Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

Aynen öyle parayı tutamıyoruz artık 3 şey alsak 50 gidiyor. Önemli olan az ama devamlı birikim yapmak. ❤
Biz zaten azdan var ediyoruz rabbim herşeyin helalinden nasip etsin. Herşey o kadar pahalı geliyor ki yine de şükür ediyorum ya bizden daha düşük gelirli olanlar diyorum , yutkunuyorum , burnumun direği sızlıyor resmen.

Amin. O kit kanaat gecinen dar gelirlilerden biri de biziz, asgari ucretin bile altinda maaşı var esimin. Allah hepimizin kazancina, evine bereket versin.

Hayırlı olsun şimdiden.
Bence çok akıllıca bir tercih yapmışsınız
Sağolun daha iyileri sizin olsun inşallah. Maalesef borç olmadan mal mülk edinilmiyor. Buradan çok şey öğrendim ama borç olsa da az çok demeden birikime devam etmeyi planlıyorum.

Amin. O kit kanaat gecinen dar gelirlilerden biri de biziz, asgari ucretin bile altinda maaşı var esimin. Allah hepimizin kazancina, evine bereket versin.
Amin. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Siz çalışmıyorsunuz sanırım. Ek iş yapıyor mu eşiniz. Çocuk var mı.

Amin inşallah. Bu 3. kızımız ve hepsi bereket bolluk getirdi evimize. Daha iyisi sizlere nasip olsun inşallah.
ouyyyy maşallah üç kız kardeş.. çok şanlısınız :) ne güzeldir sizin ev şimdi.. Rabbim sağlık huzur versin. amin.. herkesle beraber bizlere de inşallah nasip etsin :)

Amin. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Siz çalışmıyorsunuz sanırım. Ek iş yapıyor mu eşiniz. Çocuk var mı.
Amin cumlemizin.
Ben fiziksel ve ruhsal problemler sebebiyle calisamiyorum ama yine de is bakiniyorum. Esim ek is yapmiyor, ona göre durumumuz iyi. Ben gecimden cok battigimiz borclari düşündüğüm icin hizlica para ayirip ödemek istiyorum. Esimin acelesi yok, taksit taksit oduyoruz her ay ama daha iyisini yapip para arttirabiliriz. 1 cocugumuz var, fazla bi masrafi yok, giyim konusunda kuzenlerinin eskimeyenlerini giyiyor, şükür cok kiyafet var :) Ben daha cok oyuncak almak isterdim ama para takibi esimde oldugu icin para durumunu bilmiyorum. Bu yuzden esime biraz tavirliyim. Ona caktirmadan birikim yapiyorum cocugumun gelecegi icin. Annemler yardim eder mutfaga bazen. Idare edip gidiyoruz :) Allah bereket versin hepimizin evine.

Günaydıın.
Benim yıllık hedefim 2 bin tl idi.
Ama malesef yapamadım borç ödemekten birikime kuruş kalmıyor. Umutlar 2020’ye kaldı artık.

Merhaba :) ben de şuraya ilişeyim neler yapıyorsunuz bakayım. Ben 6 yıllık evliliğimizde 8 kere taşındığımız ve her taşınma bütçemizde derin yarıklar oluşturduğu için onun haricinde hep kendi başımızı kaşıdığımızdan sıfır aile desteği ile hiç birikim yapamamış bir insanım. Umuyorum artık en azından 5 sene sabitiz ve son taşınmamız geçen ay oldu. Bu taşınmanın masraflarını çıkarmamız bir 3 ay sürer. Yeni yıldan sonra ben de buradayım yıllık hedefim 48000 lira umarım yüzüm kara çıkmaz. Herkese bol kazançlar

Merhabalar canım,
Güzel günleriniz olsun inşallah

Ben biraz uçuk bi hedef koysam saçma mi olur. 4 ayim var.. 200 dolarım var onu 1000 yapmak istiyorum yani 800 dolar. Bi de her ay bir veyrek alip 4 ceyrek

31.12.2019a kadar

Yesa 800 dolar ve 4 çeyrek yapacak

Hadi bakalım ya bismillah:)

benim de hedefim 10 ceyrekti ama 1 çeyrek ve 200 dolarda kaldım yıl sonuna kadar ne kadar artırabilirim bilmiyorum yazın birikim yapmak çok zormus onu anladım tabi ev almış olmamız da büyük bi etken

Merhaba hanımlar yıl sonuna kadar hedefim 12 gr altındı. Şuana kadar 6 gr alabildim.
Ama altın baya yükseldi hedefi nasıl tamamlıycam bilmiyorum
Birde kumbaram var tabi ama o ayrı bir birikim hedefler ayrı

Merhaba hanımlar bana bildirim gelmiyor diye bende gruba hiç girmedim bir bakayım canlı tutayım yazayım dedim grup almış başını gitmiş haberim yok Geçenlerde 1 çeyrek yaptım düşmesini beklesem mi dedim eşime boşver alan kazanır dedi iyi ki dinlemişim yükselişte yine altın yazın birikim yapmak zor oluyor tatil hafta sonu gezme derken ancak 2 ayde bir çeyrek yapabildim gerçi hedefime az kaldı. Siz neler yaptınız nasıl gidiyor birikim eskilerden kim var geri dönüş okuyayım gücüm yettiğince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…