- 17 Ocak 2019
- 1.053
- 1.366
- 48
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
Aman Allah ım 45 mi45 kiloyum ben ramazanda 40 a düşerim herhalde
Bu aralar daha da zayıfladım 1.59 boyum.Aman Allah ım 45 miçok zayıf değil misiniz gerçi boyunuz kaç bilmiyorum ama
Boy,yaş,kemik ağırlığı, kilonun nerede toplandığı da önemli aslında. Tek kiloya bakarak zayıf ya da kilolu demek çok uygun değil. Siz mutluysanız sıkıntı yok. Her kadın güzel ve özeldirBu aralar daha da zayıfladım 1.59 boyum.
Aynen öyle ben mutluyum ama 3-5 kilo daha alsam fena olmazdıBoy,yaş,kemik ağırlığı, kilonun nerede toplandığı da önemli aslında. Tek kiloya bakarak zayıf ya da kilolu demek çok uygun değil. Siz mutluysanız sıkıntı yok. Her kadın güzel ve özeldir
Bencede 6yı geçecek, altında çok yükseldi nolacak böyle bilmiyorum çeyrek 403tl oldu genel kanı daha da artacağı yönündeAynen çok sessiz .zaten en çok ikimiz yazıyoruzbir de @tumah61 yazıyor. Ben vakit buldukça giriyorum yazıyorum. Dolar 5.98 şuan sabah bir ara 5.99 oldu. Haftaya 6 'yı geçecek sanırım.
Atüel broşürler diye bir uygulamadan takip ediyorum ciddi indirim yakalarsam stok yapıyorum, doların en ateşli döneminde bulaşık tableti almıştım 35ten 2 senelik kendimi nasıl kaybettiysem artıkMerhabalar kızlar kayinvalidem rahatsızdi biraz onunla uğraştık 2 gündür bugün iş yerinde biraz sıkıntılar çıktı üst üste geldieşim bi hasta ziyaretine gitti inşallah ben de kalkabilirsem biraz poğaça filan yapıp buzluğa koyacağim ramazan ayında çıkarır yeriz biraz.
İndirimleri takip ediyor musunuz alışverişte nasıl yapıyorsunuz stok vs
Artmaması için hiç bir sebep yok zaten, buara ekonomiyi nasıl takip ediyorsam ,üniversitedeki ekonomi profesörü hocam rüyama girmişBencede 6yı geçecek, altında çok yükseldi nolacak böyle bilmiyorum çeyrek 403tl oldu genel kanı daha da artacağı yönünde
Aktüel uygulamasını ben de indirmiştim arada bakıyorum aynen. Migros un güzel indirimleri oluyor, kendi ürünleri de güzel ve kaliteli. Gıda ben de stoklamiyorum , yaşadigimız yer sicak bir şehir, her sey de buz dolabina konulmuyor sonra kelebekler havada uçuşuyor, kuru erzak da olsa 1 tane yedek yeterli .sürekli indirim oluyor zaten marketlerde. Kıtlık çıkacak gibi evin her yerinden erzak fırlarsa ben çıldırırımAtüel broşürler diye bir uygulamadan takip ediyorum ciddi indirim yakalarsam stok yapıyorum, doların en ateşli döneminde bulaşık tableti almıştım 35ten 2 senelik kendimi nasıl kaybettiysem artıkçamaşır makinası deterjanını da 1 senelik aldım nerdeyse gıdada stok yapmıyorum bozulur diye
Geçenlerde migrosun makarnasını denedim ilk defa gayet güzeldi diğer ürünlerinide denemekte fayda var o zaman. Hocanız ne diyordu size yoksa bir mesaj mı buAktüel uygulamasını ben de indirmiştim arada bakıyorum aynen. Migros un güzel indirimleri oluyor, kendi ürünleri de güzel ve kaliteli. Gıda ben de stoklamiyorum , yaşadigimız yer sicak bir şehir, her sey de buz dolabina konulmuyor sonra kelebekler havada uçuşuyor, kuru erzak da olsa 1 tane yedek yeterli .sürekli indirim oluyor zaten marketlerde. Kıtlık çıkacak gibi evin her yerinden erzak fırlarsa ben çıldırırım
Aynen makarnası güzel, ben kuru fasulyesini özellikle çok beğendim çok çabuk pişiyor ve lezzetli. Hocam muhtemelen "okuldayken bile bukadar takip edip, verdiğim ekonomi makalelerini okumadın ,nedir bu merak ?"demiş olabilirGeçenlerde migrosun makarnasını denedim ilk defa gayet güzeldi diğer ürünlerinide denemekte fayda var o zaman. Hocanız ne diyordu size yoksa bir mesaj mı bu
Bakliyatım bitmişti bu sefer migrostan alayım o zaman Mağlesef ki öyle bende ekonomiden anlamaz takip bile etmezdim ama şimdi hergün altına dolara bakıp yorumları okuyorum. Bundan önce birikimlerimi hep tl olarak yapardım hiç demezdim altın ya da dolar alayım diye, yaşayarak öğreniyoruz.Aynen makarnası güzel, ben kuru fasulyesini özellikle çok beğendim çok çabuk pişiyor ve lezzetli. Hocam muhtemelen "okuldayken bile bukadar takip edip, verdiğim ekonomi makalelerini okumadın ,nedir bu merak ?"demiş olabilirşaka bir yana cidden ekonomik şartlar insanı ister istemez ekonomiyi takip etmeye yönlendiriyor
Nasıl da beni özetlesin su anKrediler,kartlar, borçlar derken ömür gidiyor...Bazen bu Dünya ya 8-17 çalışmak için gelmiş olamam çok monoton diyorum, farklı iş alanları girişimcilik ile ilgili bir şeyler araştırıyorum. Sonra bakıyorum hiç bir yeteneğim yok ,memur olmasam aç kalırmışım diyorum, yaz geliyor her yer cıvıl cıvıl ne bileyim ya .Bazen kendimi yaz tatilini bekleyen öğrenci gibi hissediyorum
o sırrı bulursan bana da söyler misin zira benimde 5 6 kilo fazlam var veremiyorum bir türlüKizlar ben kilo vermekte zorlaniyorum 1 aydır yürüyorum giden kilo 2 kg oyle cok cok yiyen biri de degilim
Sırrınızı söyler misniz
Kesinlikle soylerim..o sırrı bulursan bana da söyler misin zira benimde 5 6 kilo fazlam var veremiyorum bir türlü
Boyunuz kilonuz kaç acaba ? Ben dikkat etmiyorum açıkçası ama eşim sağlıklı beslenme adına çok dikkat ettiği için ister istemez uyum sağlıyorum. Ben eşimin yaptıklarını anlatayım en iyisi ben yarısını ancak yapıyorumKizlar ben kilo vermekte zorlaniyorum 1 aydır yürüyorum giden kilo 2 kg oyle cok cok yiyen biri de degilim
Sırrınızı söyler misniz
Banim iradem çok zayıf, yemek yerken zevk alıyorum resmenKesinlikle soylerim..
Gerçekten uğraşıyorum olmuyor. Bende 8 kilo vermeliyim
Siz kaç kilosunuz? Yaz geliyor kilolar herkesi düşündürüyor sanırım bu araBanim iradem çok zayıf, yemek yerken zevk alıyorum resmen
8 kilo için belli bir zaman dilimi belirlediniz mi ? Yani özel bir gün için mi vermek istiyorsunuzKesinlikle soylerim..
Gerçekten uğraşıyorum olmuyor. Bende 8 kilo vermeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?