Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

1.60 boy 63 falan kilom
3 ayda 8 e yakin vermek iyi olur ama ne ekmek ne pilav makarna yerim ben metabolizma hızının yavaş olduğunu dusunuyorum.

Yarın itibariyle bende 7 yi geçirmeyeyim hicbir şekilde....Ama bu durum ciddi sınır ediyor beni

Canim okudum ve sabah protein ağırlıklı yumurta peynir tüketirim...öğlen sebze bakliyat ya da et
Akşam da aynı şekilde
Sanirim aksam yemeğini kaldırıp sadece yoğurt ya da salata yiyecegim..

Şu 3 lt en az.. insulin direncim mi yüksek acaba...Belki de daha fazla egzersiz gerekli bilmiyorum

Haftasonları tabiki bu sabah kahvaltısı geçerli değil, ben yayıla yayıla kahvaltı yapmaya bayıldigim için, 2 gün güzel bir kahvaltı yapıyoruz, haftaiçi iş dolayısıyla hem pratik hem sağlıklı besleniyoruz. Sirke cok iyi geliyor diyor eşim,ben kokusundan tiksindigim için içemiyorum. Bir de turşu suyu ve şalgam metabolizmayı iyi çalıştırıyor. Bu ara herkesten karatay diyeti duyuyorum ,çevremde karatay diyeti sayesinde 20 kilo verenler oldu,bunlardan biri de eşim

Günaydın kızlar. Bugün sıcak ve kapalı bir hava var. Enerjim çok düşük. Minimal yaşama özendim ben de evde ne kadar gereksiz kitap varsa okulun geri dönüşüm kutusuna götürüyorum.

Günaydın kızlar. Bugün sıcak ve kapalı bir hava var. Enerjim çok düşük. Minimal yaşama özendim ben de evde ne kadar gereksiz kitap varsa okulun geri dönüşüm kutusuna götürüyorum.
Günaydın. Evet hava sıcak ama kapalı, insan sıkılıyor minimal yaşama ben de merak sarmıştım bir ara,insan ferahlıyor, kıyafetlerde özellikle yapmak gerek arada .

Canim teşekkürler detayla sabırla yazdigin icin not aldim uygulayacağım 1 hafta sonrasında buraya yazacagim

Kıyafetlerde yaptım ama ev malzemeleri çok fazla var. Mesela gelinlik gelin ayakkabısı gibi kullanmadığım çok şey var.
Geçen hafta temizlikte mutfak eşyalarından bir kısmını elden çıkardım ben de ,kullanmadığım tencere ,çaydanlık falan . Elimden gelse evde birşey bırakmayacağım

Geçen hafta temizlikte mutfak eşyalarından bir kısmını elden çıkardım ben de ,kullanmadığım tencere ,çaydanlık falan . Elimden gelse evde birşey bırakmayacağım
Ben bi türlü azaltamıyorum çünkü herşey lazım oluyor illaki. Bakıyorum insanların evi çok sade düzenli. Ben mi beceremiyorum anlamadım. Hiçbir zaman sade ve düzenli olamıyorum.

Ben bi türlü azaltamıyorum çünkü herşey lazım oluyor illaki. Bakıyorum insanların evi çok sade düzenli. Ben mi beceremiyorum anlamadım. Hiçbir zaman sade ve düzenli olamıyorum.
Düzen sıkıntısı bende de var, çok çabuk toparlıyorum bir okadar da çabuk dağıtıyorum. Ben beceremiyorum açıkçası. Çünkü ruh halime göre iş yapıyorum. Ruh halim iyiyse 5 dk durmadan sabahtan akşama kadar iş yapıyorum ama değilse kolumu bile kaldırmıyorum. Aslında belli periyotlarla yapsam iyi olacak da hayat işte her zaman aynı düzen gitmiyor

Ben de öyleyim. İşe başlayana kadar baya üşenirim ama başladım mi sonu gelmez

Kızlar yaz geliyor bende de bir harcama isteği doğdu.Beş taşı bu ara çok istiyorum alsam mı bilemedim. Eve 3 4 aya niyetleniriz beş taşa vereceğimiz parayı taşınma masrafı olarak kullanmak mı mantıklı yoksa aman bir daha mı geleceğiz dünyaya diyip almak mı mantıklı? Birde ev almakla bitmelecek illaki eşya masrafı tadilat gibi masraflarda çıkacak bilemedim napsam

5 taşı niye siz kendinize alıyorsunuz onu anlamadım, eşinizin özel bir gününüzde size alması gerekmez mi ne bileyim doğum günü, evlilik yıl dönümü, bebeğiniz olduğunda vs. Kendi adıma eşim bana almadan kendime değerli hiç bir takı almadım bu zamana kadar ondan 5 taşı kendinize alma isteğinizi anlamadım kusura bakmayın. Sorunuza gelecek olursak nasıl bir 5 taş istiyorsunuz 1000tl ye de 5 taş var 50bin tl ye de . Tek taşınız varsa ev alma niyetiniz de var madem bence 5 taş düşüncenize ara verin ,benim var 5 taşım ama tek taş daha zarif 5 taş gibi ben buradayım diye bağırmıyor, gösterişe gerek de yok, eşim almasa hayatta kendime 5 taş almazdım

Nisan Ayı enflasyon oranı 1.69 Bu da demek oluyorki temmuz ayında %5 toplu sözleşme zammınin üzerine çıkmamak adına büyük bir çaba sarfediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…