- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #2.381
kesinlikle yazın birikim zor oluyor bende güne katılmaya karar verdim 11 ay ayda 500 tl sanırım en iyi birikim gün yapmakMerhaba hanımlar bana bildirim gelmiyor diye bende gruba hiç girmedim bir bakayım canlı tutayım yazayım dedim grup almış başını gitmiş haberim yokGeçenlerde 1 çeyrek yaptım düşmesini beklesem mi dedim eşime boşver alan kazanır dedi iyi ki dinlemişim yükselişte yine altın yazın birikim yapmak zor oluyor tatil hafta sonu gezme derken ancak 2 ayde bir çeyrek yapabildim gerçi hedefime az kaldı. Siz neler yaptınız nasıl gidiyor birikim eskilerden kim var geri dönüş okuyayım gücüm yettiğince
evet mantıklı benim cevremde olsa bende katılacağım. yapılan birikimi.harcamamak için altın vs olarak tutmak lazımkesinlikle yazın birikim zor oluyor bende güne katılmaya karar verdim 11 ay ayda 500 tl sanırım en iyi birikim gün yapmak
Merhaba öncelikle Peşinatsız eve girmek çok zor bu bi gerçek alacağın evin değerine göre de değişir durum ama her halükarda ev almak kredini ödemek ele kira ödemekten çok çok daha iyi..Merhaba kızlar bana da bildirim gelmiyor. Bayadır giremedim. Tatil bitti artık yazın köyde olduğum için fazla para harcamadım çok şükür. Kayınvalidemle kaldık. 2 çeyrek 1 gr altın aldım. 2 bin tl tokiye vermiştim onu da geri alacağım. 500 dolar 1 çeyrek anneme vermiştim. Birikime devam ev almak istiyorum faizler de düşmüşken çok kararsizim. Para olunca harcanıyor ev alsam kira vermezdim. Sıfırdan eve girmek mantıklı mi sizce.
Haklisiniz peşinatsız çok zor. Peşinat biriktireyim derken yine faizler yükselecek bi yandan ödemiş olurdum diyorum kafam karışık.Merhaba öncelikle Peşinatsız eve girmek çok zor bu bi gerçek alacağın evin değerine göre de değişir durum ama her halükarda ev almak kredini ödemek ele kira ödemekten çok çok daha iyi..
Haklisiniz peşinatsız çok zor. Peşinat biriktireyim derken yine faizler yükselecek bi yandan ödemiş olurdum diyorum kafam karışık.
Canım şimdi şöyle bisey var.benim öğrencilik yıllarımda olurdu kumbaram . çokda işe yarardı.
şimdilerde yok .
ama kızım biraz daha büyüsün onu da kumbara ya alıştırmak istiyorum .
çocuklar için kaç yaş uygundur.
bereketli olsun birikiminizBende 1 gr altinimi aldım hadi bismillahbereketli olsun birikimlerimiz
Peşinatınız varsa hemen alın bence faizler düşmüşken. 55 bin i ödersiniz bişey olmaz Allah 'ın izniyle. Çocuk bakıcı kreş masrafınız yoksa 3 bin tl ile geçinilir.kızlar bugün elektirik faturası geldi 83 tl ki bir hafta evde yoktum buna rağmen bu kadar geldi çok dikkat etmeme rağmen, ev almayı düşünüyorduk 55 bin kadar kredi çekeriz diye düşünüyorduk 5 bin gelirimiz var aylık 2bin olarak ödeme yaparız diye planlıyorsun ama görüyorum ki bu şartlarda ayda 3bin ile geçinmek zor siz neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında kızlar
çocuk var ama bakıcı masrafı yok, evet peşinat var girişi 55 bin eksik kalıyor onu da 3 yılda ödüyoruz 2bin taksitlePeşinatınız varsa hemen alın bence faizler düşmüşken. 55 bin i ödersiniz bişey olmaz Allah 'ın izniyle. Çocuk bakıcı kreş masrafınız yoksa 3 bin tl ile geçinilir.
Sabit giderleriniz yoksa taksit gibi diğer giderler için bütçenizi kontrol edebilirsiniz. Neden olmasın kira derdiniz olmayacak sonucta bu süreçteçocuk var ama bakıcı masrafı yok, evet peşinat var girişi 55 bin eksik kalıyor onu da 3 yılda ödüyoruz 2bin taksitle
3 çabuk geçer. Ne kadarlık ev alacaktınız acabaçocuk var ama bakıcı masrafı yok, evet peşinat var girişi 55 bin eksik kalıyor onu da 3 yılda ödüyoruz 2bin taksitle
220 civarı bakıyoruz çok açılmamak için ilk etapta ama bilemiyorum nolur3 çabuk geçer. Ne kadarlık ev alacaktınız acaba
yok sabit bir giderimi kalan para mutfak masrafı faturalar olacakSabit giderleriniz yoksa taksit gibi diğer giderler için bütçenizi kontrol edebilirsiniz. Neden olmasın kira derdiniz olmayacak sonucta bu süreçte
Biz 2 kişiyiz çalışıyoruz ve 1 hafta bizde evde yoktuk bizede 72 geldi anlam veremedim.kızlar bugün elektirik faturası geldi 83 tl ki bir hafta evde yoktum buna rağmen bu kadar geldi çok dikkat etmeme rağmen, ev almayı düşünüyorduk 55 bin kadar kredi çekeriz diye düşünüyorduk 5 bin gelirimiz var aylık 2bin olarak ödeme yaparız diye planlıyorsun ama görüyorum ki bu şartlarda ayda 3bin ile geçinmek zor siz neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?