- 28 Temmuz 2015
- 799
- 1.019
- 113
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #2.321
Evet almak içinde satmak içinde tam vaktiAy çok iyi satılacaklar satılır bizde evi satmak için bekliyoruz tam vakti drsene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet almak içinde satmak içinde tam vaktiAy çok iyi satılacaklar satılır bizde evi satmak için bekliyoruz tam vakti drsene.
Merhaba. Nasilsiniz?Merhabalar
Teşekkürler, iyiyim hamdolsun,Merhaba. Nasilsiniz?
Cok şükür iyiyim. Konu aktif olmuyor bazen nerelerdesiniz ☺Teşekkürler, iyiyim hamdolsun,
Sizler iyi misiniz
Merhaba canim. Aklimiz en cok sende nasilsin diye. Umarim daha iyisindir.merhaba kızlar özlemişim sizleri. Bu topik sayesinde baya birikim yaptım. Ama dolarlar elimde kaldı çok düştü. 6dan aldığım dolar şuan 5.55lerde. Keşke altın alsaydım. Tokiye başvurdum bakalim çıkar mi bana bilgisi olan var mi tokiden ev alan.
Hayirlisi olsun, saglik olsun. Allah bereket versin.Arkadaşlar merhaba iyi hafta sonları . Benim beklediğim para geldi :) ama istediğim gibi olmadı. Zaten kafam karışıktı en son köşe koltukda karar vermiştim biraz araştırdıktan sonra gerçekten çok pahalı olduğunu gördüm. 2.100 tl kadar para geldi bunun
550 tl sini kredi kartına ( eşimin kartı)
100 tl sini eşime
150 tl sini anneme
200 tl sini market alışverişi olarak harcadım.
Kalanı ise duruyor hala 1.100 tl ye bir yarım altın alıp, kalanı da bayram üzeri cüzdanda kalsın diyorum
Merhaba. Hem harcayip hem biriktirenlerdensiniz hepimiz gibi ☺ Bereketli olsun ins. Hedefinizi konu sahibine mesaj atip ilk sayfaya ekletebiliyorsunuz.Merhabalar. Konuyu bugün gördüm ve 233 mesajı da keyifle okudum. Ben çalışmayı da harcamayı da birikim yapmayı da seven biriyim. Ama daha çok birikim yapmak için motivasyona ihtiyacım var. Sayfadaki mesajlar beni gerçekten motive attı. Takipteyim. İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız.
İnşallahAslında belli bir hedefim yok. Elimden geldiği kadar biriktirmeye devam edeceğim. Bu sayfa sayesinde daha bilinçli hareket edeceğimden şüphem yok.Merhaba. Hem harcayip hem biriktirenlerdensiniz hepimiz gibi ☺ Bereketli olsun ins. Hedefinizi konu sahibine mesaj atip ilk sayfaya ekletebiliyorsunuz.
Hmm o zaman benim gibisiniz, elinize ne geçerse.. O sekilde :) Kumbara yapiyorduk konuda arkadaslarla, attikca buraya not düşüyorduk birbirimizi sevklendirmek icin :)İnşallahAslında belli bir hedefim yok. Elimden geldiği kadar biriktirmeye devam edeceğim. Bu sayfa sayesinde daha bilinçli hareket edeceğimden şüphem yok.
Hayırlı olsun canım. Ne kadar çekeceksiniz peşinatınız var mıKızlar ev için 1-2 saat önce kredi başvurusu yaptım. 7 sene 2.900 tl civarı ödeme çıktı. Kredi onayı verdi banka ama ekspertiz raporu bekliyoruz. Eğer düşük çıkarsa bir miktarda bireysel çekmek gerekecek. Aklım karıştı. Allah’ım hayra çıkarsın inşallah.
Canım ne kadarlık ev alacaksın.Peşinat ne kadar.Bankadan ne kadar para çektin.Ne kadar geri ödeme farkı.Şu an ev fiyatlarıda bi artmış gibi gözüküyor.Kızlar ev için 1-2 saat önce kredi başvurusu yaptım. 7 sene 2.900 tl civarı ödeme çıktı. Kredi onayı verdi banka ama ekspertiz raporu bekliyoruz. Eğer düşük çıkarsa bir miktarda bireysel çekmek gerekecek. Aklım karıştı. Allah’ım hayra çıkarsın inşallah.
Yaşadığımız yerin artık önemi yok herşey ateş pahası ev kira mı?Arkadaşlar merhaba..eşim konut ben ihtiyaç çekip ev almak istiyoruz..bu şekilde elimize de 4 bin kalıyor..4 bin ile geçinebilir miyiz? Herkes yapamazsın diyor, çok arada kaldım..bana görüşlerinizi rica etsem belirtir misiniz