had bakalm....

E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
kızlar sevgılınızın yada esınızın sızı cıleden cıkaran yada sole dıyım yaptıgı zaman ıcınızden onu oldurmeyı dusundugunuz bı kareketı varmııııı acaba yazın hadı benım cokyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

• Konu Sahibi EU1
kendı kendıme yazayım barı evet sevgılım bazen sorularıyla benı cıldırtıyor neden sordugu soru deıl mesela ardıgında gec acmam yada bı yere gıttıgımzde etrafa bakama neden bakmak gıbı o ana varya allh yarattı demıycen Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

• Konu Sahibi EU1
Bana bu sabah atkının yerini sordu, baktım dolabında yok,bi daha sorunca sinir oluyorum, en nefret ettiğim şey bana eşyalarının yerini sorması ve bulamayınca tekrar sorması,evde olanın yerini biliyorum, unuttun demekki bi yerde daha ne soruyorsun,

• Konu Sahibi EU1
bi yere gidicez genelde kızlar geç kalır ya bizde tam tersi oluo beyfendi hep geç kalıo ayrıca bunu benleyken başkalarına da yapıo zamanla ilgili problemi var eskiden daha kötüydü şmdi benm dırdırlarımdan daha ii hale geldi buna da şükür ne diim

• Konu Sahibi EU1
Bugün işten eve zaten 1 saat geç geldi.. Komşuları çağıralım diye düşünmüştüm.. geç gelince kaldı.. markete gidebiliriz belki dedi.. yemekten sonra uyudu kaldı.. bir kez kaldırdım film alalım bari dedim ..15 dk daha tamam dedi.. ee saat 23.00 oldu .. hadi gidip alalım dedi.. o saatten sonra napayım artık hevesim gitti bile.. bir kaç kez hadi gidelim dedi gitmedim.. çay demledim içmedi .. gitti yattı Çok üzgünüm çoook :mymeka: klava:

• Konu Sahibi EU1
neden kızıyonı adam tamam demıs ıste buda yeterlıdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden saka yaw

• Konu Sahibi EU1
benim kocam biryere giderken hep beni bekletir.ona deli oluyorum.biraz uyuşuk.ama aşığım işte.

• Konu Sahibi EU1
Allah sabır versın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…