Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

geçen sene nasıl gözüm korktuysa stoklarım hala bitmedi ben en iyisi yenilerini ekleyeyim. Ben zamlardan ziyade savaştan korkuyorum sınırımız yine hareketli Rabbim askerimize devletimize güç versin

iyi yapmışsınız bende başlamalıyım en kısa zamanda daha da pahalanmadan

geçen sene nasıl gözüm korktuysa stoklarım hala bitmedi ben en iyisi yenilerini ekleyeyim. Ben zamlardan ziyade savaştan korkuyorum sınırımız yine hareketli Rabbim askerimize devletimize güç versin
Allah göstermesin öyle kötü düşünceler getirmeyin aklınıza kışın ekonomik hiç zorlanmıyor insan birde hazır yemek olmuş oluyor

Canım tanıdık bir kuyumcu edin güvenilir biri olsun gün gelir bozdurmak isteyincede yardımcı olur hiç fiyatını indirmeden çeyrekleri alıp bilezik yapan yer var hem her ay alıcağından onlarda kazanır büyük markalı dükkanlara gitme zaten dükkan masrafı kendi marka patası daha çok oluyor

Hiç pazar fiyatlarını bilmiyorum biraz mezarlı ben de marketten alıyorum

Barbunya bezelye falan ne kadar
Bezelyenin sonuna yetiştim ben de kilosu 6 tl den buldum koydum dondurucuya. Kızımın yemeklerine katıyorum.
Barbunya da kilosu 7 tl den aldım. Markette bu ürünler 9-10 tl civarı. Fazla alınca fiyat farkı açılıyor.

Teşekkür ederim öyle yapıcam bundan sonra ins., sagol canim.

Kızlar meraba uzun zamandır yazmadım
Dondurucu almıştık haasarli cikti iade ettik eşim alcakmi yeniden bilmiyorum firmaya kizdi en uygun pazar akşam daha uygun oluyor marketten fiyatta susuyor evinin arkası pazar o yönden çok iyi geçen 1.5 kg kırmızı biber 2.5 tl verdim önünde kalmıştı çokta güzeldi esimden gizli biriktiriyorum ucbes çeyrek aliyorum

Merhaba hanımlar aranıza katılabilirmiyim
Geçmişi telefonumdaki sorun nedeni ile okuyamıyorum
Nasıl birikim yapıyorsunuz hedef koyarak mı
Hoş geldiniz, tabiki katılabilirsiniz. Evet yıllık hedef belirleyip birikim yapıyoruz. Harcama yapmadan önce birikim parasını ayırıp daha sonra harcamızı yapıyoruz

birikiminiz bereketli olsun, eşiniz harcıyor sanırım gizli birikim yaptığınıza göre

Tamam bende bu yıl hedef damacana doldurmak. Bakalım ne kadar zamanda . Hoşbulduk bu arada.
Hemen başlamıcam memleketteyim evde ilk işim birikimi damacanaya atmak olacak

Kırmızı biber 4tl burda köy pazarı açılıyor bigün orası uçuk zaten bizde salatalığa rastgeldik yaklaşık 2.5 kg için 1tl aldı napcam bilmiyorum ama sürekli yiyorum iyi oluyor yazın barbunya hiç düşmüyor burda

Mrblar kızlar benim aslında kurbana kadar ve kurbandan sonra olmak uzere iki hedef var once kurban parasını biriktrmek niyetimiz sonra da Allah nasip ederse ehliyet alabilmek icin para biriktircem bu süreçte aranizda olmak istedim belli bi kural var mi topige dahil olmak icin

Kurbana çok az kaldı ilk hedefi gercekleştirin öbürü çok kolay olur hayırlı oldun şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…