ekin_x Guru Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2011 447 217 323 18 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ekin_x #1 Merhaba arkadaşlar, hacim verici ürünlerden hiç memnun kalmadım şimdiye kadar. Aranızda problemsiz işe yarayan bir ürün tavsiye edebilecek var mı?
Merhaba arkadaşlar, hacim verici ürünlerden hiç memnun kalmadım şimdiye kadar. Aranızda problemsiz işe yarayan bir ürün tavsiye edebilecek var mı?
remedioslabelle Guru Kayıtlı Üye 18 Aralık 2010 1.112 2.798 333 18 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ekin_x #2 taft köpüğün yeşili iyi ama hiçbir ürün tek başına hacim vermez tam tersi yapıştırır fazla sürersen. ısıyla desteklemen gerekir, ürünü sürdükten sonra başını eğip bukleleri ters yöne uçuştur, vigo daha da iyi olur.
taft köpüğün yeşili iyi ama hiçbir ürün tek başına hacim vermez tam tersi yapıştırır fazla sürersen. ısıyla desteklemen gerekir, ürünü sürdükten sonra başını eğip bukleleri ters yöne uçuştur, vigo daha da iyi olur.
ekin_x Guru Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2011 447 217 323 21 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ekin_x #3 hımm teşekkür ederim. wellanın spreyini düşünmüştüm, taft deniyim ben o zaman, kurutmayı da öyle deniyim.
hımm teşekkür ederim. wellanın spreyini düşünmüştüm, taft deniyim ben o zaman, kurutmayı da öyle deniyim.