• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

Biz 2 kişiyiz çalışıyoruz ve 1 hafta bizde evde yoktuk bizede 72 geldi anlam veremedim.
Eve gelince bence de alın 3 yıl çabuk geçer faizler düşükken değerlendirin derim.
ben de diyorum ama eşim pek yanaşmıyor borca ki çok bir borç olmayacak ödeyemesek dahi arabanın modelini düşün sen borcu direkt kapatabiliriz

Gruba katılmak isteyen Dm den hedefini bana özel mesaj atabilir mi?

❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Merhabalar yıllardır birikim yapmak istiyorum diye yanıp tutuşsam da elim okadar açık ki, dışarı çıkmasam bile sağda solda markette hep gidiyor. Artık bende altınlarım dolarlarım geleceğe dair bir birikimim olsun istiyorum. Burada çetele tutarak arkadaş olarak mantıklı yürüyerek birikim yapmaya varmısınız?

Benim bu seneki hedefim 5 bin TL 🙏

Benimle yol arkadaşı olmak isteyen var mıdır?
🙏🌷🙏HEDEF SKALASI 🙏🌷🙏
KedidirKedii KedidirKedii 30.12.2019 = 5 bin TL + 300 dolar
@4801b 30.10.2019 = 5 çeyrek Altın
G Guziee 30.12.2019 = 10 çeyrek Altın
@yenidennn 30.12.2019 = 6 bin TL
@Nehirella_ 30.12.2019 =10 çeyrek altın
@willedwoman 30.12 2019 = 6 bin TL
@Ceteris paribus 30.12.2019 = 6 bin TL
S Sen hep gul 30.12.2019 = 10 çeyrek altın + 300 dolar
@slnkhrmn008 30.12.2019 = 2 bin TL
@clementine_ 30.12.2019 = 10 çeyrek altın
@bezginblog 30.12.2019 = 3 bin dolar
T tumah61 30.12.2019 = 2000 dolar 1000 TL

@nery 30.12.2019 = 50.000 TL
@CKbeautyandsheer 30.12.2019 =10 çeyrek altın
@suzi88 30.12.2019 =20 bin TL
@FitfatAnne 30.12.2019 =15 bin TL
@black cat 30.12.2019 =7 gram altın

@ElifffErdemm 30.12.2019 = 2000 bin TL
Bende varım 30.12.2019=1000 tl

Birikimden çok giderimiz var canımı sıkıyor bu durum. Yazmaya hevesim kırıldı. Kış geliyor doğalgaz , montum botum yok oğlumun kışlıkları alınması lazım. İki gündür düşünüp duruyorum Rabbim sen kimseyi darda bırakma ne olur.
amin, dediğiniz gibi her şey çok pahalı nolacak bilmiyorum sokağa adım atmaya korkuyorum para su gibi akıp gidiyor

Günaydın hanımlar bende birikim yapmak istiyorum biyerden başlamak lazım. Biz ev kredisi ödüyoruz birde kızım var. size sorum elinize ne kalırsamı alıyosunuz eğer öyleyse hayatta alamam ama önce alıp sonra kalana göre kendimizi ayarlıyorsak bir nebze.. ama merak ediyorum nasıl gramlar çeyrekler yapıyosunuz aylık benim o kadar harcamam var ki bez mama üstelik herşey çifter çifter kızıma annem bakıyor orayada ayrı alıyorum mecburen :KK43:

Günaydın hanımlar bende birikim yapmak istiyorum biyerden başlamak lazım. Biz ev kredisi ödüyoruz birde kızım var. size sorum elinize ne kalırsamı alıyosunuz eğer öyleyse hayatta alamam ama önce alıp sonra kalana göre kendimizi ayarlıyorsak bir nebze.. ama merak ediyorum nasıl gramlar çeyrekler yapıyosunuz aylık benim o kadar harcamam var ki bez mama üstelik herşey çifter çifter kızıma annem bakıyor orayada ayrı alıyorum mecburen :KK43:
ilk once bence ayrıntılı bir bütce yapmanız lazım kredi kimin maasından kesiliyor aylık elinize ne kadar para kalıyor. mutfak masrafı ortalama ne kadar. bebek bezlerini toptan internetten alırsanız daha uyguna gelir. benimde 2 oglum var kucugü bezli ::) tüm sabit giderleri cıktıktan sonra kalan paraya gore gram altı veya ceyrek alıp kalan para ile de o ayı gecirebilirsiniz.

ilk once bence ayrıntılı bir bütce yapmanız lazım kredi kimin maasından kesiliyor aylık elinize ne kadar para kalıyor. mutfak masrafı ortalama ne kadar. bebek bezlerini toptan internetten alırsanız daha uyguna gelir. benimde 2 oglum var kucugü bezli ::) tüm sabit giderleri cıktıktan sonra kalan paraya gore gram altı veya ceyrek alıp kalan para ile de o ayı gecirebilirsiniz.
Bezi dediğiniz şekilde ay başında toplu alıyorum mama öyle olmuyor taze olması için bittikçe alıyorum az kullanıyoruz gerçi onun dışında ilk işim bütçemizi hazırlamak olacak fakat ne kalır bilemiyorum :( ev kredimiz eşimin maaşından gidiyor direk.bizim sıkıntımız faturalar site aidat vs birde öğrenim kredim var bunların hepsi kredi kartıyla ödeniyor bu yüzden benim maaşımda kredi kartına gidiyor şükür asgarisini değil her ay tamamını ödüyoruz ama elde kalıyor sıfır :işsiz:

Bezi dediğiniz şekilde ay başında toplu alıyorum mama öyle olmuyor taze olması için bittikçe alıyorum az kullanıyoruz gerçi onun dışında ilk işim bütçemizi hazırlamak olacak fakat ne kalır bilemiyorum :KK43: ev kredimiz eşimin maaşından gidiyor direk.bizim sıkıntımız faturalar site aidat vs birde öğrenim kredim var bunların hepsi kredi kartıyla ödeniyor bu yüzden benim maaşımda kredi kartına gidiyor şükür asgarisini değil her ay tamamını ödüyoruz ama elde kalıyor sıfır :işsiz:
sabit giderler olunca işler zorlaşıyor :( ama vardır muhakkak düşünmeden alınan şeyler bosa harcanan paralar.en azından borçlar bitene kadar biyerlerden kısmak iyi olabilir. bende ogrenim kredimi kredi çekip tamamını kapatmıstım gercekten harcarken iyidi ama odemesi zor oldu :KK43:

Back