• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

Tamam bende bu yıl hedef damacana doldurmak. Bakalım ne kadar zamanda . Hoşbulduk bu arada.
Hemen başlamıcam memleketteyim evde ilk işim birikimi damacanaya atmak olacak
bozuk para olarak mı atacaksınız, daha önce damacanada birikim yaptınız mı? seneler alır sanki :işsiz:

Mrblar kızlar benim aslında kurbana kadar ve kurbandan sonra olmak uzere iki hedef var 🤩😄 once kurban parasını biriktrmek niyetimiz sonra da Allah nasip ederse ehliyet alabilmek icin para biriktircem bu süreçte aranizda olmak istedim belli bi kural var mi topige dahil olmak icin 🤔
Hoş geldiniz, katılım için bir kuralımız yok. Bence o süreçten sonra da aramızda kal birikimin zararı olmaz :halay: :KK9:

Kırmızı biber 4tl burda köy pazarı açılıyor bigün orası uçuk zaten bizde salatalığa rastgeldik yaklaşık 2.5 kg için 1tl aldı napcam bilmiyorum ama sürekli yiyorum iyi oluyor yazın barbunya hiç düşmüyor burda🤔
Salatalik guzeldir ya :)
Ama fazla yiyince tansiyonu düşürüyor muydu bilmem. Sıkıntı olmuyorsa yiyin insaallah, cogunlugu su, form tutarsiniz.

Salatalik guzeldir ya :)
Ama fazla yiyince tansiyonu düşürüyor muydu bilmem. Sıkıntı olmuyorsa yiyin insaallah, cogunlugu su, form tutarsiniz.
Tuz kullanmıyoruz zaten yemeklerdede çok azdır tansiyonumu düşürmüyor cildi güzelleştiriyormuş inş faydasını görürüz😂

bozuk para olarak mı atacaksınız, daha önce damacanada birikim yaptınız mı? seneler alır sanki :işsiz:
Bozuk kağıt elime geçeni atarım
Geçen yıl küçük su şişesi biriktiriyordum her ay 250 300 çıkıyordu bu yıl hedefi büyüttüm
Yabancı değilim buralara aslında geçen yıl da yazardım ancak nikimi ve şifremi unuttum.uzun zaman girmeyince aklımdan çıkmış

Geçen yıl küçük su şişesi biriktiriyordum her ay 250 300 çıkıyordu bu yıl hedefi büyüttüm
Yabancı değilim buralara aslında geçen yıl da yazardım ancak nikimi ve şifremi unuttum.uzun zaman girmeyince aklımdan çıkmış
Her ay bozuk para birikiyorsa o kadar ne güzel ben atıyorum ama birikim miktarını ayırıyorum artık maaşı alınca burdan okuyup denedim böyle daha net oluyor harcamalar

Maşellah iyi birikiyormuş bu topikte gördüm sanki su bidonuna birikim yapanı belkide sizdiniz. Ara ara resim paylaşır mısınız motive oluruz görüp :halay:

Maşellah iyi birikiyormuş bu topikte gördüm sanki su bidonuna birikim yapanı belkide sizdiniz. Ara ara resim paylaşır mısınız motive oluruz görüp :halay:
Paylaşırım tabi ama eylüle kadar paylaşım yapamam çünkü memleketteyim düğün için döndüm şimdi yine gidiyorum. Birikime bugün 4 tl olarak başladım kumbaramı hazırladım eşimden de onayı aldım

Her ay bozuk para birikiyorsa o kadar ne güzel ben atıyorum ama birikim miktarını ayırıyorum artık maaşı alınca burdan okuyup denedim böyle daha net oluyor harcamalar
[/QUOTE
Alya86 Alya86 istikrarlı olunca birikiyordu canım
Arada 10 tl falan atıyordum tabi bu sayede çok iyi birikim yaptık.
Şimdi yine hedef koyduk yeni hedeflere yeni birikim yazarım attıkça ama eylülde daha verimli olur birikimim.

Yazmamisim gunlerdir. Cok para harcadigim icin giresim gelmedi sanirim🙈
Çarşamba gunu is yerinde cok israr ettiler,yemek aldim 17ye.
Aksam da bir arkadasim bir gosteriye cift kisilik bilet hediye etti. Davet ettigim kisiyle de birer bira ictik. Giderayak hesabi ben odemek istedim:) gunu 52 lirayla kapattim
Persembe gunu kedime 10 liralik yas mama aldim
Cuma gratisin indirimi vardi. Ben oyle cok makyaj yapan biri degilim ama rimelim bitmisti. Zaten alacagim marka yuzde elli indirime girmis. Onu al,sampuan al, deniz icin bronzlastirici krem al,bronz tene uygun allik al falan... 120 tl harcadim. Pisman degilim cunku zaten alacaktim, cok ekonomik oldu boyle:)
Ve bugun...evden bile cikmadim. Sifir tl ile gunu kapatacagim.

Mesaji gönderince farkettim ki buraya yazi birikim yapmaya baslayali 10 gun olmus.
O zaman şöyle bir hesap yapayim
19 haziran carsamba : 0 tl
20 haziran perşembe :510 tl birikim
21 haziran cuma: 27 tl
22 haziran cumartesi: 66 tl
23 haziran pazar: 16
24 haziran pazartesi: 0
25 haziran salı : 0
26 haziran carsamba: 52
27 haziran persembe: 10
28 haziran cuma: 120
10 günün sonunda 291 tl harcamis ve 510 tllik birikim yapmışım.
Bu mesajımı kaydediyorum. Bir sonraki 10 gunun sonunda umarim daha az harcamis ve yine birikim yapmis olurum

Back