• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

Tam 2002 tl harcadım bugün 😃🤦
Çalışma odamızın eksiklerini tamamladık ve 2000 TL ikeaya bayıldık geldik :) 6 taksitte ödeyeceğiz, benim maasimdan ödeyeceğim bunları. Mobilya taksitimiz bitmişti 500 lira, onun yerine bu başladı boş bırakmadık 😃

Tam 2002 tl harcadım bugün 😃🤦
Çalışma odamızın eksiklerini tamamladık ve 2000 TL ikeaya bayıldık geldik :) 6 taksitte ödeyeceğiz, benim maasimdan ödeyeceğim bunları. Mobilya taksitimiz bitmişti 500 lira, onun yerine bu başladı boş bırakmadık 😃
Ihtiyaç ise bir şekilde alınacak, güle güle kullanın 🙋‍♀️

Bizde markete çıktık, pazara gitmedik. Biraz önce bana dondurma getirdi eşim ,sonra yiyecegim dedim . Geçen hindi eti almıştım onu yapar mısın dedi🙄şuan dondurma yiyorum dedim. Neyse uzatmadım kalktım yapıyorum yanına da patates yapıyorum. Konuşmaya çalışıyor uzatmadı😏

Bizde markete çıktık, pazara gitmedik. Biraz önce bana dondurma getirdi eşim ,sonra yiyecegim dedim . Geçen hindi eti almıştım onu yapar mısın dedi🙄şuan dondurma yiyorum dedim. Neyse uzatmadım kalktım yapıyorum yanına da patates yapıyorum. Konuşmaya çalışıyor uzatmadı😏
Konunun uzamamasina sevindim ☺️

Ne kadar açmaya çalışsam da bi yere kadar oluyor .evet babam ve eşim aynı siyasi görüşteler anlaşıyorlar o konuda da yalnız ben farklı görüşteyim ben anlaşamiyorum bu sefer ikisiyle😏Benim eşim çok ince nazik bir adam her konuyu en ince detayına kadar düşünür, herkesten de onu bekliyor sanırım olmayınca sinir oluyor bana patlıyor. Keyfi bilir .şu saat oldu daha oy kullanmadik. Ben kalkıp gideyim bari zaten dibimde oy kullanacağım yer 🙄
o zaman da çokta nazıyla uğraşma canım su akar yolunu bulur bence bacanağını da kıskanmış olabilir :olamaz:

Merhaba hanımlar işyerinde Pazartesi yoğunluğu mevcut şimdiden yoruldum valla .. akşama ne pişecek düşünmekteyim

Dün seçim dolayısıyla eşim görevdeydi o yokken sarma sarmıştım onu pisirecegim ben de inşallah, çok yoruldum bugün 😔

Bugün çok yoruldum. Eşimde çok acıktım yemeğin pişmesi falan uzun sürer dedi .dışarıda yedik. Gelince uyudum . Biraz dinlendim. Şimdi nasıl uyuyacağım bakalım 😏

Back