- 20 Ocak 2018
- 572
- 1.419
- 43
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #2.541
Merhaba
Ben mahalle bakkalında yada a101, Bim gibi yerlerde tümletiyorum, sorun etmiyorlar.
Ben o bozuk paralarla alıyorum valla her ay çeyrek altını. Dediğiniz gibi bereketli oluyor.
Cok merak ettim biliyor musun, "bi elime alayim, nasil bir sey, acaba adam gercek altin mi verdi inceleyeyim" dedim cikardim, geri koyup bantladim, bozduracagimda tekrar kesip cikardim paketten :))) Biraz heyecanli macera oldu ama ogrenmis oldum :)hiç aklıma gelmedi çikarmak zaten minicik şey birde paketten çıkarsa kaybolur ve paketi açmak zor diye sanırım, genelde alırken dikkat edin piyasaya göre 2 3 tl üstü alırsınız o gram altınları onun nedeni de paketleme ücretidir neyse zararınız 3 tl olsun
Evden yaptiginiz islere örnek verebilir misiniz? Ben de evden cok aradim da elimden gelen, düzgün bir sey bulamadim. Esim desen orali degil zaten, isterse 10 yilda ödesin borclari, acelesi yok.evden yapıyoruz. şuan borçlar var onlar bi bitsinde ben de başlayacağım :)
Merhaba. Kolaylik dilerim. Insaallah cabucak biter borcunuz.merhaba hanımlar :)
şuan 10.000 gibi araba borcumuz var biran önce onu bitirip bende sizler gibi birikim yapmak istiyorum ama bakalım :)
ben şu an açılan kumbarada biriktiriyorum 15 20 oldu mu cüzdanımdan o miktarda tüm para koyup o bozukları harcıyorum diğer türlü kardeşime veriyordum tümletsin diye 200 300 tüketiyordu sağolsunSelam hanımlar. Bol birikimli günleriniz olsun
Kumbarada bozuk para biriktiren arkadaşlar,nasıl tümletiyosunuz.
Daha önce bende biriktirdim bu şekilde bir çok kez ama artık semtimizin havasımı çarptı insanımızı,ne olduysa surat asıyo insanlar bozuk parayı görünce.
Epey zamandır bıraktım bende bozuk para olayını. Yanlız şöyle bir şey var,bozuk para çok bereketli oluyo. Ne yapsam tekrarmı başlasam bilemedim
ben şu an açılan kumbarada biriktiriyorum 15 20 oldu mu cüzdanımdan o miktarda tüm para koyup o bozukları harcıyorum diğer türlü kardeşime veriyordum tümletsin diye 200 300 tüketiyordu sağolsun
Bende öyle yapıyordum son zamanlarda.ama baktım hiç para koymamışım kenara.buralardan aldığım gazla yine kumbaraya başladım.küçük boy aldım özellikle, çabuk dolsunzaten o kumbara oğluma yaz harçlığı için birikecek.kendisi gidip tümletsin.her ay düzenli altın alabilmek için kendimede kağıt para biriktirmeye başladım aralık itibariyle...
[/QUOTE
böyle yaparak 2 ayda 500 tllik dolar yapmışım bozuk paralardanben biraz birikince hemen döviz yapıyorum, mesela 25 30 tl bozuk para biriktirdim onlarla hemen döviz alcam 3e 5e bakmadan yoksa para harcanıyor hele kış öncesi ihtiyaçlar vs derken para kalmıyor
Gelis fiyatlarini bilmiyorum ama kar konulup satilan fiyatlar benim butceme pahali geldi.KIZLAR BEN F..Sİ SATIŞI YAPIYORUM HEPSİNİ DE GELİŞ FİYATINA SATIYORUM. HİÇ BİR KAR GÜTMEDEN DİREK ADRESLERİNİZE GÖNDERİM YAPILACAKTIR. HATTA SİZE EKRAN FOTOSU DA ATIP GÖNDEREBİLİRİMSİTEDEN ÜRÜNLERE BAKIP KODLARI BANA YAZMANIZ KAFİ SİPARİŞ VERMEK İSTEYEN OLURSA ÖZELDEN YAZABİLİRSİNİZ
canım zaten kataloklarda pahalı yazılıyor ki bunun %20-30 arası da karı satıcı ya kalıyor. Ürünleri sipariş verirken sistemden düşülüyor sen ödemeyi az yaparken topladığın para fazla oluyor ve bu şekilde kalan para senin oluyorGelis fiyatlarini bilmiyorum ama kar konulup satilan fiyatlar benim butceme pahali geldi.
Ek gelir icin cok is baktim ama düzgün bir sey bulamadim. Cevrem yok, satış yapamiyorum ama yine de 2 ic giyim firmasina üye oldum, satış olmasini bekliyorum.
Oo çok iyi bir bilgi teşekkürler.Bu gram altını içinde bulunduğu koruyucudan cikarmamak gerekiyormuş ya ☺ Ben açıp çıkardığım icin 3 Lira düşük bozdu kuyumcu. Hic bilmiyordum bu işleri hic. Ilk alirken diğer kuyumcular da "cikarmadan beklet yatirim icin" demediler, daha yeni bu bozan kuyumcu söyledi. Hadi ben acemiyim, acemi olduğumu da söylemişim de adamlar niye düzgün bilgilendirmez ki... Neyse, bundan sonraki birikimlere ins. (ins. yapabilirsem tabii).
Ben hedefimi büyük oranda gerçekleştirdim ev almasaydık hedefimi geçerdim bile neyse 2020 için hedefimi belirledim umarım 2020de tüm hedeflerimizi gerçekleştirebiliriz2020 hedefim 50 gram altın 1000 dolar bakalım. Doğru konuşmak gerekirse bu sene hedeflerime ulaşamadımüstüne düşmedim çok harvurup harman savurdum. Şuan 1200 TL kart borcum var part time çalışıyorum şubat 15 E kadar bitecek inşallah bugün sakin kafayla bir program yapmak istiyorum. Umarım Allah yürü ya kulum akıllan ya kulum derde bende birikimi çoğaltırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?