Hacettepenin verdiği fiyat mı 3500 ?
Evet cnm offff
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hacettepenin verdiği fiyat mı 3500 ?
Merhaba kızlar :) ağrım sızım hiç kalmadı ilaç kullanmayı bıraktım. Herşeyi kendim yapabiliyorum banyo hariç çünkü ondan hala korkuyorum. Kızlar tek sıkıntım ikisinin arasındaki fark.. Hala değişmedi. Sağ tamamen iyileşti çok şükür ama sol hala şiş ödemli ve morarmaya devam ediyor. Doktorumla görüştüm normal olduğunu geçeceğini kollarımı çok kullanmamam gerektiğini söyledi. Aynaya bakınca çok üzülüyorum :.( aradaki fark çok canımı sıkıyor..
Merhaba kızlar :) ağrım sızım hiç kalmadı ilaç kullanmayı bıraktım. Herşeyi kendim yapabiliyorum banyo hariç çünkü ondan hala korkuyorum. Kızlar tek sıkıntım ikisinin arasındaki fark.. Hala değişmedi. Sağ tamamen iyileşti çok şükür ama sol hala şiş ödemli ve morarmaya devam ediyor. Doktorumla görüştüm normal olduğunu geçeceğini kollarımı çok kullanmamam gerektiğini söyledi. Aynaya bakınca çok üzülüyorum :.( aradaki fark çok canımı sıkıyor..
Evet tatlım. Doktorunu dinle ve evhamdan vazgeç. Her iki göğüsün de gelişim süreçleri farklı oluyor. Benim de sol göğsüm daha geç iyileşti söylemiştim. Onun alt kısmı ilk 1 haftadan sonra morardı. Yarın 3 haftam dolacak ve daha iyi görünüyorlar. Morluk da kaybolmak üzere. Zaman en iyi ilaç...
İyi oldugunu duymak çok güzel içini ferah tut ve sadece bekle aynaya bakmak canını sıkıyorsa birsüre bakma herşey çok güzel olacak.
Haklısın canım çok evham yapıyorum sanırım. Bu konuda yalnız değilim sende de aynıymış geç iyileşmiş doktoruma güveniyorum ama burdan diğer arkadaşların da aynı süreçlerden geçtiğini duyunca rahatlıyorum normalmiş diyorum. Çok teşekkür ederim tatlım ilgin için.
hiç sıkılma canım bak doktorunda normal olduğunu söylüyor biraz daha sık dişini gurur duyacaksın cicişlerinle )
Rica ederim. Benimki geç mi iyileşiyor erken mi hakkaten bilemiyorum. 3 hafta oldu hala yataktan kalkarken müthiş derecede sancıyor. Ve hala taş gibiler :// Ama olsun. Onları yine de şimdiden çok seviyorum. Tüm desteklilerimi çöpe attım ya, daha ne isterim. Bir tane sakladım. O da en sevdiklerimden, numunelik.
Canım benim ağrım falan hiç kalmadı maşallah. Ameliyattan sonraki 3 gün keşke yaptırmasaydım diyordum ama şimdi bende seviyorum tamamen iyileşsin daha çok seveceğim hala alışveriş yapmaya çıkmadım biri şiş ödemli diye desteklilerimi atamıyorum kıyamıyorum çok ciciler.
Ben de hala çıkamadım. Bir de yeni şeyler deneyeceğim. Saçma olabilir ama, mikrop falan kapar mıyım diye de düşünmüyor değilim yani
Şu dönemde herkes hasta bende dahil bence tam iyileştikten sonraya bırakmanızı tavsiye ederim. 3 haftam hala öksürüyorum başınıza şu dönemde gelmesini istemem lütfen biraz daha bekleyin
İyi diyorsun da sıkıntıdan patladım ben evde.. Ufff....... Arkadaşlarım çalışıyor, eşim de.. Ne yapacağımı şaşırıyorum valla..
Ben henüz ameliyat olmadım ama 3. haftam hala kötüyüm sanki cigerlerim sökülecek etrafta herkes hasta. Ameliyat olalı kısa bi süre oldu üstüne hastada olursanız düşünemiyorum. Sıkılmışsındır muhakkak seni anlıyorum bende sıkıldım çünkü. Biraz daha sabret.
Psikoloji de önemli ama ya... Çok zorlanıyorum böyle de.. Depresyona az kaldı valla.. Sigara da içmiyorum 3 haftadır. Bızzzz...
Sen ne yapacaksın? Ameliyat düşünyor musun?
Bende sigara kullanıyorum ben onu bıraksam o beni bırakmıyor lanet olsun keşke elime bile almasaydım mecbur bırakacagım. Ameliyat düşünüyorum benim 4 aralıkda ist.da emre beyle burun ameliyatı randevum var o kesin. Burdada meme ameliyatı olayım dedim hasta oldum hala iyi olamadım. Burdaki dr tehlike oldugunu söyledi tamamen iyileşmek lzm mış riske atamayız dedi. İki ameliyat arası nekadar zmn geçmesi lzm diye sordum 6 ay kadar bi sürenin geçmesinin dogru olacağını söyledi. Ben kendi kendime ekimde meme olsam aralıkda burundan olsam böylelikle ikisi bir iyileşse iyi olur diye düşünüyordum ama evde hesap çarşıya uymuyor bazen.:26: Burun problemim çok benim için daha öncelikli şuanki durumum önce burun sonra meme olacak. Bana ikisini bir yaptır dersin belki burda meme ucuza geliyo ist da ikisibir olur dediler ama maliyet beni aşıyor anlayacağın. Geç olsun güç olmasın