- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #2.021
Aynen öyle insAllah saolasin cnmKurbana çok az kaldı ilk hedefi gercekleştirin öbürü çok kolay olur hayırlı oldun şimdiden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle insAllah saolasin cnmKurbana çok az kaldı ilk hedefi gercekleştirin öbürü çok kolay olur hayırlı oldun şimdiden
bozuk para olarak mı atacaksınız, daha önce damacanada birikim yaptınız mı? seneler alır sankiTamam bende bu yıl hedef damacana doldurmak. Bakalım ne kadar zamanda . Hoşbulduk bu arada.
Hemen başlamıcam memleketteyim evde ilk işim birikimi damacanaya atmak olacak
Hoş geldiniz, katılım için bir kuralımız yok. Bence o süreçten sonra da aramızda kal birikimin zararı olmazMrblar kızlar benim aslında kurbana kadar ve kurbandan sonra olmak uzere iki hedef var once kurban parasını biriktrmek niyetimiz sonra da Allah nasip ederse ehliyet alabilmek icin para biriktircem bu süreçte aranizda olmak istedim belli bi kural var mi topige dahil olmak icin
Salatalik guzeldir ya :)Kırmızı biber 4tl burda köy pazarı açılıyor bigün orası uçuk zaten bizde salatalığa rastgeldik yaklaşık 2.5 kg için 1tl aldı napcam bilmiyorum ama sürekli yiyorum iyi oluyor yazın barbunya hiç düşmüyor burda
Tuz kullanmıyoruz zaten yemeklerdede çok azdır tansiyonumu düşürmüyor cildi güzelleştiriyormuş inş faydasını görürüzSalatalik guzeldir ya :)
Ama fazla yiyince tansiyonu düşürüyor muydu bilmem. Sıkıntı olmuyorsa yiyin insaallah, cogunlugu su, form tutarsiniz.
Bozuk kağıt elime geçeni atarımbozuk para olarak mı atacaksınız, daha önce damacanada birikim yaptınız mı? seneler alır sanki
Her ay bozuk para birikiyorsa o kadar ne güzel ben atıyorum ama birikim miktarını ayırıyorum artık maaşı alınca burdan okuyup denedim böyle daha net oluyor harcamalarBozuk kağıt elime geçeni atarım
Geçen yıl küçük su şişesi biriktiriyordum her ay 250 300 çıkıyordu bu yıl hedefi büyüttüm
Yabancı değilim buralara aslında geçen yıl da yazardım ancak nikimi ve şifremi unuttum.uzun zaman girmeyince aklımdan çıkmış
bende sizin gibi yapıyorum az birikince onu hemen değerlendiriyorum, bereketli olsunKumbaradaki parayla 5 euro aldik.
Yine biriksin hemen gidip alacagiz
Maşellah iyi birikiyormuş bu topikte gördüm sanki su bidonuna birikim yapanı belkide sizdiniz. Ara ara resim paylaşır mısınız motive oluruz görüpBozuk kağıt elime geçeni atarım
Geçen yıl küçük su şişesi biriktiriyordum her ay 250 300 çıkıyordu bu yıl hedefi büyüttüm
Yabancı değilim buralara aslında geçen yıl da yazardım ancak nikimi ve şifremi unuttum.uzun zaman girmeyince aklımdan çıkmış
Paylaşırım tabi ama eylüle kadar paylaşım yapamam çünkü memleketteyim düğün için döndüm şimdi yine gidiyorum. Birikime bugün 4 tl olarak başladım kumbaramı hazırladım eşimden de onayı aldımMaşellah iyi birikiyormuş bu topikte gördüm sanki su bidonuna birikim yapanı belkide sizdiniz. Ara ara resim paylaşır mısınız motive oluruz görüp
Her ay bozuk para birikiyorsa o kadar ne güzel ben atıyorum ama birikim miktarını ayırıyorum artık maaşı alınca burdan okuyup denedim böyle daha net oluyor harcamalar
[/QUOTE
Alya86 istikrarlı olunca birikiyordu canım
Arada 10 tl falan atıyordum tabi bu sayede çok iyi birikim yaptık.
Şimdi yine hedef koyduk yeni hedeflere yeni birikim yazarım attıkça ama eylülde daha verimli olur birikimim.
Aynen canım inşAllahHoş geldiniz, katılım için bir kuralımız yok. Bence o süreçten sonra da aramızda kal birikimin zararı olmaz