Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

Aynen çok sessiz .zaten en çok ikimiz yazıyoruz bir de @tumah61 yazıyor. Ben vakit buldukça giriyorum yazıyorum. Dolar 5.98 şuan sabah bir ara 5.99 oldu. Haftaya 6 'yı geçecek sanırım.
Bencede 6yı geçecek, altında çok yükseldi nolacak böyle bilmiyorum çeyrek 403tl oldu genel kanı daha da artacağı yönünde

Atüel broşürler diye bir uygulamadan takip ediyorum ciddi indirim yakalarsam stok yapıyorum, doların en ateşli döneminde bulaşık tableti almıştım 35ten 2 senelik kendimi nasıl kaybettiysem artık çamaşır makinası deterjanını da 1 senelik aldım nerdeyse gıdada stok yapmıyorum bozulur diye

Bencede 6yı geçecek, altında çok yükseldi nolacak böyle bilmiyorum çeyrek 403tl oldu genel kanı daha da artacağı yönünde
Artmaması için hiç bir sebep yok zaten, buara ekonomiyi nasıl takip ediyorsam ,üniversitedeki ekonomi profesörü hocam rüyama girmiş Ne anlatmak istedi acaba

Aktüel uygulamasını ben de indirmiştim arada bakıyorum aynen. Migros un güzel indirimleri oluyor, kendi ürünleri de güzel ve kaliteli. Gıda ben de stoklamiyorum , yaşadigimız yer sicak bir şehir, her sey de buz dolabina konulmuyor sonra kelebekler havada uçuşuyor, kuru erzak da olsa 1 tane yedek yeterli .sürekli indirim oluyor zaten marketlerde. Kıtlık çıkacak gibi evin her yerinden erzak fırlarsa ben çıldırırım

Günaydınlar herkese. Bugün ütü çamaşır olayını halletsem hiç fena olmayacak haftasonuna daha az işim olur. Arada böyle tatiller güzel oluyor Mayıs geldi bundan sonrası yaz artık

Geçenlerde migrosun makarnasını denedim ilk defa gayet güzeldi diğer ürünlerinide denemekte fayda var o zaman. Hocanız ne diyordu size yoksa bir mesaj mı bu

Geçenlerde migrosun makarnasını denedim ilk defa gayet güzeldi diğer ürünlerinide denemekte fayda var o zaman. Hocanız ne diyordu size yoksa bir mesaj mı bu
Aynen makarnası güzel, ben kuru fasulyesini özellikle çok beğendim çok çabuk pişiyor ve lezzetli. Hocam muhtemelen "okuldayken bile bukadar takip edip, verdiğim ekonomi makalelerini okumadın ,nedir bu merak ?"demiş olabilir şaka bir yana cidden ekonomik şartlar insanı ister istemez ekonomiyi takip etmeye yönlendiriyor

Bakliyatım bitmişti bu sefer migrostan alayım o zaman Mağlesef ki öyle bende ekonomiden anlamaz takip bile etmezdim ama şimdi hergün altına dolara bakıp yorumları okuyorum. Bundan önce birikimlerimi hep tl olarak yapardım hiç demezdim altın ya da dolar alayım diye, yaşayarak öğreniyoruz.

Nasıl da beni özetlesin su an

Kizlar ben kilo vermekte zorlaniyorum 1 aydır yürüyorum giden kilo 2 kg oyle cok cok yiyen biri de degilim

Sırrınızı söyler misniz

Kizlar ben kilo vermekte zorlaniyorum 1 aydır yürüyorum giden kilo 2 kg oyle cok cok yiyen biri de degilim

Sırrınızı söyler misniz
Boyunuz kilonuz kaç acaba ? Ben dikkat etmiyorum açıkçası ama eşim sağlıklı beslenme adına çok dikkat ettiği için ister istemez uyum sağlıyorum. Ben eşimin yaptıklarını anlatayım en iyisi ben yarısını ancak yapıyorum sabahları; önce aç karnına bir bardak sirkeli su içiyor, sonra yulaf süt içine bal koyuyor, yanında muz ,ceviz ,badem,hurma ,kayısı vb.seyler yiyoruz. Öğle yemeği yemiyor eşim arada öğle arama gelir birlikte yeriz, onda da ekmek falan yemez,diğer zamanlarda kuru meyve ve çerezle geçiriyor, akşamları hafta ici 7 den sonra birşey yemiyor ,ekmek yemiyor ,şeker kesinlikle kullanmıyor, spor yapıyor evde .bir de filtre kahve çok içiyor o da metabolizmasını hızlandırıyormuş. İnanılmaz iradeli ama yemeyeceğim dediğinde kessem yemiyor . Etini,balığını, tavuğunu herşeyi yiyor ama 7den sonra yemiyor .asitli içecek içmiyor . Öyle yani . Bir de ikimizde çok su içiyoruz , yazın ben gunde 4-5 litre iciyorum hiç abartisiz . Canım istedgi için içiyorum kilo ,saglik falan icin değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…