- 20 Haziran 2012
- 4.745
- 3.866
- 448
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #2.361
Biz zaten azdan var ediyoruzAynen öyle parayı tutamıyoruz artık 3 şey alsak 50 gidiyor. Önemli olan az ama devamlı birikim yapmak. ❤
Amin. O kit kanaat gecinen dar gelirlilerden biri de biziz, asgari ucretin bile altinda maaşı var esimin. Allah hepimizin kazancina, evine bereket versin.Biz zaten azdan var ediyoruzrabbim herşeyin helalinden nasip etsin. Herşey o kadar pahalı geliyor ki yine de şükür ediyorum ya bizden daha düşük gelirli olanlar diyorum , yutkunuyorum , burnumun direği sızlıyor resmen.
Hayırlı olsun şimdiden.Kızlar biz hala tapuya gidemedik. Banka yoğunluktan dosyayı tamamlayamadı. Yarın imzaya çağıracağız dediler. Tüm bankalar bu şekilde yoğun galiba.
Sağolun daha iyileri sizin olsun inşallah. Maalesef borç olmadan mal mülk edinilmiyor. Buradan çok şey öğrendim ama borç olsa da az çok demeden birikime devam etmeyi planlıyorum.Hayırlı olsun şimdiden.
Bence çok akıllıca bir tercih yapmışsınız
Allah yardımcınız olsunAmin. O kit kanaat gecinen dar gelirlilerden biri de biziz, asgari ucretin bile altinda maaşı var esimin. Allah hepimizin kazancina, evine bereket versin.
Amin. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.Amin. O kit kanaat gecinen dar gelirlilerden biri de biziz, asgari ucretin bile altinda maaşı var esimin. Allah hepimizin kazancina, evine bereket versin.
Sağlıkla Huzurla oturun yeni evinizde inşallah. Bebiş kısmetiyle geldi.Kızlar biz hala tapuya gidemedik. Banka yoğunluktan dosyayı tamamlayamadı. Yarın imzaya çağıracağız dediler. Tüm bankalar bu şekilde yoğun galiba.
Amin inşallah. Bu 3. kızımız ve hepsi bereket bolluk getirdi evimize. Daha iyisi sizlere nasip olsun inşallah.Sağlıkla Huzurla oturun yeni evinizde inşallah. Bebiş kısmetiyle geldi.
ouyyyy maşallah üç kız kardeş.. çok şanlısınız :) ne güzeldir sizin ev şimdi.. Rabbim sağlık huzur versin. amin.. herkesle beraber bizlere de inşallah nasip etsin :)Amin inşallah. Bu 3. kızımız ve hepsi bereket bolluk getirdi evimize. Daha iyisi sizlere nasip olsun inşallah.
Amin cumlemizin.Amin. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Siz çalışmıyorsunuz sanırım. Ek iş yapıyor mu eşiniz. Çocuk var mı.
Sıkmayın canınızı... Hepimiz aşağı yukarı aynı durumdayız. Gün doğmadan neler doğar 2020 ne kaldık zaten :)Günaydıın.
Benim yıllık hedefim 2 bin tl idi.
Ama malesef yapamadım borç ödemekten birikime kuruş kalmıyor. Umutlar 2020’ye kaldı artık.
Merhabalar canım,Merhaba :) ben de şuraya ilişeyim neler yapıyorsunuz bakayım. Ben 6 yıllık evliliğimizde 8 kere taşındığımız ve her taşınma bütçemizde derin yarıklar oluşturduğu için onun haricinde hep kendi başımızı kaşıdığımızdan sıfır aile desteği ile hiç birikim yapamamış bir insanım. Umuyorum artık en azından 5 sene sabitiz ve son taşınmamız geçen ay oldu. Bu taşınmanın masraflarını çıkarmamız bir 3 ay sürer. Yeni yıldan sonra ben de buradayım yıllık hedefim 48000 lira umarım yüzüm kara çıkmaz. Herkese bol kazançlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?