de iyi gecelerPersembe tartilma günüm 1 hafta sonra bildirecegim.. yulaf süt uygulaması ve filtre kahveyi ekleyeceğim yeni duzenime
Ben de öyleyim. İşe başlayana kadar baya üşenirim ama başladım mi sonu gelmezDüzen sıkıntısı bende de var, çok çabuk toparlıyorum bir okadar da çabuk dağıtıyorum. Ben beceremiyorum açıkçası. Çünkü ruh halime göre iş yapıyorum. Ruh halim iyiyse 5 dk durmadan sabahtan akşama kadar iş yapıyorum ama değilse kolumu bile kaldırmıyorum. Aslında belli periyotlarla yapsam iyi olacak da hayat işte her zaman aynı düzen gitmiyor
5 taşı niye siz kendinize alıyorsunuz onu anlamadım, eşinizin özel bir gününüzde size alması gerekmez mi ne bileyim doğum günü, evlilik yıl dönümü, bebeğiniz olduğunda vs. Kendi adıma eşim bana almadan kendime değerli hiç bir takı almadım bu zamana kadar ondan 5 taşı kendinize alma isteğinizi anlamadım kusura bakmayın. Sorunuza gelecek olursak nasıl bir 5 taş istiyorsunuz 1000tl ye de 5 taş var 50bin tl ye de . Tek taşınız varsa ev alma niyetiniz de var madem bence 5 taş düşüncenize ara verin ,benim var 5 taşım ama tek taş daha zarif 5 taş gibi ben buradayım diye bağırmıyor, gösterişe gerek de yok, eşim almasa hayatta kendime 5 taş almazdımKızlar yaz geliyor bende de bir harcama isteği doğdu.Beş taşı bu ara çok istiyorum alsam mı bilemedim. Eve 3 4 aya niyetleniriz beş taşa vereceğimiz parayı taşınma masrafı olarak kullanmak mı mantıklı yoksa aman bir daha mı geleceğiz dünyaya diyip almak mı mantıklı? Birde ev almakla bitmelecek illaki eşya masrafı tadilat gibi masraflarda çıkacak bilemedim napsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?